Cum să vă transferați contactele de pe Android pe iPhone

Ce să știți

  • Transferați contactele de la Android la iPhone în 3 moduri: utilizați aplicația Apple Move to iOS pentru Android, utilizați o cartelă SIM sau utilizați Google.
  • Unele metode se mișcă mai mult decât contactele; dacă doriți doar mutarea contactelor, alegeți abordarea cartelei SIM.

Acest articol explică trei moduri de a transfera toate contactele din agenda dvs. Android pe iPhone.


Cum se folosește aplicația Mutare în iOS pentru a transfera contacte

Apple facilitează transferul de date de la Android la iPhone cu aplicația Move to iOS pentru dispozitive Android, care este disponibilă în magazinul Google Play.

Această aplicație reunește toate datele de pe dispozitivul dvs. Android - contacte, mesaje text, fotografii și videoclipuri, calendar, conturi de e-mail, marcaje ale site-ului web - și apoi le importă pe noul dvs. iPhone prin Wi-Fi. Procesul nu ar putea fi mai simplu. 

Dacă aveți un smartphone sau o tabletă Android care rulează Android 4.0 sau o versiune ulterioară și un iPhone care rulează iOS 9.3 sau o versiune ulterioară, descărcați Mutați pe iOS din Google Play și începeți.

Treceți la aplicația iOS.

În timp ce vă transferă datele, nu vă transferă aplicațiile Android. În schimb, face sugestii din App Store pe baza aplicațiilor pe care le aveți pe dispozitivul dvs. Android. Aplicațiile gratuite potrivite sunt sugerate pentru descărcare în timpul transferului. Aplicațiile cu plată potrivite sunt adăugate în lista de dorințe din App Store pentru achiziționare ulterioară.

Când schimbați telefonul, există o mulțime de date pe lângă contacte pe care trebuie să le transferați. Pentru a afla totul despre asta, consultați Ce trebuie să știți când treceți de la Android la iPhone.


Utilizați cartela SIM pentru a transfera contacte

Dacă sunteți interesat doar să vă mutați contactele și nu celelalte date, puteți utiliza cartela SIM din telefonul dvs. Android. Din moment ce puteți stoca datele agendei pe o cartelă SIM Android, puteți să faceți o copie de rezervă a contactelor de acolo și să le mutați pe iPhone (cartelele SIM trebuie să aibă aceeași dimensiune pe ambele dispozitive, desigur). Toate iPhone-urile care încep cu iPhone 5 folosesc Nano SIM-uri.

Iată ce trebuie să faceți:

  1. Pe dispozitivul dvs. Android, lansați aplicația Contacte, atingeți butonul meniu și navigați la setările. Găsi Import / Export setare și atingeți-l.

    Următoarele imagini arată pașii de pe un dispozitiv Samsung care rulează Android Oreo. Ecranele dvs. pot arăta puțin diferit, în funcție de dispozitivul pe care îl dețineți, dar pașii de bază ar trebui să fie aproximativ aceiași.

  2. Apăsați pe Export buton. Apoi alegeți să exportați în Card SIM.

  3. Așteptați ca contactele să fie exportate pe cartela SIM.

  4. După finalizarea exportului, scoateți cartela SIM de pe telefonul dvs. Android și introduceți-o în iPhone.

  5. Pe iPhone, atingeți setările pentru a o deschide.

  6. Robinet contacte (în unele versiuni mai vechi ale iOS, acesta este Mail, Contacte, calendare).

  7. Robinet Importați contacte SIM.

Când importul este terminat, contactele dvs. vor fi disponibile în aplicația Contacte preinstalată de pe iPhone. 


Folosiți Google pentru a transfera persoane de contact

Puteți utiliza puterea norului pentru a vă muta contactele de pe Android pe iPhone. În acest caz, utilizarea contului dvs. Google este cea mai bună alegere, datorită suportului atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

Pentru ca acest lucru să funcționeze, aveți nevoie de un cont Google. Aproape sigur ați creat unul pentru dispozitivul dvs. Android.

Pentru a vă transfera persoanele de contact, urmați acești pași:

  1. Pe dispozitivul dvs. Android, faceți o copie de rezervă a contactelor pe Google. Copierea de rezervă ar trebui să aibă loc automat dacă utilizați contul Google pe dispozitiv. De asemenea, puteți atinge setările, Cont, contul Google la care doriți să vă sincronizați și apoi să comutați Sincronizarea contactelor la ON.

  2. După ce ați terminat, adăugați contul dvs. Google pe iPhone.

  3. Când contul este configurat, este posibil să puteți activa imediat sincronizarea contactelor. Dacă nu, mergeți la setările > Parole și conturi și atingeți contul Gmail.

  4. Mutaţi contacte glisorul în poziția Pornit (verde), iar contactele pe care le-ați adăugat în contul dvs. Google se vor sincroniza cu iPhone. 

De acum înainte, orice modificare pe care o faceți în agenda dvs. iPhone se sincronizează cu contul dvs. Google. Veți avea o copie completă a agendei dvs. în două locuri, făcută în siguranță și gata de transfer pe alte dispozitive, după cum este necesar.

Dacă preferați, puteți utiliza Yahoo pentru a vă sincroniza contactele cu iPhone, mai degrabă decât să utilizați Google. Procesul este similar.


Ce zici de iTunes pentru transferul contactelor?

Vă întrebați dacă puteți utiliza iTunes cu Android pentru a muta date? Poti!