Cum să ascultați podcast-uri iTunes pe Android

Nu aveți nevoie de un iPhone pentru a vă bucura de milioanele de podcast-uri disponibile pe internet. Aflați cum să ascultați podcast-uri iTunes pe dispozitivul dvs. Android utilizând o aplicație sau un browser web.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor smartphone-urilor și tabletelor, indiferent cine a creat dispozitivul dvs. Android: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi etc.


Cum să ascultați podcast-uri de pe un site web pe Android

Mulți podcasteri își pun la dispoziție episoadele de podcast pe site-urile lor web.

Pentru a descărca sau asculta podcast-uri de pe web:

  1. Deschideți un browser web pe dispozitivul dvs. Android și accesați un site web care face episoade podcast disponibile pentru ascultare sau descărcare.

    Accesați pagina Previzualizare iTunes pentru a căuta podcasturi. Când selectați un podcast, veți vedea o listă de episoade și un link către site-ul web al podcastului.

  2. Selectați episodul dorit și selectați Asculta, Joacasau pictograma corespunzătoare. Episodul podcast este redat în playerul audio implicit.

  3. selectaţi Descarca link (adesea reprezentat ca o săgeată în jos) dacă este disponibil. Episodul podcast este salvat în aplicația Descărcări Android.

Podcast-urile descărcate de pe site-uri web sunt de obicei în format MP3 și se redă pe orice player media Android.


Cum să transferați podcast-uri de pe iTunes pe Android

Dacă utilizați iTunes pe computer, este posibil să transferați podcast-uri de pe iTunes pe dispozitivul dvs. Android. Cu toate acestea, înainte de a transfera episoade de pe un PC sau Mac, abonați-vă la podcast.

Pentru a descărca podcast-uri pe computer și a le muta pe Android:

  1. Deschide iTunes pe computerul sau computerul tău Mac.

  2. Accesați magazinul iTunes și găsiți podcastul dorit.

  3. Selectați Mă abonez pe pagina de pornire podcast.

  4. Du-te la Bibliotecă și descărcați podcastul dorit selectând Descarca linkuri lângă fiecare episod.

  5. Pentru a găsi episoadele de podcast descărcate, deschideți managerul de fișiere de pe computer și accesați Muzică > iTunes > iTunes Media > Podcast-uri.

  6. Conectați dispozitivul Android la computer prin cablu USB și deschideți conținutul acestuia cu exploratorul de fișiere într-o fereastră separată.

  7. Selectați fișierele podcast pe care doriți să le transferați de pe computer și trageți fișierele în Muzică dosar de pe dispozitivul dvs. Android.

  8. Când fișierele sunt transferate pe Android, găsiți-le în memoria internă a dispozitivului și selectați un episod. Fișierul se redă în playerul media implicit.


Cum să găsiți podcasturi pe podcasturi Google

Dacă doriți să utilizați o aplicație Android dedicată pentru a asculta podcasturile dvs. preferate, încercați Google Podcasts. Dacă găsiți un podcast pe iTunes, este posibil să îl găsiți și pe Google Podcasts. Puteți obține aplicația Google Podcasts pe Google Play.

Pentru a găsi podcast-uri:

  1. Deschideți aplicația Google Podcasts și atingeți lupă în colțul din stânga sus pentru a căuta podcasturi.

  2. Selectați podcastul dorit și atingeți Mă abonez pentru a adăuga podcastul la lista dvs. de favorite.

  3. Robinet Joaca lângă un episod pentru a începe să ascult.


Cum se folosește RadioPublic pentru a găsi podcast-uri gratuite

În afară de Google Podcasts, există mult mai multe aplicații podcast pentru utilizatorii de Android, dar una dintre aceste aplicații se remarcă. RadioPublic oferă creatorilor de podcasturi posibilitatea de a crea un link universal de podcasturi. Această legătură universală permite ascultătorilor de podcasturi să deschidă un episod de podcast pe orice dispozitiv.

După ce descărcați aplicația RadioPublic din Google Play Store, nu este necesară crearea unui cont pentru a utiliza majoritatea funcțiilor.

Pentru a naviga în aplicația RadioPublic:

  1. Robinet Explorezi în partea de sus a ferestrei RadioPublic și căutați podcasturi.

  2. Selectați un podcast pe care doriți să îl ascultați, apoi atingeți Incepe sa asculti or Adăugați acasă pe pagina de pornire podcast.

    Pentru a vedea lista podcasturilor, atingeți înapoi, apoi atingeți Acasă în partea de sus a ferestrei principale RadioPublic.

  3. Atingeți episodul pe care doriți să îl descărcați pe pagina principală a podcastului.

  4. Robinet Mai Mult (cele trei puncte din colțul din dreapta sus) și alegeți Descarca.

  5. Episodul este salvat în memoria internă a dispozitivului.