Cum să descărcați filme de pe Netflix pe Mac sau iPad

Descărcarea de filme și emisiuni TV de pe Netflix pentru vizionare pe iPad când nu sunteți conectat la internet este simplă. Filmele și emisiunile TV descărcate sunt perfecte pentru plimbări cu avionul, excursii cu mașina și alte locuri care beneficiază de divertisment, dar nu au neapărat conexiuni excelente la internet.

Aceste instrucțiuni se aplică tuturor modelelor de iPad cu cea mai recentă versiune a aplicației Netflix și fiecărei versiuni de macOS.

Alex Dos Diaz / Lifewire


Cum se descarcă filme de pe Netflix pe iPad

Un iPad este dispozitivul perfect pentru descărcarea de emisiuni și filme Netflix, deoarece este ușor, are un ecran mare, are o baterie de lungă durată și este ușor de transportat într-o călătorie.

Pentru a descărca filme de pe Netflix pe un iPad, aveți nevoie de un abonament Netflix activ și de aplicația gratuită Netflix disponibilă în App Store.

Majoritatea, dar nu toate, filmele și emisiunile TV de pe Netflix au o opțiune de descărcare. Pentru a descărca de pe Netflix pe iPad:

  1. Lansați aplicația Netflix pe iPad.

  2. Derulați în jos pe ecranul de deschidere pentru a răsfoi listele și atingeți filmul, emisiunea TV sau întregul sezon al unei emisiuni TV pe care doriți să o descărcați. Pentru a limita căutarea numai la filme, atingeți Filme în bara de meniu.

  3. Dacă selecția dvs. este un film, atingeți Descărcați săgeata în jos sub descrierea filmului. Dacă nu există Descărcați săgeata în jos, filmul nu poate fi descărcat.

    Când începe descărcarea, o roată de progres înlocuiește săgeata de descărcare și apare un indicator de stare.

    Filmul se descarcă pe ecranul Descărcările mele, la care atingeți atingând Download în partea de jos a ecranului

  4. Dacă selecția dvs. este o emisiune TV, atingeți săgeată în jos lângă fiecare episod pe care doriți să îl urmăriți pentru a iniția descărcările. Dacă utilizați funcția Smart Download din aplicație, descărcați doar primul episod.

    Descărcări inteligente este o caracteristică care este activată în aplicație în mod prestabilit. Economisește spațiu pe iPad când vizionați emisiuni TV cu mai multe episoade. Când terminați vizionarea unui episod pe care l-ați descărcat, aplicația îl șterge data viitoare când iPad are o conexiune Wi-Fi și descarcă automat următorul episod, astfel încât să aveți întotdeauna un singur episod pe iPad pe rând.

  5. Când descărcarea este finalizată, atingeți Download butonul din partea de jos a ecranului pentru a deschide fișierul Descărcările mele ecran.

  6. Apăsați pe Joaca săgeata de pe filmul sau emisiunea TV descărcată pe care doriți să o vizionați pe Descărcările mele ecran pentru al viziona.

  7. Când doriți să eliminați filmul sau emisiunea TV de pe iPad, atingeți Descarca pictogramă de lângă listă - seamănă cu o bifă într-o casetă - și apoi atingeți Ștergeți descărcarea pentru a-l elimina de pe iPad. De asemenea, puteți găsi filmele și emisiunile Netflix descărcate în Download meniul din partea de jos a aplicației.

Nu puteți păstra o descărcare pe iPad dacă vă anulați abonamentul.


Setările aplicației Netflix

Setările pentru aplicația Netflix pentru iPad indică dacă doriți să limitați descărcările numai la Wi-Fi, care este implicit. De asemenea, puteți schimba calitatea videoclipului de la Standard, care este suficient pentru vizionarea pe iPad, la Mai mare, pe care s-ar putea să îl preferați dacă intenționați să transmiteți filmul pe un ecran mai mare și să activați și să dezactivați Smart Downloads, printre alte opțiuni. Găsiți Netflix Setări pentru aplicații prin atingere Mai Mult în partea de jos a ecranului Netflix.


Cum să descărcați filme de pe Netflix pe un Mac

Nu există nicio aplicație Netflix pentru Mac. Puteți accesa Netflix dintr-un browser, dar nu puteți descărca niciun conținut din versiunea de browser a Netflix pe un Mac. Netflix nu acceptă descărcarea și vizionarea offline pe Mac.

În ciuda acestui fapt, există câteva opțiuni legale pentru vizualizarea conținutului Netflix descărcat pe un Mac:

  • Boot Camp și Windows: Netflix oferă o aplicație Netflix pentru computerele Windows la Microsoft Store. Boot Camp, un utilitar care vine pe Mac, rulează Windows 10 pe un Mac. Apoi, puteți descărca aplicația Netflix pentru Windows și o puteți folosi pentru a descărca legal conținut de pe Netflix. Veți avea nevoie de o copie a Windows 10 pentru a instala pe un Mac, deci aceasta nu este o alternativă ieftină.
  • Streaming de pe un iPad: Aplicația Netflix pentru iPad acceptă AirPlay, care permite transmiterea fără fir a conținutului multimedia între dispozitivele Apple. Deci, puteți transmite în flux orice conținut Netflix pe care îl descărcați pe un iPad pe un Mac. În acest fel, puteți afișa un film pe un ecran mai mare pentru mai mulți spectatori. Acest lucru nu este același lucru cu descărcarea pe Mac, dar este o soluție pentru utilizatorii cu mai multe dispozitive.

Cum să nu descărcați filme Netflix pe un Mac

Puteți rula online software-ul de captură de ecran care încearcă să depășească limitele Netflix, dar aveți grijă. Copierea unui film online înseamnă piratarea conținutului, care este ilegal, iar calitatea rezultatului este adesea slabă. Probabil că Netflix nu va veni după tine dacă înregistrezi o emisiune pentru tine și nu o împărtășești cu alții, dar vrei să iei această șansă? Mai bine verificați termenii Netflix.

Copierea unui film nu este același lucru cu descărcarea unuia. Este nevoie de aceeași perioadă de timp pentru înregistrare pe măsură ce rulează filmul, iar calitatea nu este niciodată la fel de bună ca cea originală. De asemenea, riscați să descărcați programe malware împreună cu orice software de captură de ecran sau înregistrare pe care îl încercați.

Descărcarea Netflix pe un Mac poate să nu fie cea mai bună idee - cu atât mai puțin dacă aveți un dispozitiv mobil iOS sau Android care acceptă aplicația Netflix și descărcarea videoclipurilor pentru vizionare offline.