Cum să remediați problemele cu fereastra Sims 3 Cheat Code

Activarea codurilor de cheat pentru The Sims 3 este de obicei o briză. Utilizați comanda rapidă de la tastatură adecvată pentru a afișa consola de trucuri și a introduce codul. Cu toate acestea, dacă fereastra de înșelăciune a lui Sims 3 nu apare, există câteva lucruri pe care le puteți încerca să reveniți în joc.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru The Sims 3 pentru Windows și Mac. Versiunile pentru mobil și consolă ale jocului nu acceptă coduri de cheat.

 EA / The Sims Studios


Cauzele trucurilor care nu funcționează în Sims 3

La fel ca alte titluri din franciză, The Sims 3 acceptă sute de coduri de cheat pe care jucătorii le pot introduce într-o consolă ascunsă. În timp ce jucați jocul, puteți, de obicei, să afișați fereastra de trișare folosind următoarele comenzi rapide de la tastatură:

  • Pentru Mac, apăsați Comandă+Schimba+C.
  • Pentru Windows, apăsați Ctrl+Schimba+C.

Dacă metodele de mai sus nu funcționează, atunci tastatura dvs. ar putea avea o configurație diferită sau ar putea exista o problemă software care poate fi rezolvată prin eliminarea memoriei și pornirea de la capăt. Alte software-uri care utilizează comenzi rapide de la tastatură pot interfera, de asemenea, cu The Sims 3.

Odată ce ați funcționat consola de cheat, tastați ajutor și apăsați Introduce pentru a afișa o listă cu toate trucurile disponibile pentru joc.


Cum să o remediem când fereastra de înșelăciune Sims 3 nu se va deschide

Încercați acești pași în ordine până când puteți accesa fereastra de trișare a lui Sims 3:

Puteți utiliza aceiași pași de depanare pentru a remedia problema când bara de înșelăciune Sims 4 nu se deschide.

  1. Faceți clic din câmpul de căutare. Dacă sunteți în modul construire / cumpărare, asigurați-vă că câmpul de căutare nu este selectat înainte de a introduce comanda rapidă a ferestrei de cheat.

  2. Includeți cheia Windows. Pe unele computere Windows, trebuie să utilizați comanda rapidă Ctrl+Schimba+Tasta Windows+C pentru a deschide consola de cheat. Țineți apăsat simultan fiecare dintre cele patru taste, apoi eliberați tastele când se deschide fereastra de trișare.

  3. Includeți atât tastele Ctrl, cât și Shift. O altă comandă rapidă de la tastatură pe care o puteți încerca este Ctrl+Schimba+Ctrl+Schimba+C. Ține-le pe amândouă Schimba Ctrl tastele de pe fiecare parte a tastaturii. Când sunt apăsate toate cele patru taste, eliberați tastele doar pe partea dreaptă, păstrând stânga Ctrl Schimba tastele apăsate, apoi apăsați C.

    Utilizatorii de Mac ar trebui să înlocuiască orice instanță de Ctrl cu Comandă tastați aceste comenzi rapide de la tastatură.

  4. Reporniți computerul. Salvați jocul și reporniți computerul, apoi încercați din nou. Dacă fereastra de trișare funcționează de data aceasta, atunci a existat o eroare temporară.

  5. Dezactivați software-ul personalizat pentru mouse. Asigurați-vă că nu aveți activat niciun software personalizat pentru cursor sau mouse. Aceste programe pot interfera cu consola de cheat. Luați în considerare eliminarea software-ului sau cel puțin neutilizarea acestuia în timp ce jucați The Sims 3.

  6. Închideți orice alt software care rulează. Dacă aveți un alt program care rulează comenzi rapide de la tastatură, ar putea intra în conflict cu The Sims 3.

  7. Schimbați tastele rapide AMD. Dacă aveți o placă video AMD, verificați setările pentru a vedea dacă o altă comandă rapidă de la tastatură interferează cu The Sims 3. Pentru a dezactiva tastele rapide AMD, accesați Preferințe meniu, selectați Comutați tasta rapidă Radeon Overlay, apoi apăsați pe Șterge cheie.

  8. Restabiliți setările implicite pentru Sims 3. Nu trebuie să dezinstalați jocul pentru a-l reseta. Cu toate acestea, veți pierde orice setări personalizate, deci luați în considerare această soluție ca o ultimă soluție.