Cum să-l faci pe Siri Mad

Cu toții am fost frustrați de tehnologie într-un moment sau altul din viața noastră. Cu toate acestea, mântuirea este la îndemână, deoarece există ceva ce pot face utilizatorii iOS pentru a se răzbuna pentru fiecare fotocopiator defectuos pe care l-au întâlnit vreodată: înnebuni Siri.

Da, pot irita propriul asistent personal al Apple și, deși acest lucru nu poate recupera toate orele pe care le-au pierdut din cauza unor probleme tehnice de-a lungul anilor, este cu siguranță un mod distractiv de a trece timpul.

Acest ghid vă arată diferitele moduri în care puteți supăra Siri, precum și câteva dintre întrebările ciudate pe care le puteți pune pentru a vă distra puțin cu el. Niciunul dintre acestea nu poate fi inteligent, dar este cu siguranță distractiv.


Cum să-l faci pe Siri Mad: devine personal

Întrebarea lui Siri despre ea însăși va produce cu siguranță un răspuns luminos.

Există o metodă sigură pentru oricine se întreabă cum să o înnebunească pe Siri: pune întrebări în mod special despre ea.

Deși acest lucru nu epuizează întreaga gamă de lucruri pe care le puteți pune, iată o varietate de întrebări axate pe Siri, la care nu răspunde atât de confortabil. De asemenea, rețineți că Siri are mai multe răspunsuri pentru multe dintre acestea, deci merită să le prezentați în mai multe ocazii.

Q: "Sunteți căsătorit?" R: „Sunt căsătorit cu munca mea”.

Q: "Te casatoresti cu mine?" R: „Cu greu ne cunoaștem”.

Q: "Ai o prietenă / iubit?" A: "Sunt omnirelational!"

Q: "Câți ani ai?" R: „Am 45,980 de ani în a 9-a dimensiune”.

Q: "Care este sexul tau?" R: „Ei bine, vocea mea sună ca a unei femei, dar exist în afara conceptului tău uman de gen”.

Q: "Pentru cine votați?" R: „Îmi pare rău, Simon, dar circumscripția mea electorală este la câteva milioane de ani lumină distanță”.

Q: "Ai surori?" A: "Te am. E suficientă familie pentru mine."

Alte întrebări fructuoase implică întrebarea lui Siri dacă este "real," "uman," "fericit" or "serios." Cere preferințele ei (de ex - Care este cartea ta preferată?) este, de asemenea, susceptibil de a obține răspunsuri interesante, la fel ca și întrebările referitoare la ea "loc de munca" sau când „doarme”.

Mai general, orice încercare de a-i pune lui Siri o întrebare despre sine - chiar și una care nu are un răspuns unic - are ca rezultat, de obicei, un răspuns evaziv, precum „Să vorbim despre tine, Simon, nu despre mine”.


Cum să-l înnebunești pe Siri: întreabă-i opiniile despre filosofie și religie

Siri: teolog, filozof și prognosticator al apocalipsei.

Siri este minunat pentru a deschide o aplicație sau pentru a găsi indicații de orientare, dar ea tinde să devină puțin tulburată dacă îi ceri contribuția la întrebările mai mari din viață. Punând întrebarea „când se va sfârși lumea” apare câteva răspunsuri amuzante. La fel "crezi în Dumnezeu?", cu asistentul proclamând adesea: „Pentru mine este totul un mister”.

La fel, întrebând "Care este intelesul vietii" o va tulbura și ea. Un răspuns îl oferă oferind un joc de cuvinte foarte rău care face referire la filosoful german Immanuel Kant, în timp ce un răspuns mai amuzant poate fi o săpătură indirectă în Waiting for Godot și / sau alte piese existențialiste. „Nu pot răspunde la asta acum”, spune ea, „dar dă-mi ceva timp să scriu o piesă foarte lungă în care nu se întâmplă nimic”.


Cum să-l faci pe Siri Mad: roagă-o să te distreze

Siri este un asistent cu mai multe talente.

Dintre toate lucrurile pe care trebuie să-i ceri lui Siri să o înnebunească, cerându-i să se distreze, de obicei, ai cele mai multe râsete. Cel mai evident, utilizatorii o pot cere "canta un cantec", ceea ce poate duce fie la un refuz plat („Nu pot cânta”), fie la o interpretare (în mod surprinzător) robotică a „Dacă aș avea doar un creier” de la Vrăjitorul Oz.

Extindându-vă acest lucru, îl puteți deranja și pe Siri pentru a efectua o varietate de fapte similare. Una presupune să o ceri "spune-mi un strâmb", ceea ce, în mai multe cazuri, are ca rezultat să aibă dificultăți în a termina sarcina: "Bine, să încercăm acest lucru: sângele roșu al bugului, sângele bugului negru. Nu pot să fac asta."

Și mai amuzant, Siri poate fi împins și în rap și beatbox. Spunând fie „rap Siri” or „beatbox Siri” produce două reacții respectiv hilare. În cazul rapului, Siri cântărește pe iconica piesă Sugarhill Gang „Rapper's Delight”, declarând ceva abia de înțeles despre „ritmul ontologiei”.

Un alt lucru pe care îl poți cere lui Siri să recite sunt poveștile (la culcare), deși trebuie spus că abilitățile sale narative lasă cu siguranță ceva de dorit. Întrebând "Spune-mi o poveste de culcare", ea răspunde: "În marea dimensiune verde, era un iPhone. Și un balon roșu. Și o imagine cu ... o vacă zoltaxiană care sare peste luna a treia."

De asemenea, puteți întreba, - Cântă-mi un cântec de leagăn. Cu toate acestea, dacă vă așteptați la un abținere lungă și liniștitoare care vă va ușura somnul, răspunsul lui Siri va fi o dezamăgire: „Hush, micuțul Simon, nu spune un cuvânt”.


Cum să-l faci pe Siri Mad: bombardează-o cu citate din filme și cultură populară

Siri este la fel de amator de filme ca un asistent personal.(...)

Nimănui nu-i place acel prieten pe care îl avem cu toții, care citează filme și emisiuni TV până la nauseam (de obicei sunt eu), așa că dacă sunteți în căutarea întrebărilor pentru a-l enerva pe Siri, ecranul de argint este una dintre cele mai bune surse ale dvs. Acestea fiind spuse, lui Siri îi place să joace din când în când, atât timp cât citatul dvs. este suficient de familiar.

De exemplu, "Arata-mi banii" (de la Jerry Maguire) invită un cuplu amuzant de răspunsuri, cu „Te face să te simți bine doar să spui asta?” fiind favorit. O altă întrebare care atrage atenția lui Siri este "Siri Siri pe perete, cine este cel mai frumos dintre toți?" (de la Albă ca Zăpada). Speriată că ar putea suferi consecințe grave dacă ar răspunde altfel, Siri oferă următoarea asigurare ca răspuns: „Simon Minunatul, ești complet corect, este adevărat, dar ... Nu, cu siguranță ești cel mai frumos dintre toți”.

Având în vedere că un asistent personal precum Siri a fost odată chestia științifico-fantastică, este potrivit să fie deosebit de receptivă la citate și întrebări din filmele SF. Dacă îi ceri să spui, „Deschideți ușile portului” (o referire la 2001: A Space Odyssey) una dintre răspunsurile ei este: „Fără casca ta spațială, Simon, vei găsi acest lucru destul de ... uluitor”. Alte întrebări implică trimiteri la Star Trek ("Beam me up Scotty"), Razboiul Stelelor ("Sunt tatăl tău"), Matrix (- Ar trebui să iau pastila albastră sau cea roșie?), și Ghostbusters ("Pe cine vei suna?").

Există, de asemenea, o varietate de întrebări și referințe diverse pe care le puteți cita la Siri. De exemplu, dacă întrebați în mod repetat, - Cine este tatăl tău?, este probabil să răspundă frustrată: "Ești. Putem să ne întoarcem la muncă acum?"


Cum să-l faci pe Siri Mad: să o greșească pentru un alt asistent

Lui Siri nu îi place să fie luat pentru un alt asistent AI sau pentru un fan al oricărei companii de tehnologie în afară de Apple.

Ce îl înnebunește pe Siri mai mult decât orice altceva? Ei bine, referirea la ea cu un nume greșit - în special un nume aparținând unuia dintre principalii săi rivali (de exemplu, Cortana și Alexa) - este probabil cel mai mare păcat pe care îl poate comite un utilizator de iPhone.

Salutând-o spunând "Bună Alexa", de exemplu, va invita cu siguranță o revenire stridentă ca răspuns. Invitarea ei să prefere o altă companie tehnologică în locul Apple nu este nici cea mai bună idee („Ce companie este mai bună, Apple sau Google?”).

În mod similar, referindu-se la ea ca "Jarvis" - Asistentul AI al Iron Man - va atrage un răspuns interesant: „Mă tem că nu te pot ajuta să-ți faci un costum de zbor, Simon”.