Cum să trimiteți un text de pe computer la iOS sau Android

Trimiterea de mesaje text merge mână în mână cu smartphone-urile, dar este posibil să doriți să trimiteți un mesaj sau un răspuns de pe computer. În primul rând, vă scutește de a petrece 20 sau 30 de minute derulând prin imagini sau rețele sociale atunci când ați avut nevoie doar să trimiteți un mesaj rapid. Este, de asemenea, convenabil dacă aveți un mesaj mai lung de trimis și preferați să-l introduceți pe o tastatură reală.

Oricare ar fi motivul, textul de pe computerul dvs. este mai ușor ca oricând, cu mai multe moduri de a face acest lucru, în funcție de platformă. Iată șapte moduri de a trimite mesaje text de pe computer.

Hero Images / Getty Images


Cum să trimiteți mesaje text de la computer utilizând iMessage (iOS și MacOS)

Serviciul iMessage de la Apple a fost mult timp modalitatea populară de a trimite mesaje între iPhone, iar acum le puteți trimite și de pe computerul Mac. Tot ce aveți nevoie este aplicația Mesaje de pe iPhone și Mac și un ID Apple. Asigurați-vă că vă conectați cu același ID Apple pe care îl utilizați cu Mesaje pe iPhone și pe alte dispozitive. Pentru a utiliza această caracteristică, veți avea nevoie de iOS 8 sau o versiune ulterioară pe iPhone și OS X Yosemite sau o versiune ulterioară pe Mac. De asemenea, este compatibil cu ceasurile Apple care rulează watchOS 1.0 sau o versiune ulterioară.

 măr

iMessage poate utiliza date sau Wi-Fi pentru a trimite și primi mesaje, deci nu se ia în calcul în planul dvs. de mesaje text. Puteți redirecționa mesaje text (cum ar fi cele de la utilizatorii Android) de pe iPhone și iPad pe Mac, accesând setările > posturi > Redirecționarea mesajelor text, apoi alegerea dispozitivelor care pot trimite și primi mesaje text de pe iPhone.


Trimiteți text de pe computer utilizând mesaje Android (Android și browserele web)

Puteți trimite și primi mesaje text, fotografii, mesaje vocale și video utilizând Mesaje Android pe telefonul smartphone și pe desktop. Pentru a conecta aplicația mobilă și versiunea web:

  1. Deschideți posturi de pe smartphone, atingeți butonul Mai multe opțiuni meniu (trei puncte verticale), apoi atingeți Mesaje pentru web. Mesajele Android contează pentru planul dvs. de mesaje text; aplicația nu folosește date, iar destinatarul nu trebuie să aibă aplicația.

  2. Vizita https://messages.google.com/web pe computer folosind unul dintre următoarele browsere: Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Microsoft Edge. Internet Explorer nu este acceptat.

  3. Pe smartphone-ul dvs. Android, atingeți Scanați codul QR și îndreptați-l spre codul QR afișat pe computer.

  4. Selectați Da în Amintiți-vă acestui computer dacă utilizați un dispozitiv de încredere, trebuie să faceți acest lucru o singură dată. Apoi puteți opta pentru notificările de pe desktop dacă doriți și veți vedea istoricul textului pe pagină.


Sincronizarea mesajelor text utilizând Pushbullet (Android, iOS și browserele web)

Pushbullet vă sincronizează textele între telefonul smartphone, browserul web și computerul desktop; De asemenea, vă permite să partajați site-uri web și imagini de pe telefonul smartphone pe computer (sau mai multe computere) și invers. Există aplicații Pushbullet pentru Android, iOS și PC-uri Windows. Pushbullet funcționează și cu browserele Chrome, Firefox și Opera.

  1. Instalați aplicația mobilă pe telefon și aplicația desktop pe computer.

  2. Conectați-vă la fiecare aplicație cu contul dvs. Google sau Facebook pentru a le conecta și veți începe să vedeți notificări text pe desktop pe care le puteți răspunde; poți iniția și texte.

     Pushbullet

  3. Pentru a testa dacă notificările funcționează, accesați Oglindire în aplicația mobilă pentru Android și atingeți Trimiteți o notificare de testare. Ar trebui să apară atât pe telefon, cât și pe computer, iar respingerea alertei de pe oricare dintre dispozitive ar trebui să o respingă și de pe celălalt.


Trimiteți un text folosind Cortana (Android și Windows 10)

Utilizatorii Android cu PC-uri Windows 10 pot, de asemenea, să trimită mesaje text de pe computerul lor:

Lansați aplicația Cortana pe smartphone-ul dvs. Android. Atingeți setările > Anunturi > Cortana și activați.

Pe computerul dvs. Windows 10:

  1. Mai întâi, intrați setările și comutați pe Trimiteți notificări între dispozitive. Opțional, puteți activa și Folosiți Cortana chiar și când dispozitivul meu este blocat.

  2. Activați Cortana selectând în interiorul caseta de căutare din bara de activități, apoi selectați Pictograma caietului. Sunteți acum în setările Cortana.

  3. Activați Cortana spunând „Hei, Cortana"și spune, de exemplu,"Trimite un mesaj lui Henry"sau tastați SMS Henry, apoi vorbiți sau tastați mesajul dvs. și stabiliți sau selectați Trimite.

  4. Veți primi o notificare pe desktop când primiți un text și puteți introduce răspunsul în fereastra de notificare.


Trimiteți texte folosind Google Voice (pe mai multe platforme)

De asemenea, puteți trimite texte folosind Google Voice către numerele din SUA și Canada gratuit.

  1. Pe telefonul smartphone sau pe computer, accesați pagina contului și selectați pictograma mesaje la stânga. Aici veți vedea și istoricul textului.

  2. Selectați Trimite un mesaj pentru a crea una nouă sau selectați o conversație pentru a continua un fir.

    Textele vor apărea ca trimise de la numărul dvs. Google Voice.

Interfața Google Voice arată foarte asemănător cu Google Hangouts; de fapt, puteți conecta Hangouts la contul Voice:

  1. Mai întâi, asigurați-vă că sunteți conectat la fiecare serviciu utilizând același nume de utilizator și adresă de e-mail.

  2. Mergi la pagina hangouts.google.com, apoi du-te la Meniu > setările.

  3. În voce Google secțiune, verificați Primește SMS și mesagerie vocală în Hangouts.

    Când primiți mesaje text în Hangouts, acestea sunt etichetate SMS prin Google Voice.

De asemenea, puteți deschide Hangouts în Gmail. În partea de sus a listei Hangouts, selectează Sageata in jos lângă numele și fotografia de profil, apoi derulați până în partea de jos a setările ecran și bifați caseta de lângă Primește SMS și mesagerie vocală în Hangouts.

Trimiteți prin e-mail un text

O altă metodă, deși mai dificilă în comparație cu celelalte din acest articol, este de a trimite un mesaj text prin e-mail. Fiecare operator wireless are o formulă de e-mail pentru a face acest lucru. De exemplu, pentru a trimite un mesaj text (SMS) unui utilizator AT&T, trimiteți un e-mail „[email protected]”, dar înlocuiți „number” cu un număr de telefon din 10 cifre. Pentru a trimite un mesaj MMS (mesaj multimedia, cum ar fi o fotografie) prin e-mail „[email protected]”. Verificați cu operatorul sau consultați această listă de adrese de e-mail ale operatorului.

Problema aici este că e-mailul ar putea ajunge în dosarul de spam al destinatarilor sau să se piardă în amestec, deoarece va arăta diferit de adresele de e-mail standard. De asemenea, trebuie să știți ce operator de transport utilizează destinatarul.

Text de pe computer folosind site-uri SMS

În cele din urmă, există site-uri SMS care vă permit să trimiteți mesaje text în mod anonim.

Unele dintre aceste site-uri web colectează numerele pe care utilizatorii le introduc și le vând unor terțe părți. Această metodă este cel mai bine rezervată ca ultimă soluție atunci când anonimatul este critic.