Cum să obțineți Google Calendar pe desktopul dvs. Windows

Google Calendar este unul dintre cele mai comune sisteme de calendar bazate pe cloud utilizate de milioane de oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, uneori vă recomandăm să vă accesați Google Calendar de pe desktopul Windows.

Există câteva modalități ușoare de a face acest lucru. Una este pur și simplu să vă sincronizați Google Calendar cu aplicația implicită Windows Desktop Calendar. Alte modalități sunt de a sincroniza Google Calendar cu o varietate de aplicații Windows pentru calendar desktop pe care le puteți folosi în schimb.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Windows 10.


Cum să sincronizați Google Calendar cu aplicația desktop Windows Calendar

Cel mai simplu mod de a obține informațiile dvs. Google Calendar este sincronizarea acestora cu Windows Calendar.

  1. selectaţi acasă meniu, tastați calendar, apoi selectați Calendar app.

  2. Când se deschide Calendarul Windows, selectați echipamentul pictogramă din stânga jos pentru a deschide setările Calendarului. În meniul de setări, selectați Gestionați conturile > Adaugă cont.

  3. În Adăugați un cont fereastră, selectați Google.

  4. Vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. Google. Introduceți numele și parola pentru contul dvs. Google.

  5. Aprobați accesul pentru Windows pentru a vă accesa Contul Google.

  6. După ce ați terminat sincronizarea contului Google Calendar cu Windows Calendar, veți vedea toate evenimentele și alte elemente din agenda dvs. Google Calendar afișate în Calendarul Windows.

  7. După ce v-ați sincronizat contul Google Calendar, puteți adăuga, șterge sau edita evenimente Google Calendar existente din Windows Calendar.


Cum să sincronizați Outlook cu Google Calendar pe desktop

Dacă calendarul desktop pe care îl utilizați este mai degrabă Outlook decât Windows Calendar, vă puteți sincroniza cu ușurință Google Calendar cu aplicația desktop Outlook.

Acest lucru vă permite să vedeți toate evenimentele și agenda Google Calendar din calendarul dvs. Outlook.

  1. Deschideți Outlook, apoi selectați calendar pictogramă din colțul din stânga jos pentru a deschide calendarul Outlook.

  2. Selectați Acasă > Deschideți Calendarul > De pe internet.

  3. Veți avea nevoie de linkul calendarului partajat din Google Calendar în fereastra următoare, deci deschideți Google Calendar și selectați trei puncte pictogramă de lângă calendarul pe care doriți să îl partajați.

  4. Selectați Setări și partajare, derulați în jos până la Particularizarea secțiunea și copiați fișierul Adresa secretă în format iCal link-ul.

  5. Înapoi în fereastra calendarului Outlook, lipiți linkul iCal pe care l-ați copiat în Abonament nou la calendarul Internet câmp și selectați OK.

  6. După ce ați terminat, calendarul Outlook se va sincroniza cu contul dvs. Google Calendar și va afișa toate evenimentele și întâlnirile dvs.

    O diferență între sincronizarea cu Windows Calendar și cu Outlook este că iCal cu Outlook este numai în citire. Deci, puteți vedea toate evenimentele, dar nu veți putea crea sau edita evenimente Google Calendar noi.


Cum se adaugă Google Calendar Widget în Google Chrome

Dacă utilizați browserul Google Chrome mai mult decât orice altă aplicație desktop, ar avea sens să accesați Google Calendar acolo, mai degrabă decât orice altă aplicație desktop.

Accesarea Google Calendar din Chrome este la fel de simplă ca instalarea extensiei Google Calendar Chrome. Adăugarea Google Calendar la Chrome este deosebit de convenabilă, deoarece nu trebuie să deschideți o altă aplicație desktop pentru a vedea informațiile Google Calendar pe desktop.

  1. Deschideți Google Chrome și conectați-vă la contul dvs. Google.

  2. Găsiți Google Calendar în Magazinul web Chrome și instalați extensia.

  3. selectaţi Google Calendar pictogramă din partea de sus a browserului pentru a vedea agenda zilei dvs. din Google Calendar.

  4. Extensia Google Calendar nu este doar în citire. Selectează + pentru a adăuga un eveniment nou în Google Calendar.