Cum se activează Spotify’s Car View

Spotify a adăugat o caracteristică de siguranță pe dispozitivele Android pentru a face conducerea cu muzică în flux mai ușoară pentru șofer. Această funcție se numește Car View și este disponibilă numai pe dispozitivele Android. Car View detectează Bluetooth-ul vehiculului dvs. și schimbă interfața de redare cu una mai simplă, care este mai ușor de văzut și de folosit în timpul conducerii.

Instrucțiunile pentru Spotify sunt doar pentru versiunea Android. (Versiunea variază în funcție de dispozitiv.)


Condiții preliminare pentru vizualizarea mașinii

Există câteva condiții prealabile pentru utilizarea Car View în Spotify. Vei avea nevoie:

  • Un dispozitiv Android. Puteți utiliza fie un smartphone, fie o tabletă, atâta timp cât are Android pe el. 
  • Bluetooth activat atât pe telefonul smartphone, cât și pe vehicul. Consultați manualul site-ul web al mașinii pentru a activa sau a confirma că Bluetooth este activat sau dacă aveți chiar Bluetooth. (Majoritatea mașinilor moderne au această caracteristică, dar o puteți adăuga și la vehiculele mai vechi. Verificați magazinul tehnic local sau Amazon pentru un kit auto Bluetooth ieftin.)
  • Smartphone-ul sau tableta asociată cu mașina prin Bluetooth. Fără această asociere, mașina sau camionul dvs. nu vor putea reda muzică prin difuzoare, dar Car View va reda în continuare prin dispozitivul dvs. Android din vehicul.
  • Un cont Spotify. Nu contează dacă utilizați un cont gratuit sau un cont premium (abonament plătit).
  • Aplicația Spotify instalată pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android.

După ce ați confirmat aceste elemente, următorul lucru este să configurați Auto View.

Nu încercați să configurați Car View în timp ce conduceți.


Cum să confirmați sau să activați vizualizarea mașinii

În mod implicit, Vizualizarea mașinii este activată. Cu toate acestea, dacă l-ați oprit din greșeală sau vă conectați telefonul printr-o conexiune auxiliară sau de linie, este posibil ca mașina dvs. să nu cunoască această caracteristică. Pentru a confirma sau a activa această setare, urmați acești pași:

  1. De la Acasă ecran, atingeți Bibliotecă.

  2. În colțul din dreapta sus, atingeți roata dintata (setările).

  3. Derulați în jos până la jumătatea drumului până ajungeți la Mașină secţiune.

  4. Lângă Car View, asigurați-vă că butonul glisant este setat la dreapta.

  5. Glisorul va fi verde dacă este activat.


Despre interfața Car View

Odată ce ați pornit mașina, Spotify vă recunoaște vehiculul și trece de la interfața sa normală la interfața minimalizată. Această interfață curată a eliminat coperta albumului, oferind șoferului o interfață fără distragere. 

Interfața Car View vă permite să vedeți cu ușurință cine este interpretul, melodia și alte operații. Privind ecranul de mai jos, veți vedea comparația vizualizării normale (partea stângă) vs. Vedere auto (partea dreaptă). Interfața de bază are următoarele opțiuni:

  • Denumirea piesei
  • Interpret
  • Bara de progres a melodiei.
  • Precedent (arată ca un buton de derulare înapoi.)
  • Pauză Redare
  • În continuare (arată ca un buton de avansare rapidă.)
  • Favorite (inimă)
  • Buton de redare melodie.


Cum să dezactivați vizualizarea mașinii

In timp ce Car View oferă o experiență de condus mai sigură în timp ce asculta melodiile preferate, pasagerul ar putea dori să se bucure de copertele albumelor sau de utilizarea altor funcții în Spotify. Există două moduri de a dezactiva caracteristica Car View. Una este dezactivarea pentru călătoria curentă, iar cealaltă este oprirea completă a funcției. 

Pentru a dezactiva temporar Car View, atingeți cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al interfeței Car View. Aceasta va deschide opțiunea de a dezactiva temporar Auto View. Atingeți Dezactivați vizualizarea mașinii pentru a dezactiva până la următoarea unitate. Alternativ, puteți atinge Anulare pentru a reveni la Car View.

Pentru a dezactiva complet Vedere auto:

  1. De la Acasă ecran, atingeți Bibliotecă.

  2. În colțul din dreapta sus, atingeți roata dintata (setările).

  3. Derulați în jos până la jumătatea drumului până ajungeți la Mașină secțiune. Lângă Vedere auto, asigurați-vă că comutator glisor este setat la stânga. (Opțiunea va fi închisă dacă este dezactivată.)