Cât costă tarifele de roaming pentru Verizon?

Operatorii de telefonie mobilă (Verizon, T-Mobile, Sprint și restul) dezvăluie zonele în care oferă acoperire - adică rețeaua mobilă în care puteți efectua apeluri și utiliza date. Există o hartă a zonei de acoperire a Verizon pe site-ul său. Când călătoriți în afara acestei zone de acoperire, faceți roaming. Taxele de roaming pot deveni abrupte rapid. Dacă sunteți client Verizon, înțelegeți politica de roaming a operatorului pentru a preveni taxele de roaming surpriză, mai ales dacă călătoriți în afara Statelor Unite.

Dacă vă folosiți telefonul în timp ce călătoriți în străinătate, transportatorii pe care i-ați folosit în străinătate pot să dureze ceva timp pentru a spune Verizon că datorați taxe de roaming. Este posibil să nu vedeți aceste taxe pe factura dvs. Verizon timp de o lună sau două.


Taxe de roaming intern

Robert Alexander / Getty Images

Roaming-ul wireless intern este gratuit pentru toate planurile Verizon Wireless la nivel național. Aceasta înseamnă că dispozitivul dvs. mobil se poate conecta la o rețea non-Verizon din Statele Unite, Insulele Virgine SUA sau Puerto Rico fără costuri suplimentare.

Verificați politica de roaming specifică înainte de a activa roamingul pe un telefon mobil.

Cu excepția câtorva planuri vechi, nu veți suporta taxe suplimentare în timpul roamingului intern Verizon Wireless; în schimb, aceste minute de roaming sunt tratate ca minute Verizon Wireless obișnuite. Cu alte cuvinte, dacă aveți 60 de minute pentru lună în Statele Unite, vi se alocă aceleași 60 de minute, chiar dacă faceți roaming pe plan intern. Numărul de minute nu crește sau scade doar pentru că mergeți în roaming.


Tarife internaționale de roaming

Dacă planul dvs. Verizon nu include servicii în afara Statelor Unite, veți fi taxat pe minut, pe text și pe megabyte (MB) atunci când călătoriți în străinătate. Cu alte cuvinte, Verizon vă taxează pentru fiecare activitate, dar aveți controlul asupra plății.

Când călătoriți în străinătate, este posibil să primiți alerte text de la Verizon care să explice cum veți fi taxat și că ați atins un prag de utilizare. Verizon vă poate limita serviciul dacă suportați costuri semnificative.

Minutele de roaming internațional sunt facturate ca minute separate de utilizare (adică separate de minutele incluse în planul dvs. intern) și pot deveni scumpe. Tarifele Verizon variază de la 0.99 USD pe minut până la 2.99 USD pe minut.

Dacă aveți un dispozitiv compatibil 4G World, utilizați Verizon TravelPass, care vă permite să vă duceți minutele, textele și indemnizația de date în mai mult de 185 de țări pentru 10 USD pe zi (5 USD pe zi pentru Canada și Mexic). În plus, sunteți taxat numai pentru zilele în care utilizați dispozitivul.

Cu Verizon, puteți efectua apeluri și utiliza servicii de mesagerie text pe sute de nave de croazieră. Utilizarea vocală este de 2.99 USD pe minut pe aceste nave, iar textele costă 0.50 USD de trimis și 0.05 USD de primit.

Dacă faceți o călătorie în afara Statelor Unite, utilizați Planificatorul internațional de călătorii Verizon pentru a evita taxele de roaming surpriză.

Este posibil să fiți taxat cu tariful unei țări dacă călătoriți lângă granița țării respective.