Cum să descărcați Google Maps offline pe dispozitivul dvs. Android

Google Maps a făcut călătoria în zone necunoscute o briză cu hărțile sale detaliate și indicațiile pas cu pas, dar ce se întâmplă dacă mergeți într-o zonă fără acoperire celulară sau călătoriți în străinătate în care telefonul dvs. smartphone nu se poate conecta? Din fericire, este posibil să salvați hărțile de care aveți nevoie și să le accesați offline mai târziu.

Instrucțiunile de mai jos se aplică smartphone-urilor și tabletelor care rulează Android 7 (Nougat) sau o versiune ulterioară, indiferent cine a creat dispozitivul dvs. Android: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi etc. Este posibil să trebuiască să faceți upgrade la cea mai recentă versiune de Android pentru a utiliza Google Maps offline.


Cum să descărcați Google Maps offline

Pentru a descărca Google Maps pentru utilizare offline, conectați-vă la internet, conectați-vă la contul dvs. Google, apoi urmați aceste instrucțiuni:

  1. Deschideți Hărți Google și căutați un loc, cum ar fi Denver, sau numele unui restaurant sau altă locație.

  2. Puteți ciupi, mări sau derula pentru a selecta zona pe care doriți să o salvați, apoi selectați Descarca.

  3. Dacă ați căutat un anumit loc, cum ar fi un restaurant, mai degrabă decât un oraș sau o regiune, atingeți Mai Mult meniu (trei puncte verticale)> Descărcați harta offline > Descarca.

  4. Harta este salvată în spațiul de stocare intern al dispozitivului pentru vizualizare offline.

Nu vă puteți găsi hărțile offline pe Android? Hărțile offline sunt șterse automat după 30 de zile, cu excepția cazului în care le actualizați conectându-vă la Wi-Fi.


Cum să vă utilizați Google Maps offline

Pentru a vă asigura că puteți vizualiza hărțile offline, dezactivați conectivitatea la internet a dispozitivului și încercați să vă accesați hărțile fără Wi-Fi:

  1. Deschideți Google Maps.

  2. Atingeți pictograma hamburger din colțul din stânga sus al ecranului.

  3. Selectați Hărți offline.

  4. Atingeți harta descărcată.

  5. Atingeți pictograma creion din colțul din dreapta sus pentru a da un nume hărții.

  6. Robinet Șterge pentru a elimina harta de pe dispozitiv sau atingeți Actualizează pentru a reînnoi harta pentru încă 30 de zile.

  7. Atingeți imaginea hărții pentru ao vizualiza. Puteți mări vizualizarea cât mai multe detalii pe cât puteți în timp ce sunteți online.

Când utilizați Google Maps offline, puteți obține indicații de conducere și căuta locuri în zonele pe care le-ați descărcat; cu toate acestea, nu puteți obține indicații de transport, de mers cu bicicleta sau de mers pe jos. Când conduceți, nu puteți redirecționa pentru a evita taxele sau feriboturile și nici nu puteți obține informații despre trafic.

Dacă intenționați să faceți o plimbare sau o plimbare cu bicicleta la destinație, obțineți aceste indicații înainte de a pleca și capturați-le. Dacă doriți să mergeți cu autobuzul, descărcați o hartă de transport local.


Salvarea Google Maps pe cardul dvs. SD

În mod implicit, hărțile offline sunt salvate în memoria internă a telefonului. Puteți alege să le salvați pe un card SD, dacă telefonul dvs. are unul.

  1. Pe telefonul sau tableta dvs. Android, introduceți un card SD.

  2. Deschideți aplicația Google Maps.

  3. Robinet Meniu > Hărți offline.

  4. Robinet setările.

  5. Sub Preferințe stocare, atingeți Dispozitiv > Card SD. Sub Preferințe descărcare, puteți selecta Numai prin Wi-Fi dacă doriți să economisiți date și durata de viață a bateriei în timp ce descărcați hărți.


Alte modalități de a vizualiza hărțile offline

Google Maps nu este singurul care oferă acces offline. Aplicațiile concurente, cum ar fi HERE Maps și GPS CoPilot, le-au învins, deși acesta din urmă necesită un abonament plătit.