Cum să accesați iCloud de pe telefonul dvs. Android

Ce să știți

  • Puteți accesa fotografiile dvs. iCloud pe un Android și vă puteți conecta la contul dvs. de e-mail iCloud, dar nu puteți transfera fișiere.
  • Va trebui să vă conectați la iCloud folosind un browser web mobil.
  • De asemenea, puteți configura Gmail pentru a primi e-mailul dvs. Apple, dar sincronizarea calendarului și a contactelor necesită o soluție.

Indiferent dacă ați trecut de la iPhone la Android sau ați utilizat iCloud pe un Mac, puteți accesa iCloud pe un Android folosind un browser web mobil, pur și simplu nu veți putea sincroniza fișiere.


Accesarea iCloud Photos pe un Android

Puteți accesa cu ușurință fotografiile iCloud pe Android conectându-vă la contul dvs. dintr-un browser mobil. Atingeți Fotografii, și veți vedea fiecare imagine pe care ați salvat-o pe iCloud.

De asemenea, puteți crea linkuri iCloud pentru partajarea fotografiilor și videoclipurilor, vizualizarea albumelor și vizualizarea setărilor contului.

O altă opțiune, dacă încă ai iPhone-ul tău, este să descarci Google Photos (există o aplicație iOS) și să sincronizezi toate fotografiile acolo. Apoi vor fi automat pe Android.

Dacă alegeți să vă mutați fotografiile în Google Photos folosind aplicația pentru iOS, rețineți că încărcarea poate dura ceva timp (în funcție de numărul de fotografii pe care le aveți, desigur).


Accesarea e-mailului iCloud

Dacă aveți o adresă de e-mail Apple, cum ar fi @mac, @me sau @icloud, vă puteți accesa mesajele din căsuța de e-mail iCloud. Pe un smartphone Android, puteți configura acest lucru utilizând aplicația Gmail. 

  1. Deschide Gmail și atinge butonul Meniu din partea stângă sus.

  2. Robinet setările.

  3. Robinet Adaugă cont > Altele.

  4. Introduceți adresa de e-mail iCloud și atingeți Următor →.

  5. Apoi introduceți parola și atingeți Următor →.

  6. Gmail termină procesul, apoi puteți accesa căsuța de e-mail iCloud.


Accesarea calendarelor și contactelor iCloud pe un Android

Din păcate, nu există o modalitate simplă de a accesa calendarul iCloud sau contactele pe un Android. Veți avea nevoie de un iPhone sau iPad și un computer pentru a transfera datele.

  1. Pe iPhone sau iPad, accesați setările.

  2. Robinet Numele dumneavoastră.

  3. Robinet icloud.

  4. Dă-i drumul contacte Calendare.

    Este posibil să fie necesar să vă conectați mai întâi la contul iCloud dacă nu sunteți deja.

  5. Pe computer, deschideți un browser web, accesați www.icloud.com și conectați-vă la contul dvs.

  6. Apasă pe Calendar icon.

  7. În panoul din stânga, faceți clic pe butonul Distribuiți calendarul de lângă calendarul pe care doriți să-l exportați. În fereastra pop-up, selectați Calendar public. Clic Copiați link, Apoi OK.

  8. Deschideți o nouă filă sau fereastră de browser și lipiți adresa URL copiată.

  9. Schimbați webcal la începutul adresei URL la http și apăsați Introduce. Procedând astfel, se deschide o casetă de dialog Salvare fișier. Salvați fișierul într-un dosar la alegere. Puteți să îl redenumiți atât timp cât nu modificați extensia .ics.

  10. Deschideți și conectați-vă la Google Calendar din browserul dvs. Web.

  11. În panoul din stânga al interfeței Google Calendar, faceți clic pe săgeata meniului din dreapta Alte calendare. Clic Importați calendarul.

  12. Selectați fișierul de calendar exportat pe care l-ați descărcat de pe iCloud. De asemenea, puteți alege calendarul Google de destinație (dacă aveți mai multe) în același dialog.

  13. Apasă pe Import pentru a încărca fișierul.

  14. După finalizarea importului, ar trebui să puteți vedea intrările importate în interfața web Google Calendar și pe dispozitivul dvs. Android.

Puteți urma un proces similar pentru a vă transfera contactele de pe un iPhone pe un smartphone Android.