Cum să eliminați urmăritorii pe Twitter

Nu există nicio modalitate oficială de a forța un alt cont să vă urmeze pe Twitter, ceea ce este logic, deoarece orice cont eliminat ar putea începe să vă urmărească din nou la scurt timp. Există, totuși, o strategie care poate fi utilizată pentru a șterge adepții de pe Twitter și a le împiedica să vă urmărească din nou. Iată cum să eliminați adepții de pe Twitter și să îi opriți să vă urmărească din nou.

Nu-ți face griji. Nu vei bloca permanent pe nimeni. Cu excepția cazului în care alegeți.


Cum să eliminați urmăritorii Twitter

Această strategie necesită utilizarea setărilor de confidențialitate ale contului și a funcției de blocare.

Deși adepții dvs. nu vor fi anunțați atunci când faceți acest lucru, ei vor putea să vă spună că v-au anulat urmărirea dacă vă văd profilul sau observă o lipsă de tweet-uri de la dvs. în feedul lor.

  1. Deschideți aplicația Twitter pe dispozitivul dvs. Windows 10, iOS sau Android. De asemenea, puteți deschide site-ul oficial Twitter într-un browser precum Edge, Brave, Firefox sau Chrome. Orice browser de internet este în regulă.

  2. În aplicația Twitter iOS sau Android, atingeți imagine de profil. Dacă utilizați Windows 10 sau versiunea web a Twitter, selectați elipsa (...) sau unde scrie MAI MULT din meniul lateral.

    În versiunea web a Twitter, puteți selecta și imaginea de profil din colțul din dreapta sus.

  3. Selectați Setări și confidențialitate > Confidențialitate și siguranță.

  4. Apăsați pe Protejați-vă Tweeturile comutare intrerupator. Pe versiunea web, selectați Protejați-vă Tweeturile. Acest lucru face ca contul dvs. Twitter să fie privat și necesită ca fiecare viitor adept să fie aprobat manual de dvs. înainte de a vă putea vedea conținutul.

    Setarea contului dvs. Twitter la privat nu este recomandată dacă încercați să vă creați marca sau să promovați un serviciu sau un produs, deoarece niciunul dintre tweet-urile dvs. nu va fi descoperit de publicul larg.

  5. Acum, selectați din nou imaginea de profil Twitter.

  6. Pe Windows 10 și pe web, ar trebui să vă aflați acum în profilul dvs. Dacă utilizați iOS sau Android, atingeți Profil din meniu pentru a ajunge aici.

  7. Robinet Urmăritori. Acum veți parcurge lista de adepți și veți bloca manual, apoi deblocați fiecare cont pe care nu doriți să îl urmăriți.

    Blocarea unui cont îi împiedică să vă urmărească, dar vă împiedică, de asemenea, să vedeți conținutul lor. Deblocarea unui cont blocat afișează din nou conținutul acestora și menține acțiunea de urmărire efectuată de blocul inițial. Conturile afectate văd că te-au urmărit în mod misterios și nimic mai mult. Nu vor ști că au fost blocați câteva secunde.

  8. Din lista de Urmăritori, atingeți un cont pentru a accesa profilul persoanei.

  9. Apăsați pe elipsă în colțul din dreapta sus.

    În versiunea web a Twitter, puteți selecta elipsele fără a vizualiza profilul complet al cuiva.

  10. Selectați Bloca.

  11. Selectați Bloca în ecranul de confirmare.

  12. Atingeți cel mare blocate butonul.

  13. Robinet Deblocare în partea de jos a ecranului. Contul este deblocat și persoana respectivă nu vă mai urmărește.