Cum să activați navigarea privată în Safari pentru iOS

Așa cum este posibil să activați navigarea privată în Safari pentru desktopuri, puteți face același lucru folosind browserul web mobil Apple. Dacă știți cum să deschideți o fereastră incognito în Safari pentru iOS, puteți împiedica aplicația să vă salveze istoricul de navigare, cookie-urile sau datele de utilizator locale.

Instrucțiunile din acest articol se aplică aplicației Safari pentru dispozitive iPhone, iPad și iPod touch.


Cum se activează navigarea privată în Safari pentru iOS

Pentru a naviga în incognito folosind aplicația mobilă Safari:

  1. Lansați aplicația Safari și atingeți Semne de carte pictogramă, indicată de două casete suprapuse în colțul din dreapta jos.

  2. Robinet Privat în partea de jos a ecranului.

  3. Atingeți mai multe (+) pentru a deschide o filă nouă. Acum vă aflați în Navigare privată. Safari nu va salva niciun istoric de navigare, cookie-uri sau alte date de utilizator în timpul sesiunii dvs.

  4. Pentru a reveni la modul de navigare standard, atingeți Făcut în partea de jos a ecranului.

Paginile care au fost vizitate în timpul sesiunii dvs. private se închid când reveniți la modul de navigare standard, dar orice filă lăsată deschisă va reveni la următoarea deschidere a Navigării private. Pentru a ieși definitiv din pagini, atingeți X în colțul din stânga sus al filei pe care doriți să o închideți.

Navigarea privată nu reține date de la furnizorul dvs. de servicii de internet sau de la site-urile web pe care le vizitați. Împiedică salvarea informațiilor stocate de obicei pe dispozitivul dvs.