Cum să retrageți instantaneu bani din PayPal

PayPal este una dintre cele mai populare modalități de a plăti și de a fi plătit online, dar atunci când vine vorba de a primi bani în grabă, s-ar putea să vă întrebați cum să retrageți bani de pe PayPal instantaneu. După ce ați conectat PayPal la contul dvs. bancar, transferurile instantanee sunt simple și costă doar un mic procent din suma pe care intenționați să o retrageți. Dacă nu vă grăbiți, transferurile regulate sunt gratuite.


Cum să retrageți instantaneu bani din PayPal

Pentru a transfera instantaneu fonduri din PayPal către banca dvs.:

  1. Deschideți browserul web și accesați PayPal. Selectează Logare din colțul din dreapta sus al ecranului.

  2. Introduceți adresa de e-mail și parola contului pentru a accesa rezumatul contului PayPal și selectați Logare.

  3. Sub soldul contului curent, selectați Transfera bani.

  4. Selectați Transfer de la PayPal la banca dvs. în ecranul Transfer bani.

  5. Următorul ecran vă arată opțiunile:

    • Clipă: PayPal vă transferă instantaneu banii pentru 1% din suma transferată.
    • Standard: Retrageți integral soldul sau o parte din acesta gratuit. Acest transfer ajunge la banca dvs. în următoarea zi lucrătoare.

    Selectați butonul de lângă banca dvs. din Clipă secțiune. Dacă aveți mai multe banci la dosar cu PayPal, selectați-o pe care doriți să o transferați. Faceți clic sau apăsați Următor →.

  6. Introduceți suma totală pe care doriți să o transferați. Nu trebuie să introduceți virgule sau virgule. Tastați doar cifrele în ordine. De asemenea, nu trebuie să deduceți singur taxa de 1%. Asigurați-vă că totul arată corect și selectați Următor → pentru a continua.

  7. Următorul lucru pe care îl vedeți este defalcarea de către PayPal a transferului dvs. și deducerea taxei de 1%. Dacă nimic nu pare deplasat, confirmați transferul.

  8. PayPal vă arată un mesaj de confirmare, care vă anunță că solicitarea dvs. este procesată.

    Dacă reveniți la rezumat, veți vedea noul sold în contul dvs. PayPal trimite, de asemenea, un mesaj de confirmare la adresa de e-mail a contului dvs. Desigur, puteți verifica întotdeauna soldul contului destinației de transfer pe care ați ales-o.