Cum să faci tonuri de apel gratuite pentru iPhone

Tonurile de apel oferă modalități distractive de a vă personaliza iPhone-ul. Cu ele, puteți asculta melodia preferată ori de câte ori primiți un apel sau puteți atribui diferite tonuri de apel contactelor dvs., astfel încât să știți cine sună doar prin sunet.

Puteți crea toate tonurile de apel dorite chiar de pe iPhone, dar trebuie să vă puteți conecta la iTunes pentru a finaliza procesul.

Aplicațiile pentru producerea de tonuri de apel pentru iPhone din acest articol necesită iOS 8 sau o versiune ulterioară și iTunes pe un computer. Nu funcționează cu macOS Catalina, care a înlocuit iTunes cu aplicația Muzică.


Obțineți o aplicație pentru realizarea tonurilor de apel pentru iPhone

Pentru a vă crea propriile tonuri de apel, aveți nevoie de trei lucruri:

  • O aplicație care creează tonuri de apel.
  • Melodia pe care doriți să o transformați într-un ton de apel, stocată în biblioteca muzicală a iPhone-ului dvs.
  • Computerul pe care îl sincronizați cu iPhone-ul dvs. 

Există aplicații gratuite și aplicații cu plată în App Store pentru a crea tonuri de apel. În majoritatea cazurilor, versiunile gratuite includ reclame, dar în caz contrar funcționează similar.

Ca alternativă, puteți cumpăra tonuri de apel prefabricate din iTunes Store de pe iPhone. Deschide iTunes Store app, atingeți Mai Mult > tonuri pentru a răsfoi tonuri de apel pe care le puteți cumpăra.


Cum să editați o melodie pentru tonul dvs. de apel

Pașii exacți pentru a crea un ton de apel diferă ușor pentru fiecare aplicație, dar pașii de bază pentru toate aplicațiile sunt aproximativ aceiași. Acest exemplu folosește free Ringtone Maker Pro app.

  1. Deschideți Ringtone Maker Pro aplicație pe iPhone și atingeți Ringtone Maker.

  2. Robinet Ringtone Maker.

  3. Atingeți butonul de notă.

  4. Sunt de acord să acordați aplicației acces la biblioteca dvs. de muzică.

  5. Localizați melodia pe care doriți să o utilizați atingând Artiști, Albume, Sau cântece. Trebuie să fie o melodie pe care o dețineți, nu una dintr-un abonament Apple Music.

  6. Atingeți melodia pentru ao deschide în ecranul producătorului de sunete.

  7. Melodia apare în aplicație ca o undă sonoră în aplicație. Utilizați instrumentele aplicației pentru a selecta secțiunea melodiei pe care doriți să o transformați într-un ton de apel. Nu puteți folosi întreaga melodie; majoritatea aplicațiilor limitează un ton de apel la 30 până la 40 de secunde.

  8. Apasă pe Joaca pentru a auzi porțiunea aleasă și reglați-o dacă este necesar.

  9. Când aveți tonul de apel dorit, salvați-l atingând discheta din partea de jos a ecranului.

  10. Veți primi un mesaj că tonul dvs. de apel este disponibil prin partajarea iTunes. Atingeți Făcut și sincronizați telefonul cu computerul dvs. Mac.

    Dacă nu sunteți familiarizați cu procesul de sincronizare a iPhone-ului cu iTunes pe computer și încărcarea unui ton de apel pe iPhone, atingeți Tutorial video pentru a afla cum.

Unele aplicații de tonuri de apel vă permit să aplicați efecte tonului dvs., cum ar fi schimbarea tonului, adăugarea de reverb, decolorarea sau buclarea acestuia, deci încercați-le dacă doriți să personalizați melodia.


Sincronizați tonul de apel pentru iPhone și selectați-l

După ce creați și salvați un ton de apel, majoritatea aplicațiilor pentru tonuri de apel oferă instrucțiuni despre cum să adăugați noul ton la biblioteca iTunes de pe computer. Cele mai comune două modalități de a face acest lucru sunt:

  • Sincronizarea. Sincronizați iPhone-ul și computerul. În meniul din stânga din iTunes, selectați Distribuire a unui fisier. Selectați aplicația pe care ați folosit-o pentru a crea tonul. Apoi faceți un singur clic pe ton și faceți clic Salvare pentru a.
  • E-mail. Folosind aplicația, trimiteți tonul de apel pentru e-mail ca atașament. Când tonul de apel ajunge pe computer, salvați atașamentul și trageți-l în iTunes.

Procesul implică obținerea noului ton pe iTunes, desemnarea acestuia ca ton de apel și sincronizarea acestuia înapoi pe iPhone, unde puteți controla modul în care doriți să-l utilizați.


Selectarea Tonurilor de apel de pe iPhone

Cu tonul de apel creat și adăugat pe iPhone-ul dvs., este timpul să decideți cum doriți să utilizați tonul. Există două opțiuni.

Utilizarea tonului de apel ca implicit pentru toate apelurile

  1. Apăsați pe setările app.

  2. Robinet Sunete și haptici (Sau Sunete pe unele modele).

  3. Robinet Ton de apel.

  4. Atinge tonul de apel pe care tocmai l-ai creat. Acesta este acum tonul dvs. implicit.

Utilizarea tonului de apel numai pentru persoanele selectate

Dacă doriți să aplicați un ton de apel doar unei singure persoane, puteți:

  1. Apăsați pe Telefon app.

  2. Robinet contacte în partea de jos a ecranului.

  3. Căutați sau răsfoiți contactele până găsiți persoana căreia doriți să îi atribuiți tonul. Atingeți numele.

  4. Robinet Editați | × în partea de sus a ecranului de contact al persoanei.

  5. Robinet Ton de apel.

  6. Atingeți tonul de apel pe care tocmai l-ați creat pentru a-l selecta și atingeți Făcut.

Acum, veți auzi tonul de apel atunci când persoana vă sună de la unul dintre numerele de telefon pe care le-ați stocat în informațiile sale de contact de pe iPhone.