Cum să preluați e-mailurile arhivate în Gmail

Ce să știți

  • Serviciul Google Gmail stochează mesaje într-o arhivă pentru vizualizare viitoare și este ușor să restabiliți aceste mesaje în Mesaje primite.
  • Pentru a vizualiza e-mailurile care sunt arhivate, accesați eticheta All Mail. De acolo, puteți pune mesajele Gmail arhivate înapoi în Mesaje primite pentru a le utiliza.

Acest articol explică cum să accesați e-mailurile arhivate dintr-un browser și din aplicația mobilă Gmail.


Cum să preluați e-mailurile arhivate într-un browser

Deși mesajele arhivate sunt eliminate din Mesaje primite, aceste mesaje sunt încă stocate în contul dvs. Gmail și pot fi recuperate în câțiva pași. De asemenea, aceste mesaje rămân indexate și apar atunci când căutați mesaje Gmail.

Deschideți e-mailurile arhivate pe computer, tabletă sau telefon. E-mailurile pot fi vizualizate în timp ce sunt arhivate, dar dacă intenționați să continuați conversația, mutați mesajele din conversație în Mesaje primite.

  1. Într-un browser web, accesați Gmail, apoi treceți cu mouse-ul peste pictogramele de navigare din stânga ecranului pentru a deschide panoul de navigare.

  2. În panoul de navigare, selectați Mai Mult pentru a afișa opțiuni suplimentare.

  3. Selectați Toate emailurile.

  4. Selectați e-mailurile pe care doriți să le reveniți în Mesaje primite. E-mailurile care se află în Mesaje primite sunt etichetate Primite în fața liniei de subiect.

  5. În bara principală de instrumente de deasupra e-mailurilor, selectați Muta spre inbox.

  6. Apare o confirmare care confirmă că e-mailurile au fost mutate în Mesaje primite. Selectați Anula pentru a inversa procesul.


Preluarea e-mailurilor arhivate folosind aplicația mobilă

Pentru a găsi opțiunea All Mail în aplicația Gmail mobilă, atingeți mesajul și deschideți butonul de meniu situat în colțul din dreapta sus al ecranului.

  1. Deschideți aplicația Gmail de pe dispozitivul dvs. mobil pentru a vizualiza Mesaje primite.

  2. Atingeți pictograma cu trei linii din partea de sus a ecranului și selectați Toate emailurile în panoul care se deschide.

  3. Atingeți e-mailul pe care doriți să îl preluați.

  4. Selectați pictograma cu 3 puncte din partea de sus a e-mailului care se deschide.

  5. Robinet Muta spre inbox


Sfaturi pentru a evita arhivarea accidentală

Poate fi ușor să arhivați accidental un mesaj. Evitați acest lucru luând următoarele măsuri de precauție:

  • Pe un smartphone sau tabletă, luați-vă timp când derulați prin mesaje și nu faceți mișcări bruște de la dreapta la stânga.
  • Mișcarea de glisare arhivă poate fi modificată în setările aplicației. Mergi la Setari generale > Glisați acțiunile.
  • Urmăriți orice mesaj de confirmare care să ateste că o conversație a fost arhivată. Acest mesaj este de obicei asociat cu un buton Anulare pe care îl puteți utiliza dacă este necesar.