Ce trebuie să faceți când Exodul nu funcționează

Ca orice alt supliment pentru playerul media Kodi, Exodus poate întâmpina probleme și poate avea nevoie de întreținere ocazională. Iată ce puteți face dacă aveți probleme cu Exodus care nu funcționează în Kodi.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor versiunilor programului de completare Exodus pentru Kodi.


Cauzele exodului care nu funcționează în Kodi

Exodul păstrează în flux fluxurile media și rezerva de fluxuri pe care le extrage din schimbări. Dacă Exodus încearcă să încarce un flux dintr-un cache care nu mai este disponibil, acesta va eșua. Ștergerea regulată a cache-ului poate ajuta la prevenirea acestei probleme. Dacă Exodus încetează să funcționeze complet, ar putea fi pentru că este disponibilă o versiune mai nouă.

S-a depus un efort concertat de către industria cinematografică și de televiziune pentru a închide programe de completare pentru Kodi. Dacă utilizați Exodus, ISP-ul dvs. vă poate trimite notificări DMCA, vă poate reduce viteza sau chiar bloca în întregime conținutul. Din fericire, utilizarea unui VPN vă poate ajuta să ocoliți restricțiile ISP.

Dacă nu aveți noroc cu pașii de mai jos, există câteva sfaturi generale de depanare pentru Kodi pe care le puteți încerca.


Cum se remediază Exodul care nu funcționează în Kodi

Încercați acești pași de depanare până când Exodus funcționează corect:

  1. Ștergeți memoria cache. Pentru a curăța întregul cache Kodi, trebuie să instalați un supliment separat. Cu toate acestea, dacă doriți doar să ștergeți memoria cache pentru Exodus, puteți urma instrucțiunile din secțiunea de mai jos.

  2. Căutați o actualizare Exodus. Suplimentele sparte sunt de obicei un bun indiciu că trebuie să faceți o actualizare. Mergi la Firefox > Suplimentele mele > Suplimente video > Exod, Apoi selectați Actualizează pentru a vedea actualizările disponibile. Selectați-l pe cel mai recent și instalați-l.

  3. Reglați setările de expirare. Dacă întâmpinați probleme la găsirea fluxurilor după ce ați șters memoria cache, lansați Exodus și accesați unelte > setările. Selectează general , apoi mutați fișierul Expirarea furnizorilor glisor până la aproximativ 30.

    Setarea de expirare redusă va opri Exodus să aștepte un furnizor. Dacă un furnizor este lent, Exodus îl va renunța și va trece la o altă sursă.

  4. Conectați-vă printr-un VPN. Asigurați-vă că orice dispozitiv pe care îl utilizați este conectat la internet printr-un VPN. Alegeți cel mai apropiat server care nu are o mulțime de trafic și asigurați-vă că nu scurge informații DNS efectuând un test de scurgere DNS. Dacă este posibil, implementați un comutator de ucidere VPN pentru a vă asigura că nu se pot scurge date.

  5. Reinstalați Exodus. Dacă toate celelalte nu reușesc, luați în considerare reinstalarea Exodus. Mergi la Firefox > Suplimentele mele > Suplimente video > Exod, Apoi selectați Dezinstalarea. Aceasta va dezinstala Exodus complet din Kodi. Navigați din nou la pagina de completare Exodus, apoi selectați Instala butonul.

  6. Căutați un nou depozit sau comutați programe de completare. Există întotdeauna șansa ca Exodul să fie abandonat și să nu fie întreținut din nou. Există, de asemenea, șansa ca un alt depozit să devină casa principală pentru Exodus. Peisajul Kodi nu este în niciun fel static și veți găsi suplimente care cresc și cad. Consultați alternative precum Covenant, Gaia sau Exodus Redux.


Cum să ștergeți memoria cache pentru Exod

Pentru a șterge memoria cache Exodus din Kodi:

  1. Lansa Exod din meniul principal Kodi.

  2. Selectați unelte în meniul Exod.

  3. Selectați Funcții cache.

  4. Derulați în jos și selectați Ștergeți toată memoria cache.

  5. Selectați Da pentru a confirma și șterge memoria cache Exodus.