Cum să faci din Yahoo programul tău implicit de e-mail în Windows

Dacă Yahoo Mail este serviciul dvs. de e-mail principal sau preferat, îl puteți configura ca fiind cel implicit pe care îl utilizați pentru deschiderea linkurilor de e-mail. În acest fel, când faceți clic pe un link de e-mail precum „contactați-ne” sau pe o adresă de e-mail precum [email protected], veți fi direcționat automat către contul dvs. Yahoo.

Pentru a seta Yahoo Mail ca e-mail implicit pe computerul dvs. Windows, trebuie mai întâi să configurați un client de e-mail pentru a accesa contul dvs. Yahoo Mail. Odată ce programul de e-mail este permis să descarce mesajele dvs. și să trimită e-mailuri prin contul dvs., puteți spune Windows să îl transforme în programul dvs. de e-mail implicit.


Configurați Yahoo Mail în programul dvs. de e-mail

Înainte de a configura Yahoo ca serviciu de e-mail implicit pe computer, trebuie să configurați contul într-un program de e-mail compatibil cu Windows.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Windows 10, 8 și 7.

Dacă utilizați Windows 8 sau o versiune mai veche de Windows, poate fi utilizat un alt program de e-mail și, în timp ce pașii exacți de mai jos nu vor funcționa pentru a configura Yahoo Mail, acestea vor fi oarecum similare în programul dvs.

Aplicația Yahoo Mail pentru Windows a fost întreruptă în 2018.

  1. Deschis Mail Și selectați setările pictograma roată din partea stângă jos.

  2. Selectați Gestionați conturile pe drumul cel bun.

  3. Selectați Adaugă cont.

  4. Selectați Yahoo! din listă.

  5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta la Yahoo Mail; trebuie să introduceți numele de utilizator și parola.

  6. Selectați Conveni pentru a oferi programului acces la contul dvs. Yahoo.

  7. Selectați Da la întrebarea dacă Windows ar trebui să-și amintească parola Yahoo Mail.

  8. Selectați Făcut a inchide.


Schimbați programul implicit de e-mail în Windows

Acum că Yahoo Mail este configurat în programul dvs. de e-mail, trebuie să spuneți Windows că Yahoo Mail ar trebui să fie aplicația dvs. implicită de e-mail. Pașii pentru a face acest lucru sunt diferiți în fiecare versiune de Windows, deci acordați o atenție deosebită tuturor casetelor text de mai jos.

  1. Deschideți Panoul de control.

    Cel mai rapid mod de a ajunge la Panoul de control în orice versiune de Windows este prin Alerga căsuță de dialog; introduceți Control comanda prin WIN + R Comanda rapidă de la tastatură.

  2. Selectați Programesau săriți peste acest pas dacă nu vedeți această opțiune.

  3. Selectați Programe implicite.

  4. Selectați Asociați un tip de fișier sau un protocol cu ​​un program.

  5. În Windows 10, selectați pictograma de sub E-mail.

    în Windows 8 și Windows 7, selectați MAILTO din listă și selectați Schimbați programul.

    Cel mai rapid mod de a găsi această opțiune în listă este să selectați una dintre intrări și apoi să apăsați tasta M cheie de pe tastatură.

  6. Selectați programul de e-mail care utilizează Yahoo Mail.

De asemenea, puteți face din Yahoo opțiunea de e-mail implicită în Firefox pentru selectarea linkurilor de e-mail online. Pentru aceasta, selectați meniul, accesați Opţiuni, derulați în jos spre aplicatii, Selectați mailtoși alegeți Utilizați Yahoo! Poștă din meniul drop-down.