Cum să creați un cont Yahoo nou: un ghid pas cu pas

Yahoo este un furnizor de e-mail care oferă, de asemenea, acces la un flux de știri, calendar, secțiunea de blocnotes, agendă și multe altele. Un cont Yahoo vine cu o adresă de e-mail gratuită @ yahoo.com și 1 TB spațiu de stocare online, care este suficient pentru milioane de e-mailuri cu atașamente mari. Contul dvs. Yahoo poate fi, de asemenea, utilizat pentru a gestiona alte conturi de e-mail, cum ar fi Gmail și Outlook, din Yahoo Mail, precum și pentru a configura răspunsurile automate atunci când sunteți în vacanță.


Pașii contului Yahoo Mail New

Cel mai bun mod de a crea un nou cont Yahoo este prin intermediul site-ului desktop:

  1. Vizitați pagina de înscriere Yahoo.

  2. Completați formularul cu numele și prenumele dvs., numele de utilizator pe care doriți să îl utilizați pentru noua dvs. adresă de e-mail Yahoo, o parolă, numărul dvs. de telefon, data nașterii și, opțional, sexul dvs.

    Creați o parolă puternică pentru a împiedica pe cineva să o ghicească. Dacă ți-e prea greu să ții minte, stochează-l într-un manager de parole.

    Numărul dvs. de telefon este utilizat pentru recuperarea contului. Obțineți un număr de telefon virtual dacă nu doriți să îl utilizați pe cel real.

  3. Clic A continua.

  4. Alegeți oricare Trimiteți-mi o cheie de cont or Sunați-mă cu un cod de verificare pentru a confirma că dețineți telefonul asociat cu acel număr de telefon.

  5. Introduceți cheia pentru a verifica dacă aveți acces la acel telefon, apoi selectați Verifica.

  6. Selectați A continua.

  7. Veți fi redirecționat către pagina de pornire Yahoo. Pentru a accesa Yahoo Mail, selectați Mail (aflat în colțul din dreapta sus al paginii) sau accesați mail.yahoo.com.


Cum să trimiteți mesaje din Yahoo Mail

Pentru a trimite un e-mail din Yahoo Mail, selectați Compune pentru a comuta la un mod în care puteți introduce un mesaj destinatar, subiect și corp.

Dacă cineva v-a trimis un e-mail în Yahoo Mail, faceți clic pe mesaj și utilizați săgețile din partea de sus a e-mailului pentru a răspunde, a răspunde la toate sau pentru a-l redirecționa.

Cum să obțineți Yahoo Mail pe telefonul dvs.

Yahoo Mail nu funcționează doar de pe laptop sau desktop. Puteți citi e-mailurile dvs. Yahoo de pe un dispozitiv mobil, indiferent dacă este vorba de o tabletă sau de un telefon. Descărcați aplicații specifice pentru a primi e-mailuri sau utilizați aplicația de e-mail stoc pe dispozitivul dvs.

De exemplu, utilizatorii iPhone se pot conecta la Yahoo Mail din aplicația Mail fără a fi nevoie să descarce o altă aplicație. Același lucru este valabil și pentru utilizatorii Android care configurează setările corespunzătoare ale serverului Yahoo Mail IMAP și SMTP.

Cu toate acestea, există și o aplicație Yahoo Mail care vă permite să vă conectați cu numele de utilizator și parola Yahoo fără a introduce setări de server. Obțineți aplicația Yahoo Mail pentru iOS din App Store și pentru Android de pe Google Play.