Cum să vă încărcați Fitbit

Fie că trackerul dvs. Fitbit durează o zi sau o săptămână, va trebui în cele din urmă să reîncărcați bateria. Aceasta este o sarcină simplă și necesită doar câțiva pași.

Iată tot ce trebuie să știți despre cum să încărcați un Fitbit, inclusiv de ce echipament veți avea nevoie și cât va dura procesul.


Cât durează încărcarea unui Fitbit?

Un dispozitiv tipic Fitbit se va încărca complet în două ore sau mai puțin. În majoritatea cazurilor, însă, o taxă poate fi finalizată în mai puțin timp. Unele trackere, cum ar fi Fitbit One, se pot încărca complet în mai puțin de 30 de minute.

Indiferent de modelul dvs. Fitbit, cel mai bine este să verificați pictograma stării bateriei pentru a vă face o idee despre cât va dura procesul de încărcare.

Deoarece multe modele Fitbit au o durată de viață a bateriei care poate dura câteva zile, de obicei nu este nevoie să încărcați complet un tracker înainte de al putea utiliza. Dacă vă grăbiți, o jumătate de încărcare ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a rezista în următoarele 24 de ore.


Cum se folosește un cablu de încărcare Fitbit și un suport

Toate modelele Fitbit necesită fie un cablu de încărcare, fie un suport de încărcare. Toate Fitbit-urile noi vin cu echipamentul de încărcare necesar, dar dacă ați achiziționat un Fitbit la mâna a doua, este posibil să fie nevoie să cumpărați un încărcător secundar.

Iată o listă a dispozitivelor Fitbit care necesită un cablu de încărcare vs. un suport de încărcare:

  • cablu de încărcare: Fitbit Ace, Fitbit Alta, Fitbit Alta HR, Fitbit Charge, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge HR, Fitbit Flyer, Fitbit Ionic și Fitbit Surge.
  • Leagăn de încărcare: Fitbit Blaze, Fitbit Flex, Fitbit Flex 2, Fitbit One, Fitbit Zip și Fitbit Versa.

Toate modelele Fitbit se încarcă printr-o conexiune USB. Acesta poate fi conectat la slotul USB al unui computer pentru încărcare sau, dacă aveți unul, la o priză USB.


Cum să încărcați un Fitbit cu un cablu de încărcare

Dacă modelul dvs. Fitbit necesită doar un cablu de încărcare pentru încărcare, procesul este simplu.

  1. Localizați cablul de încărcare corect pentru tracker-ul dvs. Fitbit.

  2. Conectați capătul USB la un slot USB de pe computer, stația de încărcare sau acumulatorul portabil.

  3. Conectați celălalt capăt al cablului de încărcare la Fitbit, de obicei în partea din spate a dispozitivului. Slotul de pe Fitbit Flyer este ascuns de o clapetă de pe capac, în timp ce cablul de încărcare pentru Fitbit Ionic se conectează magnetic la spatele trackerului.

  4. Încărcarea va începe automat și un simbol de încărcare va apărea pe afișajul Fitbit. Acum, așteaptă completarea taxei.


Cum să încărcați un Fitbit cu un suport de încărcare

Mai multe modele Fitbit trebuie plasate într-un suport special de încărcare. Aceste modele sunt plasate în mod obișnuit într-o brățară sau o carcasă fixată atunci când sunt purtate sau utilizate.

  1. Scoateți Fitbitul din banda sau carcasa acestuia.

  2. Conectați capătul USB al cablului care se conectează la suportul de încărcare într-un port USB.

  3. Așezați Fitbit în suportul de încărcare în timp ce asigurați-vă că aliniați orice piese de conectare aurii de pe dispozitiv la cele din suport. Capătul suportului de încărcare Versa va trebui să fie strâns împreună pentru ca acesta să se deschidă înainte ca Fitbit Versa să poată fi plasat în interiorul acestuia.

    Ecranul de pe toate modelele ar trebui să fie orientat în sus, către dvs., atunci când este așezat într-un suport de încărcare.

  4. Încărcarea ar trebui să înceapă automat. Afișajul de pe Fitbit ar trebui să se aprindă și o pictogramă de încărcare va apărea dacă încărcarea a început cu succes. Acum, așteaptă completarea taxei.


Ce trebuie să faceți când Fitbitul dvs. nu se încarcă corect

Dacă ați urmat aceste instrucțiuni și Fitbitul dvs. nu reușește să se încarce, iată câteva sfaturi de depanare pentru a încerca.

  • Asigurați-vă că utilizați cablul sau suportul de încărcare corect. Dacă ați deținut mai multe modele Fitbit, este posibil să fi preluat echipamentul de încărcare incorect.
  • Verificați dacă computerul este pornit. Dacă ați conectat capătul USB al cablului la un laptop sau computer, asigurați-vă că este pornit, deoarece este posibil să nu încarce Fitbit în modul de repaus.
  • Curățați capetele de conectare ale Fitbitului și cablul sau suportul. Murdăria și uleiurile pot afecta conectivitatea.
  • Fitbitul este umed? Dacă ați folosit Fitbit în timp ce înotați, așteptați să se usuce înainte de a încerca să îl încărcați. Asigurați-vă că și cablul sau suportul sunt uscate.
  • Există putere? Dacă utilizați un port USB la un aeroport sau cafenea, este posibil ca alimentarea să fi fost oprită de personal din cauza unei probleme tehnice. Puteți verifica dacă este activ încărcând telefonul smartphone sau alte dispozitive electronice.