Cum să ștergeți mesajele text de pe iPhone

Mesajele text sunt rapide, de unică folosință și pot fi șterse după ce au fost citite și la care s-a răspuns. Dar, în era iMessage și WhatsApp, ne agățăm de firele de mesaje text, astfel încât să putem vedea istoricul conversațiilor noastre.

Dar vor exista întotdeauna câteva mesaje text pe care doriți să le ștergeți. În Mesaje, aplicația de mesaje text care este preinstalată pe fiecare iPhone, iPad și iPod touch, mesajele text sunt grupate în conversații. Este ușor să ștergeți întreaga conversație, dar ce zici de ștergerea textelor individuale din conversație?

Lifewire / Catherine Song

Acest articol vă învață cum să ștergeți conversații între mesaje text și mesaje text individuale de pe iPhone și alte dispozitive iOS. Înainte de a șterge oricare dintre textele dvs., asigurați-vă că vorbiți cu adevărat. Nu mai primi text înapoi după ce le ștergeți.

Aceste instrucțiuni acoperă aplicația Apple Messages de pe iOS 12 și versiunile ulterioare (pașii pentru versiunile anterioare sunt destul de similare). Acestea nu se aplică aplicațiilor de trimitere a textelor de la terți.


Cum să ștergeți mesaje text unice pe iPhone

Dacă doriți să ștergeți câteva mesaje individuale dintr-o conversație în timp ce lăsați restul mesajelor din conversație neatinse, urmați acești pași:

  1. Robinet posturi să o deschidă.

  2. Atingeți conversația care conține mesajele pe care doriți să le ștergeți.

  3. Cu conversația deschisă, țineți apăsat mesajul pe care doriți să îl ștergeți până când apare meniul. Apoi atingeți Mai Mult.

  4. Un cerc apare lângă fiecare mesaj individual.

  5. Atingeți cercul de lângă un mesaj pentru a marca mesajul respectiv pentru ștergere. O casetă de selectare apare în acea casetă, indicând că va fi ștearsă.

  6. Atinge cercul de lângă toate mesajele pe care vrei să le ștergi.

  7. Atingeți pictograma coș de gunoi.

  8. Apăsați pe Sterge mesajul din meniul pop-up (versiunile anterioare ale iOS pot avea opțiuni ușor diferite în meniuri, dar sunt suficient de similare încât să nu fie confuz.

Dacă ați atins Editați | × or Mai Mult din greșeală și nu doriți să ștergeți niciun text, atingeți Anulare a ieși fără a șterge nimic.


Cum să ștergeți conversații întregi de mesaje text pe iPhone

Ștergerea unei conversații întregi în Mesaje necesită un set diferit de pași. Iată cum:

  1. Începeți prin deschidere posturi.

  2. Dacă ați fost într-o conversație când ați folosit ultima dată aplicația, veți reveni la aceasta. În acest caz, atingeți săgeata înapoi (sau posturi buton, în funcție de ce versiune de iOS rulezi) în colțul din stânga sus pentru a accesa lista de conversații.

    • După ce ați găsit conversația pe care doriți să o ștergeți, aveți două opțiuni: Glisați de la dreapta la stânga peste ea sau
    • Robinet ... și atingeți Selectați Mesaje (în iOS 12 și versiuni anterioare, atingeți Editați | × in schimb). Apoi atingeți cercul din stânga fiecărei conversații pe care doriți să o ștergeți.
    • Dacă ați trecut prin conversație, a Șterge butonul apare în conversație.
    • Dacă ați folosit butonul Editați, a Șterge butonul apare în colțul din dreapta jos al ecranului după ce selectați cel puțin o conversație.

  3. Atingeți oricare dintre butoane pentru a șterge întreaga conversație.

Din nou, Anulare butonul vă poate salva de la ștergerea a tot ceea ce nu ați vrut să scăpați.

Dacă utilizați iOS 10 și versiuni ulterioare, există o a treia opțiune: atingeți conversația pentru a o introduce. Apoi atingeți lung un mesaj și atingeți Mai Mult în fereastra pop-up. În colțul din stânga sus, atinge Sterge tot. În meniul pop-up din partea de jos, atingeți Sterge conversatia


Ce trebuie să faceți dacă textele șterse apar în continuare pe iPhone

În unele cazuri, textele pe care le-ați șters pot fi găsite în continuare pe telefonul dvs. Este posibil să nu fie o mare problemă, dar poate fi cu siguranță o problemă dacă încercați să păstrați unele informații private.

Dacă întâmpinați această problemă sau doriți să știți cum să o evitați, consultați Mesajele șterse care încă se afișează? Fa asta.