Cum să faceți backup tuturor datelor dvs. Facebook – Descărcați arhiva FB

Indiferent dacă intenționați să ștergeți contul dvs. Facebook sau doriți doar o copie de rezervă a tuturor datelor din rețeaua socială, procesul nu este prea complex.

Cu o copie de rezervă, aveți propria copie offline a tuturor fotografiilor pe care le-ați postat pe site-ul social media într-un singur folder, pe care îl puteți stoca cu ușurință pe un CD, DVD sau computer. Dacă Facebook se blochează și arde vreodată, toate selfie-urile dvs. și alte fotografii și informații personale nu vor cădea.


Descărcați informațiile dvs. Facebook de pe web

Facebook face destul de ușor să vă salvați toate lucrurile, inclusiv fotografii, videoclipuri, transcrieri de mesaje și liste de prieteni:

  1. Apasă pe triunghi în colțul din dreapta sus al ecranului Facebook.

  2. Selectați setările din meniu.

  3. Faceți clic sau apăsați Informațiile dvs. Facebook.

  4. Mergi la pagina Descărcați informațiile dvs. și faceți clic Vizualizare.

  5. Selectați Toate datele mele sau alegeți una dintre celelalte opțiuni disponibile.

  6. Alege HTML or JSON (alegeți HTML dacă nu sunteți sigur) în meniul derulant, apoi selectați ÎnaltMediu, Sau Jos calitatea media.

    Înalt este probabil cea mai bună alegere pentru majoritatea. Acest lucru vă va readuce toate acele fotografii și videoclipuri partajate la cea mai înaltă calitate posibilă.

  7. Puteți alege și alege diferitele tipuri de date Facebook prin intermediul casetelor de selectare, dar probabil că este mai bine să le verificați pe toate.

  8. Faceți clic sau apăsați Creați fișier pentru a confirma solicitarea de descărcare.

  9. Fiți gata să așteptați, mai ales dacă ați fost pe Facebook de mult timp.

  10. Când fișierul este gata, Facebook vă va trimite o notificare. Urmați instrucțiunile pentru a descărca copia datelor dvs. de pe Facebook.

Nu veți primi descărcarea imediat. Puteți alege să descărcați totul sau numai anumite categorii de informații, dar în orice caz, trebuie să așteptați câteva zile pentru a primi un mesaj de la Facebook că descărcarea dvs. protejată prin parolă este gata.


Urmați linkul prin e-mail

În câteva zile, Facebook trimite un link pentru a descărca fișierul. Linkul vă duce înapoi la Facebook, unde vi se cere încă o dată să reintroduceți parola Facebook. După ce faceți acest lucru, puteți salva fișierul ca fișier comprimat (comprimat) pe computer. Arată spre dosarul în care vrei să-l stochezi și Facebook renunță la fișier pe unitatea ta.

Diferitele tipuri de informații apar în foldere. Puteți găsi fotografiile într-un dosar numit Fotografii. În interior, fiecare album are propriul folder.


Cum să priviți, să nu descărcați informațiile dvs. de pe web

Nu trebuie să vă descărcați informațiile de pe Facebook dacă sunteți curioși doar de ceea ce conține. Selectați Accesați informațiile dvs. pe Informațiile dvs. Facebook pagina pentru a privi informațiile dvs. fără a le descărca. Faceți clic pe oricare dintre categoriile listate pe pagina care se deschide. Faceți clic pe oricare dintre aceleași subiecte pe care le vedeți în pagina de descărcare - cum ar fi postări or Aprecieri și reacții - pentru a vedea informațiile pe care Facebook le-a salvat. Spre deosebire de descărcare, acest proces este rapid și puteți vedea informațiile imediat.


Descărcați informațiile dvs. din aplicația mobilă Facebook

Dacă utilizați Facebook pe dispozitivul dvs. mobil iOS sau Android, puteți descărca datele pe dispozitivul dvs.

  1. Deschideți aplicația Facebook și atingeți trei bare meniu icon.

  2. Selectați Setări și confidențialitate > setările.

  3. Derulați în jos până la Informațiile dvs. Facebook secţiune.

  4. Robinet Descărcați informațiile dvs.

  5. Atinge cercurile de lângă categoriile de date pentru a le adăuga sau a le elimina din descărcare.

  6. Selectați alte opțiuni care includ formatul, calitatea fotografiilor și videoclipurilor și un anumit interval de date dacă nu doriți ca toate informațiile dvs. să fie descărcate.

  7. Robinet Creați fișier a confirma.

Este posibil să dureze câteva zile până când primiți o notificare de la Facebook că descărcarea dvs. este gata. Urmați instrucțiunile din mesaj pentru a descărca copia de rezervă protejată prin parolă.

Dacă doriți doar să vă vizualizați informațiile și să nu le descărcați, selectați Accesați informațiile dvs. în Informațiile dvs. Facebook secțiunea setărilor.