Cum să vizionați videoclipuri Facebook pe Apple TV

La fel ca multe rețele sociale, Facebook vrea să joace un rol în viața ta de partajare video. În prezent, există două moduri în care puteți viziona videoclipuri de pe Facebook pe Apple TV - descărcând aplicația Facebook Video de pe Apple TV sau streamingând videoclipul de pe iPhone sau iPad utilizând AirPlay.


De ce Facebook este concentrat pe video

Videoclipul social a crescut dramatic. Cisco susține că, în curând, videoclipul va reprezenta aproximativ 80% din traficul global la internet, cu aproape un milion de minute de videoclipuri distribuite în fiecare secundă a zilei.

Hoxton / Paul Bradbury Getty Images 

Întreaga afacere Facebook se bazează pe implicare și, pentru a rămâne relevantă în acest viitor puternic axat pe video, dorește să ofere un traseu către tipul de experiențe video pe care oamenii le caută.


Descărcarea aplicației video Facebook

Pentru a descărca aplicația Facebook Video pentru Apple TV:

  1. Accesați magazinul de aplicații Apple TV de pe Apple TV.

  2. selectaţi Video Facebook pentru a o descărca.

  3. selectaţi Video Facebook aplicație, apoi selectați Logheaza-te cu Facebook.

  4. Pe dispozitivul sau computerul dvs. iOS, accesați Facebook și deschideți notificarea. Dacă nu o vedeți, accesați facebook.com/device.

  5. Pe computer sau dispozitivul iOS, introduceți în câmp codul care apare pe ecranul Apple TV.


Transmiteți videoclipuri Facebook pe Apple TV utilizând aplicația Facebook Video

Atâta timp cât iPhone-ul sau iPad-ul dvs. se află în aceeași rețea ca televizorul dvs., puteți utiliza aplicația Facebook Video pentru a viziona videoclipuri pe Apple TV. După ce descărcați aplicația și vă conectați:

  1. Găsiți un videoclip în știri feed pe iPhone sau iPad.

  2. Atingeți videoclipul pentru ao extinde la modul ecran complet.

  3. Apăsați pe TV icon.

  4. Alegeți dispozitivul pe care doriți să transmiteți în flux videoclipul - în acest caz, Apple TV.


Urmăriți videoclipul Facebook pe Apple TV utilizând partajarea ecranului iOS

Nu trebuie să aveți aplicația Facebook Video pentru a transmite videoclipuri Facebook pe Apple TV de pe iPhone sau iPad. Puteți folosi AirPlay în schimb. Doar:

  1. Porniți Apple TV.

  2. Du-te la Facebook aplicație pe iPhone sau iPad.

  3. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a deschide fișierul Centrul de control.

  4. Apăsați pe Ecranul Mirroring butonul.

  5. Robinet Apple TV din ecranul care se deschide.

  6. Ecranul dvs. Facebook se afișează pe televizor.

  7. Derulați la un videoclip din fluxul dvs. de știri și atingeți-l pentru a-l deschide în propriul ecran. Va începe să se redea automat pe Apple TV.

  8. Pentru a extinde videoclipul pe ecran complet, atingeți ecran complet pictogramă din partea de sus a ecranului de pe dispozitivul dvs. iOS.

  9. Atingeți videoclipul o dată pe dispozitivul dvs. iOS în timp ce se redă pentru a afișa comenzile video familiare din partea de jos a ecranului împreună cu alte controale. Puteți întrerupe și reporni videoclipul, derula înapoi și puteți vedea cât durează videoclipul.

  10. Când ați terminat cu videoclipul, atingeți X în colțul din stânga sus al ecranului iPhone sau iPad pentru a reveni la fluxul de știri Facebook și a derula la videoclipuri suplimentare.

  11. Când ați terminat de vizionat videoclipuri de pe Facebook, puteți opri transmiterea pe Apple TV în două moduri:

    • Atingeți ultimul videoclip pe care l-ați vizionat pentru a afișa comenzile din partea de jos a ecranului, atingeți pictograma ecranului televizorului, apoi atingeți dispozitivul iOS (sau orice alt dispozitiv decât Apple TV).
    • Deschis Centrul de control glisând în sus din partea de jos a ecranului, atingeți Ecranul Mirroring pictograma, apoi atingeți Opriți oglindirea.