Cum să urmăriți un iPhone de pe un telefon Android

Find My iPhone este un instrument excelent pentru localizarea unui dispozitiv iOS lipsă. Vă ajută să aveți un alt produs Apple, dar dacă nu aveți un computer iOS sau Mac, utilizați un dispozitiv Android. Înainte de a găsi un iPhone pe Android, setările corespunzătoare trebuie să fie activate din timp. Iată patru moduri de a urmări un iPhone cu orice dispozitiv Android.

La configurarea Găsește iPhone-ul meu, activează Trimiteți ultima locație opțiune. Acest lucru asigură o locație care poate fi determinată dacă bateria moare.

Acești pași funcționează pe toate iPhone-urile acceptate în prezent și pe orice dispozitiv Android capabil să ruleze aplicațiile menționate mai jos.


Cum să urmăriți un iPhone cu un browser Android

Urmați aceste instrucțiuni pentru a localiza un iPhone lipsă cu orice aplicație de browser Android.

Pe un dispozitiv Android care nu este al dvs., rulați browserul în modul incognito. În acest fel, niciuna dintre informațiile dvs. personale nu este stocată.

  1. Conectați la iCloud.com cu ID-ul dvs. Apple.

  2. Din meniu, selectați Găsiți iPhone.

  3. Selectați dispozitivul pe care doriți să îl găsiți.

  4. Selectați una dintre cele trei opțiuni pentru a localiza sau controla dispozitivul lipsă:

    • Redați sunetul pentru a găsi dispozitivul printr-un semnal sonor.
    • Permite Mod pierdut pentru a împiedica intrușii să pirateze dispozitivul.
    • Ștergeți iPhone / iPad pentru a șterge de la distanță datele dispozitivului.

  5. Dacă browserul este în modul incognito, deconectați-vă de la toate conturile și închideți browserul incognito când terminați.


Cum să urmăriți o locație iPhone cu Google Maps

Este posibil să vă urmăriți iPhone-ul cu Google Maps, dar succesul nu este garantat. O setare specifică trebuie activată pe iPhone înainte ca acesta să dispară.

Pentru ca această metodă să funcționeze, Google Maps trebuie să fie instalat pe iPhone și să aibă acces la locație. Din aplicația Google Maps, atingeți imaginea de profil din partea de sus și apoi alegeți setările. Atingeți Conținut personal și apoi verificați dacă urmărirea locației dvs. este activată atât în Locație Servicii Istoricul locațiilor ecranele de setări.

  1. Cu accesul la locația Google Maps activat pe dispozitivul lipsă, deschideți un browser web pe dispozitivul Android și conectați-vă la Cronologia dvs.

  2. Selectați data când telefonul dvs. a dispărut și examinați rutele de călătorie și locațiile vizitate. Dacă ați făcut fotografii la acea dată, imaginile apar în cronologie și indică unde ați fost ultima dată când ați folosit dispozitivul.


Cum să urmăriți un iPhone cu o aplicație de urmărire GPS

Utilizarea unei aplicații de urmărire GPS este, de asemenea, un instrument bun pentru localizarea unui iPhone pierdut sau furat. Cu toate acestea, aplicația trebuie instalată înainte ca telefonul să dispară.

Pentru a fi în siguranță, utilizați o aplicație de urmărire GPS care este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android, cum ar fi Life 360. Puneți unui prieten cu un dispozitiv Android să instaleze aceeași aplicație și utilizați aplicația de pe telefon pentru a localiza telefonul dacă este pierdut sau conectați-vă în contul dvs. Life360 dintr-un browser incognito de pe un dispozitiv Android pentru a vă urmări telefonul.

Alte aplicații de urmărire funcționează în mod similar.