Cum să configurați un cont Coinbase

Coinbase este una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash (Bcash). După crearea unui cont pe site-ul Coinbase, utilizatorii pot achiziționa aceste criptomonede cu cardul de credit sau contul bancar în același mod în care se face o achiziție online pe Amazon.

Nu este necesară o cunoaștere avansată a criptomonedelor pentru a utiliza Coinbase, motiv pentru care atât de mulți aleg să o folosească pentru a obține primul lor lot de Bitcoin sau alte criptocoine. Iată cum să începeți.


Înregistrarea contului Coinbase

  1. În browserul dvs. web la alegere, accesați Coinbase.com și faceți clic pe Inscrie-te! din colțul din dreapta sus.

  2. Va apărea un formular cu câmpuri pentru numele și prenumele dvs., adresa dvs. de e-mail și o parolă. Asigurați-vă că utilizați numele dvs. real așa cum se arată pe pașaport sau în permisul de conducere, deoarece utilizarea unui alias ar putea întârzia confirmarea identității dvs. ulterior. Verificați și dacă e-mailul dvs. este scris corect.

  3. Alege-ti parola. Asigurați-vă că utilizați o combinație de litere mari și mici, pe lângă cel puțin un număr.

  4. Verifică Eu nu sunt un robot caseta de securitate reCAPTCHA și fișierul Acordul de utilizare Politică de confidențialitate Caseta de bifat.

  5. Apăsaţi Creeaza cont butonul.

  6. Acum va fi trimis un e-mail de confirmare la adresa de e-mail aleasă. Accesați căsuța de e-mail și deschideți e-mailul. În cadrul acestuia ar trebui să existe un link de confirmare. Dacă faceți clic pe aceasta, se va deschide o nouă fereastră de browser care vă va activa contul Coinbase.

  7. Vi se va prezenta acum un set de pași pentru confirmarea identității. Puteți sări peste acest moment și să faceți acest lucru mai târziu, dar merită configurat cu cât cu cât le oferiți mai multe informații, cu atât mai multe criptomonede vi se vor permite să cumpărați pe săptămână și cu atât contul dvs. va deveni mai sigur.


Confirmarea identității dvs. pe Coinbase

Coinbase vă va oferi opțiunea de a vă confirma identitatea prin mai multe metode în timpul procesului de creare a contului și ulterior în Setări> Securitate opțiuni din Coinbase Contul Meu. Puteți accesa aceste opțiuni oricând.

Confirmarea identității dvs. pe Coinbase vă poate ajuta să vă măriți limita de cumpărare (cantitatea de criptomonedă pe care o puteți achiziționa săptămânal) și, de asemenea, vă poate îmbunătăți securitatea contului. Iată ce vi se va solicita fie din linkul din e-mailul de confirmare a contului pe care vi l-ați fi trimis după crearea contului Coinbase, fie din Contul Meu setări de securitate.

Numar de telefon: Confirmarea numărului dvs. de telefon este un proces foarte simplu. Vi se va cere să selectați în ce țară este înregistrat numărul dvs. și pentru numărul în sine. După trimiterea acestor informații, Coinbase va încărca o a doua pagină web și va trimite un SMS pe telefonul dvs. mobil cu un cod. Introduceți acest cod în câmpul de verificare de pe noua pagină și faceți clic pe albastru Verificați numărul de telefon butonul.

Adresa: Vi se va cere să completați adresa de reședință după confirmarea numărului dvs. de telefon în configurarea inițială a contului sau Setări> Profilul meu secţiunea de Contul Meu după conectare. Ca și în cazul altor informații despre cont, este important să fiți sinceri aici. Țară domeniul, în special, este foarte important, deoarece va determina ce servicii financiare puteți utiliza pe Coinbase și cât puteți cumpăra sau vinde.

Verificarea documentului: După secțiunea de adresă din configurarea inițială a contului, vi se va solicita să vă confirmați identitatea prin partajarea copiilor documentului de identitate aprobat de guvern, cum ar fi pașaportul, dovada cărții de vârstă sau permisul de conducere. Documentele solicitate vor varia în funcție de țara în care vă aflați. Dacă ați omis inițial această opțiune, vi se va reaminti să trimiteți aceste informații în tabloul de bord Coinbase după conectare. De asemenea, puteți găsi opțiunea de a trimite documentele prin Setări> Limite.

  1. În configurarea contului, vi se va afișa un buton albastru pe care scrie Începeți verificarea. Apăsați-l pentru a începe procesul.

  2. După începerea procesului de verificare a documentelor, vi se va oferi de două până la trei tipuri de documente. Faceți clic pe cel pe care doriți să îl utilizați, cum ar fi pașaportul sau permisul de conducere.

  3. Următorul ecran va avea o funcție de cameră care va activa camera web a dispozitivului. Țineți ID-ul în fața camerei web și apăsați tasta Faceți instantaneu pentru a face o fotografie a acestuia.

  4. O previzualizare a fotografiei realizate va fi afișată în curând pe pagină. Dacă fotografia este clară și vă arată fața și tot textul necesar, apăsați tasta Finalizați și începeți verificarea buton. Dacă doriți să refaceți fotografia, pur și simplu apăsați pe Faceți un alt instantaneu pentru a încerca din nou. Puteți încerca de câte ori doriți.

  5. Coinbase poate dura câteva zile până la peste o săptămână pentru a verifica documentul trimis.


Opțiuni de plată Coinbase

Utilizatorii Coinbase din SUA pot folosi PayPal pentru a răscumpăra criptocurrency pentru numerar, transferuri bancare pentru retragerea și depunerea de fonduri și carduri de credit și de debit pentru cumpărarea de criptomonede. Cu toate acestea, cea mai bună opțiune este de a conecta un cont bancar la contul dvs. Coinbase, deoarece această metodă de plată poate fi utilizată pentru cumpărarea și vânzarea criptelor, precum și pentru depunerea și retragerea de fonduri.

Vi se va cere să adăugați o opțiune de plată după verificarea identității dvs. în configurarea inițială a contului. Dacă ați ales să ignorați această opțiune, puteți adăuga o metodă de plată din contul dvs. făcând clic pe Vânzare-cumpărare link din meniul de sus și alegând Adăugați un cont nou în Modalitate de plată.

Adăugarea informațiilor despre cardul dvs. de debit sau de credit permite de obicei cumpărarea imediată a Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash pe Coinbase. Adăugarea PayPal este, de asemenea, instantanee. Cu toate acestea, atunci când trimiteți informațiile despre contul dvs. bancar, există de obicei o perioadă de așteptare de două zile (sau mai multe) înainte de a putea fi folosită pentru a cumpăra sau a vinde cu.


Creșterea limitei de cumpărare a monedei

Coinbase limitează de obicei noile conturi cu o limită de cumpărare de 300 USD. Acest lucru se face pentru a preveni spălarea banilor și alte activități ilegale. Limitele pot fi mărite făcând fiecare dintre următoarele.

  1. Completarea profilului dvs.: Completarea tuturor informațiilor despre contul Coinbase este cel mai rapid mod de a crește limita de cumpărare. Aceasta include adăugarea (și confirmarea) unui număr de telefon și trimiterea a cel puțin unui document de identificare.

  2. Faceți cumpărături regulate: Conturile Coinbase, care sunt frecvent active, cresc de obicei limitele de cumpărare. Încercați să faceți o mică achiziție pe săptămână timp de o lună sau două.

  3. Aștepta: Cu cât un cont este mai vechi, cu atât apare mai legitim în ochii lui Coinbase. Conturile mai noi sunt de obicei limitate, în timp ce celor mai vechi li se elimină limitele.


Cum să obțineți 10 USD de Bitcoin gratuit cu Coinbase

Oricine se poate înscrie gratuit la Coinbase de pe site-ul Coinbase, dar dacă cunoașteți pe altcineva care este deja membru, merită să-i cereți să vă invite mai întâi. Dacă vă înscrieți la Coinbase prin invitația cuiva, nu numai că contul acelei persoane va fi creditat cu Bitcoin în valoare de 10 USD, dar și al dvs., ori de câte ori cheltuiți peste 100 USD. Mai mult, odată ce v-ați creat contul, vă puteți recomanda proprii prieteni pentru a câștiga încă 10 USD din Bitcoin.

  1. Pentru a invita pe cineva la Coinbase, conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe numele dvs. în colțul din dreapta sus al ecranului.

  2. Se va derula un meniu. Faceți clic pe Invita prieteni opțiune.

  3. Veți fi direcționat către o pagină cu opțiunea de a invita oameni la Coinbase prin Facebook sau Twitter, dar puteți utiliza și e-mail. Pagina va afișa, de asemenea, un link către site pe care îl puteți partaja pe o altă rețea socială, cum ar fi Instagram sau chiar într-o postare de blog.