Cum să utilizați Pandora Radio pe iPad

Pandora Radio este cu ușurință una dintre cele mai bune modalități de a transmite muzică pe iPad. Cheia pentru Pandora Radio este că creează posturi de radio personalizate care se potrivesc gusturilor dvs. speciale în muzică, învățând chiar melodiile care vă plac și care nu vă plac. Cel mai bun dintre toate, este gratuit (cu publicitate), deci nu trebuie să plătiți nimic pentru a vă bucura de Pandora. Pandora oferă, de asemenea, două opțiuni plătite cu probe gratuite: Pandora Plus și Pandora Premium.

Aplicația Pandora necesită iOS 11 sau o versiune ulterioară pe iPad.


Descărcați aplicația Pandora Radio

În timp ce puteți transmite în flux Pandora prin browserul web de pe computer, aveți nevoie de aplicația oficială pentru a o transmite în flux pe iPad.

  1. Deschideți App Store pe iPad și atingeți CAUTĂ în partea de jos a ecranului de deschidere.

  2. Introduceți Pandora în câmpul de căutare și selectați Pandora pentru iPad în rezultate.

  3. Robinet Obține on Pandora: Muzică și podcast-uri. După finalizarea descărcării, atingeți Deschis pentru a lansa aplicația.

  4. Robinet Inregistreaza-te GRATUIT în ecranul care se deschide. Dacă aveți deja un cont, atingeți Logare. Introduceți informațiile solicitate și atingeți Inscrie-te! sau selectați Logare și utilizați acreditările existente.

Pandora oferă posturi de radio bazate pe genuri, de la rock și blues la indie și jazz. Cu toate acestea, posturile de radio personalizate sunt cel mai bun mod de a regla Pandora în muzica care vă place cel mai mult. Versiunea gratuită a aplicației creează posturi de radio pentru dvs. pe baza preferințelor dvs. muzicale.


Cum să vă creați propria stație de radio

Puteți crea un post de radio tastând numele unui artist, trupă sau melodie în câmpul de căutare care se deschide când atingeți lupa din partea de sus a ecranului de pornire Pandora. Pe măsură ce tastați, Pandora extrage hiturile de top, care includ artiști și melodii. Când vă vedeți ținta, atingeți-o pentru a vă crea stația personalizată.

Când vă creați postul de radio, Pandora începe să transmită muzică similară cu acel artist sau melodie. De obicei începe cu același artist, deși nu întotdeauna aceeași melodie. Pe măsură ce Pandora transmite muzică, aceasta se îndreaptă spre muzică de la artiști similari. Pentru a alege o melodie a unui artist preferat:

  1. Pe ecranul de pornire Pandora, atingeți lupă în partea de sus a ecranului și introduceți numele unui artist. (De asemenea, puteți porni un post introducând un titlu de melodie, un post, o listă de redare sau un album.)

  2. Pe măsură ce introduceți numele, rezultatele apar. Când vedeți rezultatul dorit, atingeți-l.

  3. Atingeți o selecție pe ecranul artistului. Puteți alege o singură melodie, album sau post pe care să vă bazați noul post. De exemplu, atingeți melodia Gândind cu voce tare pentru a porni stația Thinking Out Loud, care cântă muzică de Ed Sheeran și artiști similari.

  4. În ecranul care se deschide, atingeți Stație de pornire. Pe măsură ce ascultați, Pandora selectează melodii similare cu cea pe care ați ales-o pentru a crea un post de radio.

  5. Indicați dacă vă place melodia care este redată atingând Thumbs Up or Thumbs Down pictogramă din partea de jos a ecranului.


    Utilizați butoanele Thumbs Up și Thumbs Down

    Pe măsură ce ascultați noul post, puteți auzi melodii care nu sunt pe gustul dvs. Puteți sări peste melodii atingând butonul Sări , care arată ca butonul următorului track din comenzile muzicale. Cu toate acestea, dacă nu vă place melodia, este mai bine să atingeți Thumbs Down pictogramă. În timp ce butonul Skip ar putea fi interpretat ca și cum nu ai chef să auzi acea melodie în acel moment, butonul Thumbs Down îi spune Pandorei că nu vrei să mai auzi acea melodie. Pandora îl scoate din stație.

    În mod similar, butonul Thumbs Up îi spune Pandorei că îți place o anumită melodie. Aceste informații vă ajută Pandora să vă învețe gusturile muzicale, astfel încât redă melodia respectivă și melodii similare mai des în flux sau în posturile de radio personalizate similare pe care le creați.


    Adăugați artiști suplimentari la postul de radio personalizat

    Când adăugați artiști suplimentari sau o melodie nouă la postul pe care îl creați, acesta crește varietatea generală a postului. De exemplu, transmiterea unui post de radio personalizat bazat pe The Beatles prezintă o mulțime de muzică din anii 60, cum ar fi Bob Dylan și The Rolling Stones, dar dacă adăugați Van Halen, Alice In Chains și Train, veți obține o mare varietate de din anii '60 și '70 până la muzica actuală.

    În partea stângă a ecranului de deschidere Pandora este o listă a posturilor de radio.

  6. Atingeți numele unui post pentru al deschide.

  7. Derulați în jos până la Adăugați varietate și atingeți-l.

  8. Selectați dintre artiștii recomandați (sau introduceți unul dintre proprii).


Creați mai multe stații

Ascultarea muzicii înseamnă hrănirea stării tale de spirit, iar o singură stație probabil nu va fi suficientă pentru a se potrivi fiecărei stări. Puteți crea mai multe posturi, fie folosind mai multe semințe, cum ar fi combinarea artiștilor preferați sau amestecarea melodiilor din diferite genuri, fie puteți introduce un singur artist sau melodie pentru a identifica un anumit tip de muzică.

Pandora are, de asemenea, o serie de stații prefabricate pe care le generează aleatoriu pentru diferite genuri și colecții. Acestea apar pe ecranul de start cu stațiile dvs. personalizate.