Cum să vizionați Hulu pe televizorul dvs.

Ce să știți

  • Puteți viziona Hulu pe televizor folosind o aplicație sau un browser, un dispozitiv de casting, un HDTV inteligent sau chiar conectând un computer la televizor.
  • Google Chromecast, Roku, Apple TV și Amazon Fire Stick funcționează toate cu Hulu.
  • Consolele de jocuri precum Xbox One, PS4 și Nintendo Switch pot afișa, de asemenea, Hulu pe televizor.

Acest articol explică modul de utilizare a Hulu pe un televizor de pe un televizor inteligent, cu un dispozitiv de turnare, de pe console de jocuri și de pe un computer laptop.

Aceste informații se aplică televizoarelor de la o varietate de producători, inclusiv, dar nu limitat la, cele realizate de LG, Samsung, Panasonic, Sony și Vizio.


Urmăriți Hulu cu un dispozitiv de turnare

Un dispozitiv de turnare sau un set-top box poate include orice dispozitiv pe care îl puteți conecta la portul HDMI al televizorului dvs. HD, cum ar fi un Google Chromecast, Roku, Apple TV sau Amazon Fire TV. Aceste dispozitive hardware vă permit să „aruncați” sau să aruncați videoclipuri pe televizor sau includ o aplicație încorporată pe care o puteți naviga direct de pe ecranul televizorului.

De exemplu, atât aplicația mobilă, cât și versiunea desktop Hulu vă permit să atingeți sau să faceți clic pe butonul Chromecast pentru a pune instantaneu videoclipul pe care îl urmăriți direct pe HDTV.

Dacă utilizați un Roku, Apple TV sau Firestick, puteți adăuga canalul Hulu pe dispozitivul dvs. pentru a viziona videoclipuri Hulu pe televizorul dvs. de înaltă definiție.


Urmăriți Hulu dintr-o consolă de jocuri

Hulu are aplicații pentru o varietate de console de jocuri actuale și anterioare. Puteți viziona Hulu cu Live TV sau Hulu On-Demand pe Xbox 360 sau Xbox One de la Microsoft, în timp ce puteți utiliza Nintendo Switch și Wii U, precum și PlayStation 3 și PlayStation 4 pentru a viziona Hulu On-Demand.

Pur și simplu descărcați aplicația Hulu din magazinele de jocuri / aplicații respective pe oricare dintre aceste console, apoi conectați-vă cu contul dvs. Hulu pentru a începe să vizionați.


Urmăriți Hulu de pe un HDTV inteligent

Unele televizoare au aplicații încorporate chiar pe hard disk-ul televizorului. Dacă televizorul dvs. are deja Hulu, vă puteți conecta la contul dvs. pentru a viziona filme și emisiuni în cel mai scurt timp. Dacă nu, puteți descărca de obicei o aplicație mică, gratuită, pentru a o face să funcționeze.

Televizoarele inteligente ar putea veni cu un browser pentru navigarea pe web, dar dacă doriți videoclipuri de la Hulu (sau YouTube, Netflix etc.), cel mai bine este să utilizați aplicația dedicată, astfel încât să nu vă confruntați cu erori. În mod normal, acestea au o telecomandă specială care vă permite să accesați un hub de un fel pentru a accesa secțiunea de aplicații.

Puteți urmări Disney + pe Hulu; aflați totul despre asta

Este posibil să trebuiască să vă conectați contul Hulu la televizorul inteligent cu un cod de activare:

  1. Conectați-vă la Hulu din aplicația HDTV.

  2. Notați codul de activare afișat pe ecran.

  3. De pe un computer, accesați pagina Activează dispozitivul Hulu și conectați-vă dacă vi se solicită.

  4. Introduceți codul de activare afișat pe televizor și apoi faceți clic pe Activati.

  5. Televizorul HD trebuie să se conecteze automat la contul dvs. Hulu în decurs de 30 de secunde.


Conectați un laptop la televizorul dvs. HD

Nu aveți un televizor foarte inteligent? A patra opțiune pe care o aveți pentru a viziona videoclipuri Hulu pe televizor este modul de modă veche, care este de a conecta un computer desktop sau laptop direct la un port de intrare video de pe televizor.

Hulu

Majoritatea televizoarelor HD noi includ porturi HDMI, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți un cablu HDMI și un port de ieșire HDMI pe laptop sau desktop. Cu toate acestea, aproape toate televizoarele au un port VGA pentru utilizarea televizorului ca monitor pentru laptop. Această configurare vă permite să vizionați orice pe televizor, inclusiv Hulu.

Cu toate acestea, latura tehnică a acestei metode este puțin diferită pentru diferiți oameni. De exemplu, dacă laptopul dvs. are doar un port DVI sau VGA și HDTV-ul dvs. acceptă doar cabluri HDMI, trebuie să cumpărați un convertor DVI sau VGA care poate utiliza portul HDMI de pe televizor.

Dacă nu utilizați un cablu HDMI (care include atât video, cât și audio), aveți nevoie de un adaptor care se va conecta la portul difuzorului și îl va împărți în cablul componentului audio. Un cablu de 3.5 mm la RCA va face trucul.