Cum să utilizați aplicația Cash pe telefonul dvs. inteligent

Aplicația Cash este numele unui popular serviciu de plată mobilă, care vă permite să trimiteți în mod electronic bani prietenilor și familiei doar cu un smartphone. Aplicația Cash este gratuită și acceptă carduri de debit, carduri de credit și Bitcoin. Iată o privire mai atentă despre ce este aplicația Cash, cum să o configurați și cum să trimiteți prima dvs. plată.


Ce este aplicația Cash?

Anterior cunoscută sub numele de Square Cash, Cash App este o aplicație de plată mobilă peer-to-peer fondată de platforma de plată mobilă Square în 2013. Cash App vă permite să trimiteți bani cuiva doar cu un număr de telefon, o adresă de e-mail sau $ Cashtag (un ID-ul aplicației în numerar).

Alte lucruri importante de știut despre Cash App:

  • Aplicația Cash este gratuită pentru trimiterea, primirea și transferul de bani folosind un card de debit sau un cont bancar. Transferurile cu card de credit vor atrage o taxă de tranzacție de 3%.
  • În prezent, aplicația Cash nu acceptă transferuri internaționale de bani (numai transferuri interne).
  • Transferurile sunt trimise imediat și pot fi depuse într-un cont bancar național în aceeași zi contra cost sau în termen de una până la trei zile gratuit.
  • În mod implicit, puteți trimite până la 250 USD în orice perioadă de 7 zile și puteți primi până la 1,000 USD în orice perioadă de 30 de zile. Cu toate acestea, puteți crește aceste limite.
  • Plățile sunt instantanee și, în general, nu pot fi anulate dacă faceți o eroare.
  • Aplicația Cash este disponibilă pentru iPhone și Android.

În prezent, aplicația Cash nu acceptă plăți către destinatari internaționali. Dacă trebuie să trimiteți plăți internaționale, luați în considerare utilizarea unui alt serviciu de plată.


Cât de sigură este aplicația Cash?

Potrivit aplicației Cash, orice informații pe care le trimiteți sunt criptate și trimise în siguranță pe serverele lor, atât prin conexiuni Wi-Fi, fie prin servicii de date (3G, 4G sau EDGE).

Aplicația Cash este, de asemenea, compatibilă cu nivelul 1 al standardului PCI Data Security Standard (PCI-DSS). PCI-DSS este un standard industrial stabilit de Consiliul pentru standardele de securitate a cardurilor de plată pentru a se asigura că comercianții aderă la un nivel ridicat de securitate atunci când procesează cardurile de credit electronic.

În timp ce tranzacțiile cu aplicația Cash sunt criptate, vă recomandăm, de asemenea, să luați în considerare utilizarea unei aplicații VPN (rețea privată virtuală) atunci când utilizați servicii financiare precum Cash App prin Wi-Fi public.

Dacă doriți să aflați mai multe despre securitatea Cash App, citiți cum funcționează pe pagina politicilor de securitate Square.


Cum să configurați aplicația Cash pe telefonul dvs. smartphone

Dacă sunteți gata să încercați aplicația Cash, iată instrucțiunile pas cu pas pentru a configura aplicația pe telefonul smartphone și a trimite prima plată. Aceste instrucțiuni se aplică atât iPhone, cât și Android.

  1. Pentru început, va trebui să descărcați aplicația Cash pe smartphone.

    Descărcați pentru:

    iOS Android

  2. Dacă este prima dată când utilizați aplicația, vi se va solicita să introduceți un număr de telefon sau un ID de autentificare prin e-mail. Alegeți cum preferați să primiți coduri de verificare de la Cash App. Veți primi apoi un cod pentru a vă verifica contul.

  3. Pentru a verifica aplicația, introduceți codul pe care l-ați trimis în aplicația Cash.

  4. După verificare, vi se va solicita să introduceți o bancă folosind cardul dvs. de debit. Va trebui să introduceți numărul cardului dvs. de debit aici (un card de credit nu va funcționa). De asemenea, puteți sări peste acest pas și să adăugați cardul dvs. de debit mai târziu.

  5. Introduceți numele și prenumele dvs. așa cum apare pe cardul dvs. de debit.

  6. Alegeți o etichetă $ Cash, care este identificatorul dvs. unic în aplicația Cash și poate fi folosită și pentru a fi plătit de cineva. O etichetă $ Cash trebuie să includă cel puțin o literă și maximum 20 de caractere. De exemplu, $ JohnSmith123.

  7. Veți fi întrebat dacă doriți să invitați prietenii să obțină un bonus Cash App de 5 USD. Acest pas este strict opțional. Veți avea opțiunea de a adăuga un contact mai târziu atunci când efectuați o plată.


Cum să efectuați o plată folosind aplicația Cash

După ce ați instalat Cash App pe smartphone-ul dvs., este o chestiune simplă să trimiteți bani cuiva. Trebuie să aveți configurată o metodă de plată (dacă nu ați configurat-o deja) și trebuie să aveți numărul de telefon al destinatarului, adresa de e-mail sau $ Cashtag.

Adăugați o metodă de plată în aplicația Cash

Dacă nu ați configurat încă un card de debit sau alt tip de sursă de finanțare, va trebui să faceți acest lucru înainte de a trimite o plată. Dacă ați configurat deja un card de debit, săriți peste acesta și accesați secțiunea următoare.

  1. Pentru a configura o metodă de plată, deschideți aplicația Cash și faceți clic pe simbolul clădirii băncii din partea de jos a ecranului.

    Rețineți că acest simbol bancar se va transforma într-un simbol $, în funcție de faptul dacă aveți fonduri disponibile pentru retragere în contul dvs.

  2. În ecranul următor, aveți opțiunea de a configura un cont bancar (card de debit), numerar sau Bitcoin pentru efectuarea plăților. Alegeți sursa de finanțare pe care doriți să o utilizați și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Trimiteți o plată folosind aplicația Cash

După ce ați configurat sursa de finanțare, puteți începe să trimiteți plăți. Cu câteva atingeri rapide, veți trimite bani prietenilor și familiei.

  1. Din ecranul de transfer al aplicației Cash, introduceți suma pe care doriți să o trimiteți, apoi apăsați pe Plătește butonul din partea de jos.

    Pentru a accesa ecranul de transfer al aplicației Cash, atingeți butonul $ simbol (în mijloc) în partea de jos a ecranului.

  2. Pe ecranul următor, introduceți numele destinatarului, $ Cashtag, numărul de telefon sau adresa de e-mail. Pentru a-ți găsi toți prietenii, atinge Activați Contacte ceea ce va oferi Cash App acces la lista de contacte a telefonului smartphone și vă va permite să vedeți care dintre contactele dvs. au Cash App instalat.

    Asigurați-vă că destinatarul este corect. Dacă trimiteți bani persoanei greșite, este posibil să nu vă puteți recupera banii!

  3. Dacă aveți configurat mai mult de un tip de metodă de plată (de exemplu, un card de debit ȘI un card de credit), va trebui să specificați sursa de finanțare înainte de a plăti. Meniul derulant al sursei de finanțare este situat în partea de sus a ecranului (cercuit în galben mai jos).

    Meniul derulant al sursei de finanțare este mic și ușor de ratat. Asigurați-vă că selectați sursa corectă de finanțare înainte de a accesa plata. După ce atingeți Plată, plata dvs. este trimisă automat și nu o puteți anula.

  4. Pentru a finaliza transferul, atingeți Plătește în colțul din dreapta sus al ecranului. Dacă aveți succes, veți primi o confirmare că plata a fost trimisă.

  5. După ce ați trimis plata, destinatarul va fi informat despre plată.

Persoana căreia îi trimiteți bani trebuie să aibă și aplicația Cash instalată pe smartphone-ul său pentru a accepta o plată. Dacă nu sunteți sigur, consultați destinatarul înainte de a trimite bani.


Cum se poate retrage utilizând aplicația Cash

Dacă ați primit fonduri de la Cash App, puteți retrage prin aplicație utilizând contul dvs. bancar. Iată cum să o faci.

  1. Pentru a încasa, deschideți aplicația Cash și atingeți $ semna în partea stângă jos a ecranului pentru a accesa fondurile disponibile.

  2. Apoi, atingeți Renunță. Pe ecranul următor, atingeți Renunță din nou.

  3. Alegeți cum doriți să transferați fonduri către banca dvs. Puteți face fie un Clipă transfer pentru o taxă sau un Standard transfer (una până la trei zile).

  4. Selectați o bancă din SUA pentru a vă transfera fondurile. Dacă banca dvs. nu se află pe listă, o puteți căuta.

  5. Conectați-vă la banca aleasă pentru a finaliza transferul.

Dacă aveți configurată verificarea în doi pași cu banca dvs., aceasta poate interfera cu transferul. Dacă întâmpinați probleme legate de depunerea fondurilor, contactați banca dvs. sau contactați ajutorul aplicației Cash.