Cum să faci un server Minecraft

Configurarea propriului server pentru a juca Minecraft necesită puțin timp, dar merită efortul să te joci cu prietenii într-un cadru sigur. Citiți mai departe pentru a afla cum să creați un server Minecraft pentru Mac, Windows și Linux.


Ce ai nevoie

  • Software-ul server Minecraft.
  • Un computer desktop sau un laptop high-end.
  • O conexiune Ethernet prin cablu.
  • O gazdă web.

Cum să găzduiți un server Minecraft

În funcție de capacitățile computerului, puteți sau nu să puteți găzdui un server și să jucați Minecraft pe același dispozitiv. Este recomandat să utilizați un serviciu de găzduire la distanță pentru serverul dvs. Forumul oficial Minecraft are o listă de servicii gratuite și premium de găzduire. Unele, cum ar fi Server.pro, vă permit să creați un server Minecraft gratuit, dar majoritatea companiilor de găzduire web percep o taxă lunară.

Găzduirea propriului server vă poate deschide computerul la atacuri externe. Folosirea unui furnizor de găzduire premium vă ajută să evitați astfel de riscuri.


Configurarea redirecționării portului

Dacă intenționați doar să jucați cu prietenii într-o rețea locală, puteți ignora această secțiune; cu toate acestea, pentru ca restul lumii să vă acceseze serverul, trebuie să activați redirecționarea porturilor pe router. Deoarece fiecare router este diferit, consultați manualul routerului pentru îndrumări mai specifice despre configurarea redirecționării porturilor. Cu toate acestea, puteți urma aceiași pași indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați.

Configurarea redirecționării porturilor vă deschide rețeaua la riscuri de securitate externe.

  1. Accesați pagina principală a routerului introducând adresa IP implicită a gateway-ului dvs. în bara de căutare a browserului web. Consultați Cum să găsiți adresa IP a gateway-ului implicit.

  2. Vi se va solicita să introduceți un nume de utilizator și o parolă. Consultați manualul routerului sau căutați routerul pe PortForward.com pentru a găsi numele de utilizator și parola implicite. Aceste informații pot fi găsite și pe router.

  3. După repornirea routerului, localizați fișierul Port forwarding din pagina principală a routerului. S-ar putea să fie sub setari avansate. Consultați manualul routerului pentru ajutor, dacă este necesar.

  4. De aici, puteți seta reguli pentru port forward. În funcție de router, este posibil să fie necesar să selectați un buton care spune Adăuga sau ceva similar pentru a continua. Denumiți regula „Minecraft”.

  5. În cele două câmpuri de port, introduceți portul implicit al serverului Minecraft: 25565.

  6. Introduceți adresa IP statică a computerului în IP or Adresă camp.

  7. Selectați atât TCP UDP protocoale. Este posibil să vedeți un meniu derulant sau casete pe care le puteți bifa.

  8. Clic Economisești or Aplică.

  9. După repornirea routerului, serverul dvs. ar trebui să fie accesibil jucătorilor din întreaga lume.


Cum se creează un server Minecraft pentru Windows

Capturile de ecran și instrucțiunile de mai jos se referă la Windows 10. Alte versiuni de Windows au interfețe diferite, dar pașii pentru configurarea serverului sunt aceiași:

  1. Descărcați și instalați cea mai nouă versiune de Java.

  2. Descărcați software-ul server Minecraft. Fișierul are extensia .jar.

  3. Creați un dosar nou pe desktop sau oriunde doriți și denumiți-l "server_minecraft"Trageți fișierul.fișier jar în el.

  4. Faceți dublu clic pe.fișier jar. Serverul ar trebui să pornească, dar veți primi un mesaj de eroare. Închideți fereastra serverului dacă nu se închide automat.

  5. Unele fișiere de configurare vor apărea în dosarul dvs. Deschideți fișierul numit eula.txt. Dacă vi se solicită cu ce program să-l deschideți, alegeți editorul de text, cum ar fi Notepad.

  6. În editor, găsiți linia EULA = false și înlocuiți-l cu EULA = true, apoi salvați fișierul și închideți-l.

    Acest pas împiedică închiderea automată a serverului. Dacă primiți un mesaj de eroare, puteți rula serverul în continuare ca administrator. Doar faceți clic dreapta pe.fișier jar și selectați Executare ca administrator.

  7. Faceți dublu clic pe fișierul server din nou. De data aceasta, serverul dvs. ar trebui să pornească cu succes și vor apărea mai multe fișiere în dosar. Când vedeți un mesaj „Terminat” în fereastra serverului, tastați „opri"în caseta de text și apăsați Introduce. Serverul ar trebui să se închidă.

    Căutați un mesaj „terminat” pentru a vă asigura că serverul dvs. este în funcțiune.

  8. Puteți rula tehnic serverul dvs. acum, dar veți dori să ajustați setările de memorie implicite și să creați un fișier de lansare dacă intenționați să jucați cu alții. Pentru aceasta, creați un nou fișier .txt în Notepad selectând Fișier > Nou. Tastați următoarele:

    java -Xmx3G -Xms1G -jar server.jar

  9. Mergi la pagina Fișier Salvare ca și denumiți fișierul „alerga.bat."

  10. Selectați Salvați ca tip, Apoi selectați Toate filele.

  11. Alege momentul oportun în care să interveniți. Ținta ta sigur îți va oferi multe! Poate să fie un discurs, o conferință, o cascadorie publicitară sau alte evenimente importante. Informează-te (de exemplu pe site-ul companiei, pe Facebook sau pe mass-media, generalizat sau specializat) și află când sunt aceste evenimente programate și unde. Poți să le spargi/distrugi petrecerea prin a apărea acolo cu un afiș sau mesajul principal al discursului poate fi modificat prin punerea de întrebări arzătoare.
    dosarul minecraft_server pentru locație și selectați Economisești. Ori de câte ori doriți să lansați serverul, faceți dublu clic pe fișierul run.bat pe care l-ați creat.

  12. Acum puteți invita alți jucători Minecraft să se alăture serverului dvs. Ei trebuie doar să vă cunoască adresa IP publică sau adresa IP locală dacă jucați în aceeași rețea.

  13. Pentru a verifica dacă serverul dvs. este accesibil, introduceți adresa IP publică în Verificatorul de stare al serverului Minecraft. Serverul dvs. va fi disponibil public numai dacă ați configurat anterior redirecționarea porturilor. Pentru a căuta adresa dvs. IP publică, pur și simplu introduceți „adresa mea IP” în Google.


Cum se configurează un server Minecraft pentru Mac

Pentru a rula un server Minecraft pe un Mac, trebuie să aveți macOS 10.8 sau o versiune ulterioară. Pentru a vă actualiza sistemul de operare, vizitați asistența Apple.

  1. Din meniul Apple, accesați System Preferences și căutați pictograma Java. Deschideți-l pentru a lansa Panoul de control Java.

  2. Apasă pe Actualizează , apoi selectați Actualizează acum.

  3. Când apare fereastra de instalare, selectați Instalați actualizarea Instalați și relansați.

  4. Descărcați software-ul server Minecraft.

  5. Creați un folder nou numit „server_minecraft"și trageți fișierul software server în el.

  6. Deschideți un nou document .txt accesând fișierul aplicatii folder și faceți dublu clic pe TextEdit icon.

  7. Odată ajuns în TextEdit, selectați Format Faceți text simplu > OK.

  8. Tastați următoarele în document:

    #! / Bin / bash

    cd "$ (nume de director" $ 0 ")"

    exec java -Xms1G -Xmx1G -jar {server file name} nogui

    Trebuie doar să înlocuiți {numele fișierului server} cu numele fișierului server.

  9. Salvați fișierul în folderul care conține fișierul .jar al serverului dvs. și denumiți-l "start.comandă."

  10. Deschideți terminalul Mac accesând aplicatii > Utilități, apoi faceți dublu clic pe Terminal aplicație.

  11. În fereastra terminalului, tastați „chmod a + x"(fără ghilimele) urmat de un singur spațiu, apoi apăsați Introduce.

  12. Glisați și fixați fișier start.command pe care l-ați creat în fereastra terminalului, apoi apăsați Introduce din nou.

  13. Acum poți deschide fișier start.command pentru a rula serverul. Când faceți dublu clic pe fișier, se va deschide o nouă fereastră și este posibil să vedeți câteva mesaje de eroare. Nu vă faceți griji pentru ei; serverul ar trebui să fie acum gata să joace Minecraft.

  14. Invitați alte persoane să se alăture serverului dvs. partajând adresa IP publică sau locală. Introduceți adresa IP publică în Verificatorul de stare al serverului Minecraft pentru a confirma că este accesibilă lumii exterioare. Găsiți-vă adresa IP publică introducând „adresa mea IP” în Google.

Cum se configurează un server Minecraft pe Linux

Este posibil să creați un server Minecraft cu orice distribuție Linux. Pașii de mai jos sunt pentru construirea unui server Minecraft pentru Ubuntu 16.04. Configurarea se face în întregime prin terminalul de comandă.

Deoarece doriți cât mai mult RAM gratuit, ar trebui să utilizați un serviciu de găzduire extern pentru a vă rula serverul. Configurați un cont cu unul dintre serviciile enumerate pe Forumul Minecraft înainte de a începe să vă construiți serverul.

  1. Conectați-vă la serviciul de găzduire prin SSH introducând următoarele în terminalul de comandă:

    ssh nume de utilizator @ ipaddress

    Înlocuiți „adresa IP” cu adresa IP a gazdei și numele de utilizator cu numele de utilizator. Vi se poate cere să introduceți parola pentru serviciul de găzduire. Urmați instrucțiunile pentru a finaliza procesul.

  2. Instala Java prin introducerea următoarelor în terminalul de comandă:

    sudo apt-get update

    sudo apt-get instala implicit-jdk

    Dacă vi se solicită, introduceți Y când vi se cere să autorizați instalarea.

  3. Instala Ecran pentru a vă menține serverul în funcțiune când nu sunteți conectat. Introduce:

    sudo apt-get ecran de instalare

  4. Creați un director pentru fișierele serverului dvs. și deschideți-l introducând următoarele:

    mkdir minecraft

    cd minecraft

  5. Instala wget. Introduce:

    wo sudo apt-get install

  6. Descărcați fișierele serverului Minecraft folosind comanda wget. Introduce:

    wget -O minecraft_server.jar https://s3.amazonaws.com/Minecraft.Download/versions/1.12.2/minecraft_server.1.12.2.jar

    Consultați pagina de descărcare Minecraft pentru a vă asigura că adresa URL de mai sus este actualizată.

  7. Acceptați acordul de licență al utilizatorului final cu această comandă:

    ecou "eula = true"> eula.txt

  8. Alerga Ecran prin introducerea:

    ecran -S „Minecraft server 1”

  9. Porniți serverul cu următoarea comandă:

    java -Xmx512M -Xms512M -jar minecraft_server.jar nogui

    Nu ezitați să reglați -Xmx -Xms setări pentru a aloca mai multă memorie pentru server dacă gazda dvs. o va permite.

  10. Puteți confirma că serverul dvs. este accesibil introducând adresa IP în Minecraft Server Status Checker.

Cum să vă conectați la serverul dvs. Minecraft

Dacă vă găzduiți propriul server Minecraft, fereastra serverului trebuie să rămână deschisă pentru ca alții să îl poată accesa.

  1. Deschis minecraft și conectați-vă la contul dvs. Minecraft.

  2. Selectați Multiplayer din meniul Minecraft.

  3. Selectați Adauga server în colțul din dreapta jos al ecranului.

  4. Dă-i serverului un nume. 

    Amintiți-vă că toată lumea îl poate vedea, așa că nu folosiți niciun limbaj vulgar sau jignitor.

  5. Introduceți adresa IP a gazdei în Adresa serverului cutie. Dacă găzduiți serverul, introduceți adresa IP privată, care este diferită de adresa dvs. IP publică.

  6. Selectați Făcut în partea de jos a ferestrei.

  7. Selectați numele serverului dvs. atunci când acesta apare în partea de sus a ecranului, apoi selectați Alăturați-vă serverului.

  8. Presupunând că v-ați pregătit corect routerul, jucătorii din întreaga lume se pot conecta acum la serverul dvs. deschizând minecraft, navigând la Multiplayer Conexiune directa și introducerea adresei IP publice. Alternativ, jucătorii din rețeaua dvs. Wi-Fi pot introduce pur și simplu adresa dvs. IP privată.

    Este posibil să fie necesar să dezactivați paravanul de protecție al computerului înainte ca alții să se poată conecta la serverul dvs. local; cu toate acestea, acest lucru vă poate lăsa computerul vulnerabil la atacuri externe, deci partajați adresa IP privată numai cu persoanele în care aveți încredere.

  9. Ai terminat!