Cum să adăugați rapid o adresă de e-mail la contactele dvs. Gmail

Când faceți schimb de e-mailuri în Gmail cu o nouă persoană de contact, luați un moment pentru a adăuga expeditorul la Agendă Google și va fi disponibil pe toate dispozitivele dvs.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunii desktop a Gmail la care accesați prin browserul dvs. web.


Cum să adăugați o adresă de e-mail la contactele dvs. din Gmail

În afară de punerea la dispoziție a informațiilor despre o nouă persoană de contact pe alte dispozitive, un alt motiv pentru adăugarea unei persoane de contact în Gmail este acela că acestea sunt recunoscute de Google și nu trimise către spam. Iată cum să adăugați o adresă de e-mail la contactele dvs. Gmail.

  1. Deschideți un mesaj de la expeditorul pe care doriți să îl salvați ca contact în Gmail.

  2. Plasați cursorul peste numele expeditorului din partea de sus a e-mailului.

  3. Clic Adaugă la contacte pe panoul pop-up.

  4. Pentru a adăuga mai multe informații despre acest contact, faceți clic pe Editați contactul. Introduceți numele expeditorului și orice alte informații pe care le aveți pentru persoana respectivă. Nu trebuie să completați toate câmpurile. Puteți oricând să adăugați informații ulterior.

  5. După adăugarea tuturor informațiilor dorite, Economisești noul contact.

    Când introduceți o literă sau două în La în timp ce compuneți un e-mail nou, Gmail completează automat câmpul pe baza contactelor care se potrivesc, astfel încât să nu trebuie să căutați manual adrese în lista dvs. de contacte. Dacă nu ați salvat adresa, Gmail nu poate face acest lucru.


Accesați contactul din Gmail 

Când sunteți gata să extindeți sau să editați informațiile pe care le aveți pentru persoana de contact:

  1. Deschis contacte at contacts.google.com/

  2. Începeți să tastați numele sau adresa de e-mail a contactului în câmpul de căutare. Gmail vă va sugera contactele potrivite. Dacă Gmail nu sugerează contactul corect, selectați intrarea corectă în rezultatele căutării.

  3. Detaliile contactului apar. Selectează creion pictogramă pentru a edita contactul.

  4. Efectuați modificările sau completările dorite. Selectați Arată mai multe în partea de jos a ecranului de contact pentru a vedea câmpuri suplimentare.

  5. Selectați Economisești.


Despre Contacte Google

Când introduceți un expeditor în Agenda Google, informațiile sunt sincronizate pe toate computerele și dispozitivele mobile, astfel încât acestea sunt disponibile oriunde mergeți și orice dispozitiv folosiți.

După ce aveți un grup de intrări, le puteți organiza, revizui și combina. Puteți chiar crea liste de mail personale pentru a trimite mesaje către grupuri fără a fi nevoie să introduceți toate adresele lor de e-mail.