Cum să închiriezi sau să cumperi filme cu serviciul YouTube de închiriere de filme

YouTube este cel mai bine cunoscut pentru videoclipurile sale gratuite încărcate de utilizatori despre dansul lui Matt în întreaga lume, câinii vorbitori și pisicile care cântă la pian.

În plus față de toate acele videoclipuri gratuite, YouTube transmite și o mulțime de titluri de filme, inclusiv lansări noi și piese clasice, prin intermediul serviciului său de închiriere de filme, făcând din YouTube o opțiune accesibilă la cerere, atât pentru închirierea, cât și pentru cumpărarea de filme.

Instrucțiunile de mai jos se aplică versiunii web a YouTube.


Cum să închiriezi filme YouTube

Pentru a închiria sau cumpăra un film de pe YouTube utilizând un browser web, urmați acești pași:

  1. Deschide YouTube și dă clic Filme și spectacole în bara de navigare YouTube. De asemenea, puteți tasta „Filme YouTube” în căutare dacă aveți YouTube pe un televizor inteligent, un streamer media sau o consolă de jocuri.

  2. Alegeți lansări noi, genuri de filme sau răsfoiți filme gratuite. 

  3. După ce găsiți un film de închiriat sau cumpărat, faceți clic pe Titlu or acoperă arta.

  4. Trailerul va începe imediat să se joace. Mai jos este toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre film, inclusiv videoclipuri conexe și uneori comentarii ale utilizatorilor.

  5. Clic CUMPĂRĂ sau ÎNCHIRIEZĂ pentru a închiria sau cumpăra filmul (sau emisiunea TV). Unele filme oferă atât opțiuni de închiriere, cât și opțiuni de cumpărare, iar altele oferă doar achiziții.

  6. Pentru a continua, dacă nu ați făcut deja acest lucru, trebuie să creați sau să vă conectați la contul dvs. YouTube sau Google Gmail.

  7. Poate fi necesar să introduceți un card de credit și informații de facturare dacă aceasta este prima dvs. achiziție Google.

  8. Alegeți HD sau SD. (Uneori 4K este o opțiune.) Puteți introduce, de asemenea, un cod de cupon pentru o reducere la închiriere.

  9. Odată ce pașii de mai sus sunt finalizați, puteți viziona videoclipul imediat sau puteți aștepta până la 30 de zile pentru a începe redarea.

    Amintiți-vă, pentru închirieri, trebuie să urmăriți filmul în 24 sau 48 de ore de la prima apăsare Joaca. Cu toate acestea, puteți viziona filmul de câte ori doriți în fereastra de închiriere desemnată. Dacă achiziționați un film, puteți viziona oricând, de câte ori doriți.


Obținerea de rambursări dacă există o problemă

În scopul acestei recenzii, au fost vizualizate două închirieri de filme cu plată și un film gratuit.

Primul film testat a fost The Green Hornet, care a fost vizionat pe un browser web Chrome Google TV (predecesorul Android TV). La douăzeci de minute după film, a sărit la sfârșitul filmului și s-a oprit. Pentru a rezolva problema, glisorul filmului a fost poziționat chiar după punctul în care a sărit. A jucat din nou timp de 10 minute și a sărit din nou până la capăt. Același lucru s-a întâmplat și pe un PC. Neputând viziona filmul, a fost solicitată o rambursare. Procesul a fost ușor și eficient.

Celelalte două filme vizionate: Dilema și Super Size Me au jucat fără alte probleme.

Pentru a obține o rambursare pentru o achiziție de filme YouTube, vizitați Pagina Achiziții și selectați Cerere de rambursare lângă titlu.

După ce ați indicat problema pe care ați avut-o, faceți clic pe opțiunea că doriți o rambursare. În unele cazuri, banii sunt rambursați rapid. Cu toate acestea, este posibil ca YouTube să solicite mai multe verificări pentru a permite soluționarea problemelor la finalul acestora pentru a rezolva problema înainte de a autoriza o rambursare. Pentru asistență suplimentară, accesați pagina de asistență pentru filme YouTube.


Prezentare generală a serviciului de închiriere de filme YouTube

Ce ne place

  • Opțiuni de închiriere și cumpărare de filme / TV online.

  • Disponibil pe o mulțime de dispozitive.

  • Oferă acces la funcțiile bonus de film.

  • Rambursări posibile dacă aveți o problemă.

Ce nu ne place

  • Nu la fel de multe oferte de titlu ca o anumită competiție.

  • HDR nu este indicat la închirieri / achiziții de filme 4K.

  • Instrucțiunile de închiriere și cumpărare pentru unele dispozitive nu sunt clare.

  • Nu este bine promovat.

Tarifele de închiriere și cumpărare de filme YouTube variază de la 2.99 USD la 19.99 USD. Tarifele de închiriere sunt pentru o perioadă de 24 sau 48 de ore odată ce ați jucat - în funcție de film, este posibil să aveți până la o fereastră de 30 de zile pentru a începe procesul de redare.

Serviciul de închiriere de filme YouTube nu trebuie confundat cu YouTubeTV, care este un serviciu de streaming cu abonament cu plată care oferă acces la un pachet de mai multe canale de streaming TV și filme contra unei taxe lunare fixe. YouTube TV este similar cu servicii precum SlingTV și DirecTV Now, care oferă o alternativă de tăiere a cablurilor la TV prin cablu și prin satelit.


Principalele caracteristici ale serviciului de închiriere de filme YouTube

În mod similar cu alte servicii video la cerere, serviciul de închiriere de filme cu plată de la YouTube include titluri precum The Big Ugly, What We Found, The Secret Garden, The Silencing, The Killer Next Door, Black Water Abyss, Homefront, The King din Staten Island, John Wick 3 și multe altele. Multe titluri sunt disponibile atât în ​​standard, cât și în înaltă definiție, și un număr limitat în 4K (în funcție de dispozitivele și viteza de internet acceptă opțiunea dorită.) YouTube sugerează o viteză de internet de cel puțin 20 Mbps pentru streaming 4K).

În plus față de titlurile prezentate care se afișează pe pagina Filme YouTube, puteți căuta, de asemenea, pentru a vedea dacă un anumit titlu de film sau emisiune TV se află în serviciu, răsfoiți lista de titluri AZ sau categoriile de subiecte, care includ:

  • Lansări noi
  • Cel mai vandut
  • Filme animate,
  • Actiune, aventura
  • Comedie
  • Clasic
  • Documentare
  • Dramă
  • Groază
  • Romane științifico-fantastice
  • și altele...

Există, de asemenea, o listă de videoclipuri conexe pe care o puteți accesa din pagina filmului - nu este nevoie să închiriați filmul pentru a accesa lista.


Mai multe caracteristici ale serviciului de închiriere de filme YouTube

Experiența vizionării de filme pe YouTube la televizor este bună.

  • Calitatea imaginii este clară și luminoasă pe ecranul mare și de obicei nu există artefacte vizibile.
  • YouTube oferă o experiență completă de film - similară cu ceea ce găsești pe un DVD sau Blu-ray Disc - care include bonusuri suplimentare. 
  • Unele dintre aceste extras de pe pagina filmului includ videoclipuri din culise, interviuri distribuite, precum și parodii unice, clipuri și alte încărcări de la utilizatorii YouTube.

Instrucțiunile de închiriere și cumpărare de filme YouTube sunt, de asemenea, disponibile pentru:

  • Majoritatea browserelor web pentru PC
  • Aplicațiile YouTube Movie disponibile pe dispozitivele iOS (10.0 sau o versiune ulterioară) și smartphone-urile Android
  • Selectați televizoare inteligente (în primul rând 2013 sau mai recent care rulează sistemul de operare Android TV, precum și LG, Vizio, Panasonic și LG)
  • Chromecast și console de jocuri
  • Apple TV
  • Televizoare Roku și streamere media.

Ultimele gânduri despre serviciul de închiriere de filme YouTube

În general, serviciul de închiriere de filme YouTube este ușor de utilizat, mai ales dacă sunteți obișnuiți să vizionați videoclipuri pe YouTube. Deși calitatea imaginii este satisfăcătoare, alte servicii care oferă videoclipuri de înaltă definiție - Vudu, Amazon Prime Video, Netflix - depășesc YouTube și oferă majoritatea acelorași filme și oferă mai multe selecții în 4K dacă televizorul dvs. are această capacitate și internetul dvs. viteza este suficient de rapidă.

Serviciul de achiziție și închiriere de filme YouTube reprezintă o altă opțiune de streaming disponibilă pe computerul dvs. și pe o varietate de alte dispozitive și, deși nu este la fel de cunoscută sau disponibilă pe atât de multe dispozitive, pentru cei care au acces la acesta, serviciul de închiriere de filme YouTube poate fi o alternativă la Netflix, Vudu, Amazon Video etc.