Cum se activează Flash în Chrome

Ce să știți

  • Adobe Flash Player este excelent pentru a juca jocuri, audio și videoclipuri pe internet.
  • Chrome are propria versiune încorporată de Flash, dar uneori browserul nu îl activează sau actualizează întotdeauna corect.
  • În cazuri rare, este posibil ca Flash să nu funcționeze chiar și atunci când a fost activat. Acest lucru se datorează de obicei unei probleme de actualizare.

Acest articol analizează activarea Flash în Chrome și oferă câteva sfaturi utile despre ce trebuie făcut atunci când Chrome Flash nu funcționează corect.


Cum se activează Flash în Chrome

Activarea Flash în Chrome este ușoară, așa cum este descris mai jos:

  1. Lansa Chrome.

  2. Tip chrome: // settings / content în bara de adrese și apăsați Introduce.

  3. Derulați în jos și selectați bliț.

  4. Folosind prima opțiune, porniți Întreabă mai întâi. În caz contrar, alegeți Blocați site-urile de la utilizarea Flash.


Cum să blocați și să permiteți site-urile web să utilizeze Flash în Chrome

Este simplu să blocați anumite site-uri web să nu folosească Flash sau să le lăsați întotdeauna să utilizeze media player:

  1. Lansa Chrome.

  2. Tastați adresa site-ului web dorit în bara de adrese a Chrome și apăsați Introduce.

  3. selectaţi lacăt în extrema stângă a barei de adrese.

  4. Selectați Setări site în meniul derulant apoi derulați la bliț zona.

  5. Alege Permite or Bloca. Această opțiune se aplică numai site-ului curent pe care vă aflați.


Cum să vă verificați versiunea de Flash sau să actualizați Flash Player

De cele mai multe ori, activarea Flash în Chrome și alegerea blocării sau permiterii anumitor site-uri web ar trebui să fie suficiente pentru ca Flash Player să funcționeze normal. Cu toate acestea, în cazuri rare, este posibil ca Flash să nu funcționeze chiar și atunci când a fost activat.

Adesea, acest lucru se datorează faptului că utilizatorul trebuie să actualizeze Flash Player, deoarece nu are cea mai recentă versiune. Pentru a verifica ce versiune Flash aveți și pentru a actualiza dacă este necesar, ar trebui să faceți următoarele:

  1. Tastați (sau copiați și lipiți) chrome: // components / în bara de adrese din Chrome și apăsați Introduce.

  2. Derulați în jos până la Adobe Flash Player.

  3. Selectați Verifica pentru actualizare sub rubrica Adobe Flash Player.

    Dacă starea citește Componenta nu a fost actualizată or Componenta actualizată, utilizatorul are cea mai recentă versiune.

  4. Flash ar trebui să funcționeze corect pe site-uri web după ce ați făcut acest lucru, deși este posibil să fiți nevoit să reîncărcați orice site pe care vă aflați imediat înainte de actualizare înainte de a putea încărca conținutul Flash.


Cum se instalează Flash Player sau se reinstalează

O altă soluție posibilă atunci când Flash Player se blochează sau nu funcționează pe anumite site-uri web este reinstalarea acestuia.

  1. Tastați (sau copiați și lipiți) https://adobe.com/go/chrome în bara de adrese Chrome și apăsați Introduce.

  2. Selectați sistemul de operare al computerului dvs. din Selectați un sistem de operare meniu (de ex. Windows sau macOS).

  3. Selectați versiunea pentru sistemul dvs. de operare. Pentru Chrome pe Windows 10, alegeți PPAPI.

  4. Apasă pe Descarcă acum și urmați pașii de instalare.

Ce altceva pot face când Chrome Flash nu funcționează?

Dacă soluțiile de mai sus nu funcționează, atunci o altă abordare este să vă actualizați versiunea de Chrome.

  1. Lansa Chrome.

  2. Selectați simbolul cu trei puncte din partea dreaptă a barei de adrese.

  3. Dacă vedeți un Actualizați Google Chrome din meniul derulant, selectați-o. În caz contrar, aveți deja cea mai recentă versiune.

Aceasta acoperă toate motivele logice pentru care Flash Player nu funcționează pe Chrome, chiar și după ce a fost activat. Acestea fiind spuse, ar putea exista încă cel puțin câteva explicații suplimentare pentru problemele persistente.

Unul este că o extensie pe care o executați pe Chrome, indiferent de motiv, interferează cu Flash Player și împiedică funcționarea corectă a acestuia. Puteți încerca să tastați chrome: // extensions / în bara de adrese Chrome și să dezactivați extensiile și pluginurile pe bază de încercare și eroare pentru a vedea dacă situația este îmbunătățită.

În afară de asta, dacă o anumită bucată de conținut Flash nu funcționează, chiar dacă ați încercat totul, s-ar putea ca problema să se afle mai degrabă în conținutul conținutului, decât în ​​versiunea dvs. de Chrome sau Flash Player.