Ce trebuie să faceți când Asistentul Google nu va reda filme

Asistentul Google este un asistent virtual care vă permite să efectuați sarcini precum programarea, trimiterea de mesaje text și chiar redarea de filme dintr-o varietate de servicii de streaming. Uneori, însă, asistentul tău de încredere pur și simplu nu îți va reda filmele.

Există patru lucruri de încercat atunci când Asistentul Google nu vă va reda filmele.

Când Asistentul Google nu va reda filme nicăieri, este de obicei o problemă cu faptul că aplicația nu are permisiuni suficiente. Când nu va reda filme de la un anumit serviciu, se întâmplă, de obicei, pentru că folosiți un Cont Google greșit sau pentru că nu ați conectat serviciul de streaming la Asistentul Google.


Verificați permisiunile Asistentului Google pentru redarea de filme

Când Asistentul Google nu poate reda filme, primul lucru pe care trebuie să îl verificați este dacă are permisiunile corecte. Pe un telefon Android, permisiunile sunt modul în care puteți permite unei aplicații să acceseze diverse lucruri, cum ar fi microfonul dvs., stocarea locală și informațiile dvs. de contact.

Asistentul Google are nevoie de acces la microfonul dvs., cel puțin, pentru a vă putea auzi comenzile vocale. Cu toate acestea, are nevoie și de acces la o varietate de alte permisiuni pentru a îndeplini toate sarcinile pe care este capabil să le facă.

Iată cum puteți verifica și ajusta permisiunile Asistentului Google:

  1. Deschideți Setări aplicațieși atingeți Aplicații și notificări.

    Dacă aveți o versiune mai veche de Android, poate fi necesar să atingeți aplicaţii in schimb.

  2. Robinet Google.

  3. Robinet Permisiuni.

  4. Asigurați-vă că aplicația Google are permisiunile corespunzătoare. Dacă oricare dintre glisoare sunt glisate spre stânga sau în gri, glisați-le spre dreapta.

    Este posibil ca Asistentul Google să nu aibă nevoie de fiecare permisiune pentru a reda filme, dar acordarea accesului la toate vă va permite să vedeți dacă aceasta este problema. Dacă Asistentul Google poate reda filme după ce i-a acordat permisiuni complete, puteți încerca să eliminați cele pe care nu doriți să le aibă pentru a vedea dacă funcționează în continuare.

  5. Verificați dacă Asistentul Google poate reda filme.


Asigurați-vă că utilizați contul Google potrivit pentru filme

Asistentul Google este conceput pentru a reda filme din Google Play Filme chiar din cutie fără nici un proces greoi de conectare. Cu toate acestea, trebuie să utilizați același cont Google pentru Asistentul Google pe care îl utilizați pentru Google Play Filme. Dacă aveți mai multe conturi Google și există o nepotrivire între Asistentul Google și Google Play Filme, aceasta poate cauza probleme.

Iată cum puteți verifica ce conturi Google utilizați pentru Asistentul Google și Google Play Filme și, dacă este necesar, să le schimbați:

  1. Deschide Asistent Google și atinge pictograma utilizatorului.

    Dacă aveți o versiune mai veche a Asistentului Google, poate fi necesar să atingeți pictograma inbox albastră.

  2. Robinet Cont.

  3. Apăsați pe Cont Google pe care doriți să îl utilizați cu Asistentul Google.

    Dacă nu vedeți contul Google pe care doriți să îl utilizați, atingeți adaugă cont și urmați instrucțiunile de pe ecran.

  4. Deschideți Filme Google Play și TV app.

  5. Verificați dacă contul afișat în stânga este același cu contul pe care l-ați selectat la pasul trei. În caz contrar, atingeți pictograma utilizator asociată contului selectat la pasul trei.

  6. Deschide Asistentul Google și verifică dacă Asistentul Google poate reda filme.


Conectați-vă contul Google la serviciile dvs. de film

Asistentul Google poate reda filme dintr-un număr mare de surse, dar funcționează numai dacă ați conectat fiecare serviciu de streaming la contul dvs. Google. Majoritatea serviciilor trebuie să fie conectate, inclusiv servicii de streaming precum Netflix și HBO.

Iată cum să legați un serviciu de streaming de filme la Asistentul Google:

  1. Deschide Asistent Google și atinge pictograma utilizatorului.

    În unele versiuni mai vechi ale Asistentului Google, trebuie să atingeți albastru pictograma Mesaje primite.

  2. Robinet setările.

  3. Robinet Servicii.

  4. Robinet Video și fotografii.

  5. Atingeți un serviciu video, cum ar fi Netflix, pe care doriți să îl conectați la Asistentul Google.

  6. Robinet CONT LINK.

  7. Introduceți datele de conectare și atingeți Conectați-vă și conectați-vă.

  8. Dacă serviciul dvs. de streaming video îl acceptă, selectați un profil pentru a fi folosit de Asistentul Google.

  9. Robinet Confirma.

  10. Repetați aceste instrucțiuni pentru a conecta orice servicii de streaming video suplimentare pe care doriți să le utilizați cu Asistentul Google.

  11. Deschide Asistentul Google și verifică dacă poate reda filme.


Restabiliți Asistentul Google la starea inițială din fabrică

Dacă Asistentul Google încă nu poate reda filme, chiar și după ce i-ați verificat permisiunile și ați conectat conturile de streaming de filme, este posibil să existe o problemă cu aplicația dvs. Google.

Asistentul Google se bazează pe aplicația Google pentru a funcționa, astfel încât orice date corupte din aplicația Google sau o eroare dintr-o actualizare recentă poate provoca probleme. În unele cazuri, restabilirea aplicației Google la starea în care se afla când ați primit telefonul pentru prima dată îi va permite să redea din nou filme.

Acest lucru este probabil mai ales dacă Asistentul dvs. Google obișnuia să redea filme și s-a oprit după ce ați efectuat o actualizare recomandată.

Iată cum să vă restaurați Asistentul Google:

  1. Deschideți aplicația Setări și atingeți Aplicații și notificări.

    Dacă aveți o versiune mai veche de Android, poate fi necesar să atingeți aplicaţii in schimb.

  2. Robinet Google.

  3. Robinet Depozitare.

  4. Robinet Goliți memoria cache, apoi atingeți Spațiu de depozitare liber.

    Dacă aveți o versiune mai veche a aplicației Google, poate fi necesar să atingeți Gestionați spațiul de stocare in schimb.

  5. Robinet Ștergeți toate datele.

  6. Robinet OK.

  7. Apăsați pe săgeată înapoi.

  8. Robinet Dezactivați.

  9. Robinet Dezactivați aplicația.

    Asigurați-vă că urmați următoarele instrucțiuni pentru a reactiva aplicația Google sau este posibil ca telefonul dvs. să nu funcționeze corect. Nu lăsați niciodată aplicația Google dezactivată.

  10. Robinet OK.

  11. Robinet Permite.

    După ce ați reactivat aplicația Google, puteți verifica dacă Asistentul Google poate reda filme. În caz contrar, ultima opțiune este să instalați cea mai recentă actualizare.

  12. Derulați în jos și atingeți Detalii despre aplicație.

  13. Robinet Actualizează.

    Dacă doriți să așteptați să vă actualizați aplicația Google, o puteți găsi în magazinul Google Play mai târziu.

  14. Telefonul dvs. va descărca și va instala cea mai recentă actualizare pentru aplicația Google. După ce ați terminat, puteți verifica dacă Asistentul Google poate reda filme. Dacă tot nu poate, va trebui să așteptați ca Google să emită un patch pentru a vă remedia problema. Puteți vizita forumul oficial de asistență Google Assistant pentru informații suplimentare și pentru a raporta problema dvs.