Cum să obțineți Outlook Mail sau Hotmail în Windows Live Mail

Notă editor: Windows Live Mail este un client de e-mail întrerupt de la Microsoft. Acest articol rămâne numai în scop arhivistic.

Pentru a deschide un e-mail de la o adresă de e-mail @ outlook.com sau @ hotmail.com, configurați Windows Live Mail pentru a comunica cu serverul de e-mail corespunzător. Pentru aceasta, tastați serverul IMAP și SMTP corect în timpul configurării contului. Windows Live Mail folosește acele servere pentru a descărca și trimite mesaje în numele dvs.

Când conectați Windows Live Mail la contul dvs. Outlook Mail, nu veți putea sincroniza contactele sau calendarele.


Accesați Outlook Mail și Hotmail din Windows Live Mail

Pașii pentru a adăuga un cont de e-mail la Windows Live Mail sunt aceiași indiferent de adresa de e-mail pe care o utilizați. Spre deosebire de unii furnizori de e-mail, atât Outlook cât și Hotmail utilizează aceleași servere IMAP și SMTP.

  1. Accesați meniul panglică Windows Live Mail și selectați Conturi.

  2. Selectați E-mail. Se deschide fereastra Adăugare conturi de e-mail.

  3. Introduceți adresa de e-mail, parola și numele afișat pentru mesajele trimise.

  4. selectaţi Amintiți-vă această parolă caseta.

  5. selectaţi Configurați manual setările serverului caseta.

  6. Selectați Următor →.

  7. selectaţi Tipul serverului săgeată derulantă și alegeți IMAP.

  8. În Informații despre server primite secțiune, accesați Adresa serverului caseta de text și introduceți imap-mail.outlook.com.

  9. selectaţi Necesită o conexiune securizată (SSL) caseta.

  10. În Port casetă text, introduceți 993.

  11. selectaţi Autentificați folosind săgeată derulantă și alegeți Text clar.

  12. În Autentificare nume utilizator caseta de text, introduceți adresa de e-mail completă. De exemplu, tastați [email protected] pentru un cont Outlook Mail sau [email protected] pentru Hotmail.

  13. În Informații despre server de ieșire secțiune, accesați Adresa serverului caseta de text și introduceți smtp-mail.outlook.com. În Port casetă text, introduceți 587.

  14. selectaţi Necesită o conexiune securizată (SSL) Necesită autentificare casete de selectare.

  15. Selectați Următor →.

  16. Selectați finalizarea.


Alte modalități de a vă deschide adresa de e-mail

Windows Live Mail nu mai este actualizat de Microsoft, deci nu poate primi patch-uri de securitate sau actualizări de caracteristici. Alte programe pot fi folosite și pentru descărcarea și trimiterea de e-mailuri care sunt actualizate cu cele mai recente funcții.

De exemplu, programele Microsoft Mail și Outlook sunt clienți de e-mail care funcționează la fel ca Windows Live Mail. Câteva alte opțiuni populare includ Thunderbird și Mailbird. Telefonul dvs. poate accesa, de asemenea, e-mail, fără a avea nevoie de extra. Puteți configura e-mailuri pe iPhone și pe Android.

De asemenea, puteți accesa contul dvs. Hotmail sau Outlook Mail online fără deloc un program. Accesați outlook.com pentru a vă conecta la oricare dintre conturi.