Cum se accesează Yahoo Mail cu Outlook

Centralizați toate conturile de e-mail în Microsoft Outlook și faceți mai ușor să vă găsiți mesajele într-un singur loc. Dacă aveți un cont Yahoo Mail, iată cum puteți adăuga e-mail Yahoo în Outlook.

Instrucțiunile din acest articol se aplică Outlook pentru Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 și Outlook 2010.

Lifewire / Julie Bang


Înainte de a începe, pregătiți-vă contul Yahoo

Înainte ca Outlook să vă poată accesa contul Yahoo, configurați contul Yahoo astfel încât să permită Outlook să se conecteze. Acest pas inițial depinde dacă aveți activată verificarea în doi pași în contul dvs. Yahoo sau nu.

Verificare în doi pași activată? Generați o parolă pentru aplicație

Dacă contul dvs. Yahoo este securizat cu verificarea în doi pași, generați o parolă pentru aplicația Yahoo Mail. Este un proces simplu și veți utiliza această parolă a aplicației în locul parolei de conectare Yahoo Mail când configurați Outlook.

Nu există verificare în doi pași?

Dacă nu utilizați verificarea în doi pași pentru a vă securiza contul Yahoo Mail (și nu doriți să îl activați), setați contul dvs. pentru a permite clienților de e-mail să îl acceseze utilizând parola de conectare la contul dvs. Yahoo.

  1. Conectați-vă la contul dvs. Yahoo Mail.

  2. În colțul din dreapta sus al paginii web, selectați-vă Numele profilului și apoi alegeți Informații de cont.

  3. Selectați Securitatea contului.

  4. Selectați Generați parola aplicației.

  5. Selectați versiunea de Outlook pe care doriți să o utilizați din meniu. Puteți utiliza Outlook iOS, Outlook Android sau Outlook Desktop.

  6. Selectați Genera.

  7. Apare o fereastră cu cheia parolei și instrucțiunile de utilizare.

Luați în considerare activarea verificării în doi pași pe contul dvs. Yahoo. Oferă un strat suplimentar de securitate pentru a vă proteja contul de accesul neautorizat.


Configurați Yahoo Mail în Microsoft 365, Outlook 2019 și Outlook 2016

Adăugarea contului dvs. Yahoo Mail la Outlook pentru Microsoft 365, Outlook 2019 și Outlook 2016 necesită doar câțiva pași.

  1. Du-te la Fișier tab.

  2. Selectați Info, Apoi selectați adăugaţi un cont.

  3. Introduceți adresa dvs. Yahoo Mail, apoi selectați Ia legătura.

  4. Introduceți parola aplicației.

    Dacă contul dvs. Yahoo utilizează verificarea în doi pași, introduceți parola aplicației pe care ați generat-o, nu parola de conectare la contul dvs. Yahoo.

  5. Selectați Ia legătura. Contul dvs. Yahoo Mail este adăugat la Outlook.


Configurați Yahoo Mail în Outlook 2013 și Outlook 2010

Procesul de adăugare a conturilor Yahoo Mail în Outlook 2013 și Outlook 2010 sunt similare. Capturile de ecran de mai jos ilustrează procesul din Outlook 2013. Ecranele din Outlook 2010 variază ușor, dar meniurile, opțiunile și procesul sunt aceleași.

  1. Selectați Fișier.

  2. Selectați Info, Apoi alegeți adăugaţi un cont.

  3. Alege Configurare manuală sau tipuri de server suplimentare, Apoi selectați Următor →.

    În Outlook 2010, alegeți Configurați manual setările serverului sau tipurile de server suplimentare.

  4. Alege Pop sau IMAP, Apoi selectați Următor →.

    În Outlook 2010, alegeți E-mail prin Internet.

  5. În Informații despre server secțiune, selectați Tip de cont săgeată derulantă și alegeți IMAP.

  6. În Informaţii utilizator secțiunea, introduceți numele dvs. și adresa de e-mail Yahoo.

  7. În Informații despre server secțiune, în Server de mail primit casetă text, introduceți imap.mail.yahoo.com. În Server de e-mail de ieșire (SMTP) casetă text, introduceți smtp.mail.yahoo.com.

  8. În Informații de autentificare secțiune, Nume de utilizator caseta de text afișează numele de utilizator din adresa dvs. Yahoo Mail. Corectați aceste informații dacă este necesar. Apoi, du-te la Parolă caseta de text și introduceți parola aplicației pe care ați generat-o dacă contul dvs. utilizează verificarea în doi pași.

  9. Selectați Mai multe setări.

  10. Du-te la Server de ieșire filă, selectați Serverul meu de ieșire (SMTP) necesită autentificare bifați caseta de selectare, apoi alegeți Folosiți aceleași setări ca serverul meu de intrare.

  11. Du-te la Avansat tab.

  12. Pentru amandoi Server de intrare (IMAP) Server de ieșire (SMTP), Selectați Utilizați următorul tip de conexiune criptată săgeată derulantă și alegeți SSL.

  13. În Server de intrare (IMAP) casetă text, introduceți 993.

  14. În Server de ieșire (SMTP) casetă text, introduceți 465.

  15. Selectați OK pentru a reveni la Setări de cont Pop și IMAP fereastră.

  16. Selectați Următor →. Aceasta testează setările contului pe care le-ați introdus. Dacă totul este corect, ambele sunt finalizate cu succes.

  17. Selectați Închide.

  18. Contul dvs. Yahoo Mail este adăugat la Outlook.