Arta de a păstra confidențialitatea pe Twitter: Making Followers Invisible

Twitter este o platformă de social media care a crescut rapid în popularitate. Este o platformă în care oamenii își împărtășesc gândurile, ideile și opiniile. Cu toate acestea, există momente în care ați putea dori să vă păstrați urmăritorii invizibili. Poate doriți să vă păstrați profilul privat sau nu doriți ca cineva să știe că îl urmăriți. Oricare ar fi motivul, există modalități de a vă face urmăritorii invizibili pe Twitter.

O modalitate de a vă face urmăritorii invizibili pe Twitter este să vă setați contul ca fiind privat. Atunci când îți setezi contul la privat, doar persoanele care te urmăresc îți pot vedea tweet-urile, iar lista de urmăritori nu va fi vizibilă publicului. Pentru a face acest lucru, mergeți la setările contului dvs. și bifați căsuța pentru "Protejați-mi Tweeturile". În acest fel, doar persoanele pe care le aprobați vă pot urmări și vă pot vedea tweet-urile.

O altă modalitate de a vă face urmăritorii invizibili pe Twitter este blocarea acestora. Atunci când blochezi pe cineva pe Twitter, acesta nu te poate urmări sau vedea tweet-urile tale și viceversa. Cu toate acestea, dacă o persoană vă urmărește deja, blocarea ei nu o va elimina din lista de urmăritori. Pentru a face acest lucru, mergeți la profilul persoanei pe care doriți să o blocați, faceți clic pe cele trei puncte de lângă numele acesteia și selectați "Block".

Dacă nu doriți să blocați pe cineva, dar doriți totuși să îl faceți invizibil, îl puteți dezactiva. Atunci când dezactivați pe cineva, tweet-urile sale nu vor apărea pe cronologia dvs. și nu veți primi nicio notificare de la acesta. Cu toate acestea, va putea în continuare să vă urmărească și să vă vadă tweet-urile. Pentru a face acest lucru, mergeți la profilul persoanei pe care doriți să o dezactivați, faceți clic pe cele trei puncte de lângă numele acesteia și selectați "Mute".

În cele din urmă, puteți, de asemenea, să vă faceți urmăritorii invizibili prin ștergerea listei de urmăritori. În acest fel, nimeni nu va putea să vadă cine vă urmărește. Cu toate acestea, acest lucru nu este recomandat, deoarece ar putea duce la faptul că oamenii nu vă mai urmăresc. Pentru a face acest lucru, mergeți la lista de urmăritori, faceți clic pe pictograma cu unelte și selectați "Ștergeți tot".

În concluzie, există diverse modalități de a vă face urmăritorii invizibili pe Twitter. Poți să îți setezi contul ca fiind privat, să îl blochezi, să îl dezactivezi sau chiar să îți ștergi lista de urmăritori. Cu toate acestea, este important să vă amintiți că Twitter este o platformă de socializare, iar scopul este să vă conectați cu oamenii. Așadar, folosiți aceste metode cu moderație și numai atunci când este absolut necesar.

FAQ
Cum pot să îmi ascund urmăritorii de pe profilul meu?

Din păcate, nu este posibil să vă ascundeți urmăritorii de pe profilul dvs. pe majoritatea platformelor de socializare. Numărul de urmăritori pe care îl aveți este considerat un indicator public și este vizibil pentru oricine vă vizitează profilul. Cu toate acestea, unele platforme de socializare, cum ar fi Instagram, vă permit să vă faceți contul privat, ceea ce înseamnă că doar persoanele pe care le aprobați vă pot urmări și vă pot vedea postările. În acest caz, numărul de urmăritori pe care îl aveți va fi în continuare vizibil pentru urmăritorii dvs. aprobați, dar nu și pentru publicul larg. O altă opțiune este să creați un cont separat cu un nume de utilizator diferit și să îl păstrați privat, împărtășindu-l doar cu anumite persoane. În acest fel, puteți controla cine vă vede conținutul și numărul de urmăritori pe care îl aveți. Cu toate acestea, dacă folosiți social media în scopuri de marketing, în general nu este recomandat să vă ascundeți urmăritorii, deoarece faptul de a avea un număr mare de urmăritori poate ajuta la stabilirea credibilității și la atragerea mai multor urmăritori și potențiali clienți.

Îți poți ascunde like-urile și followerii pe Twitter?

Da, este posibil să vă ascundeți like-urile și follow-urile pe Twitter. Twitter oferă setări de confidențialitate care vă permit să controlați ce informații sunt vizibile pentru ceilalți. Pentru a vă ascunde like-urile, puteți merge la profilul dvs. de Twitter și faceți clic pe opțiunea "Setări și confidențialitate". De acolo, selectați fila "Privacy and Safety" (Confidențialitate și siguranță) și derulați în jos până la secțiunea "Tweet Privacy" (Confidențialitate Tweet). Aici, puteți alege să vă faceți tweet-urile private, ceea ce înseamnă că doar persoanele care vă urmăresc vă pot vedea tweet-urile.

Pentru a vă ascunde persoanele pe care le urmăriți, puteți merge la profilul dvs. de Twitter și faceți clic pe fila "Following" (Urmărire). De acolo, faceți clic pe pictograma de angrenaj și selectați "Setări și confidențialitate". Alegeți fila "Privacy and Safety" (Confidențialitate și siguranță) și derulați în jos până la secțiunea "Discoverability and Contacts" (Descoperire și contacte). Aici, puteți alege să dezactivați opțiunile "Let others find me by my email address" (Lasă-i pe alții să mă găsească după adresa mea de e-mail) și "Let others find me by my phone number" (Lasă-i pe alții să mă găsească după numărul meu de telefon).

Este important să rețineți că, dacă vă faceți tweet-urile private, doar cei care vă urmăresc le vor putea vedea. În plus, dacă dezactivați opțiunile "Lasă-i pe alții să mă găsească după adresa mea de e-mail" și "Lasă-i pe alții să mă găsească după numărul meu de telefon", este posibil să întâmpinați dificultăți în găsirea și conectarea cu alți utilizatori Twitter.

Twitter arată pe cine urmărești?

Da, Twitter vă arată pe cine urmăriți. Atunci când urmărești pe cineva pe Twitter, numele de utilizator și poza de profil a acestuia vor apărea în lista "Urmăritori", care poate fi accesată făcând clic pe poza ta de profil și selectând "Urmăritori". Această listă este publică, ceea ce înseamnă că oricine poate vedea pe cine urmăriți pe Twitter. Cu toate acestea, puteți alege ca lista "Following" să fie privată prin ajustarea setărilor de confidențialitate. Rețineți că, dacă contul dvs. este public, tweet-urile și interacțiunile dvs. cu alți utilizatori vor fi în continuare vizibile pentru toți cei care vă vizualizează profilul, indiferent dacă pot sau nu să vadă lista "Following".

Poți să ascunzi urmăritorii pentru a nu-ți vedea postările?

Depinde de platforma de socializare pe care o utilizați. Unele platforme, cum ar fi Instagram și Twitter, permit utilizatorilor să își facă profilul privat, ceea ce înseamnă că doar adepții aprobați le pot vedea postările. Acest lucru înseamnă că, dacă cineva vă urmărește, dar nu îl aprobați ca urmăritor, acesta nu vă va putea vedea postările.

Cu toate acestea, dacă aveți un profil public, toți cei care vă urmăresc vor putea să vă vadă postările și nu există nicio modalitate de a le ascunde. Cu toate acestea, puteți bloca anumiți urmăritori să vă vadă postările sau îi puteți elimina cu totul ca urmăritori.

Merită menționat faptul că ascunderea postărilor tale de urmăritori contravine scopului de a avea urmăritori în primul rând, deoarece scopul principal de a avea urmăritori este de a împărtăși conținutul tău cu aceștia. Dacă nu doriți ca anumiți urmăritori să vă vadă postările, poate fi mai bine să îi eliminați ca urmăritori sau să vă ajustați setările de confidențialitate pentru a vă face profilul privat.