Cum să dezactivați Pandora

Pandora este o modalitate excelentă de a găsi muzică pentru orice ocazie, dar atunci când nu utilizați aplicația, vă poate descărca bateria smartphone-ului și poate provoca încetinirea altor aplicații de pe dispozitiv. Aflați cum să dezactivați Pandora pe o varietate de dispozitive, astfel încât să nu vă ucideți bateria rulând-o în fundal.

Acest articol oferă instrucțiuni pentru dezactivarea Pandora pe Android, iOS, macOS și Windows.


Cum să dezactivați Pandora pe Android

Puteți închide aplicații pe Android prin intermediul ecranului Aplicații recente. Pe dispozitivele mai noi (Android 9 și versiuni ulterioare), glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a afișa aplicațiile care rulează, localizați aplicația Pandora, apoi glisați-o de pe ecran pentru a o închide.

Pe dispozitivele Android mai vechi, apasă pe Meniu butonul de pe telefon pentru a afișa aplicațiile active, localizați aplicația Pandora, apoi glisați-o de pe ecran pentru a o închide.


Dezactivați Pandora pe iOS

Pentru a închide aplicații pe iPhone și alte dispozitive iOS, atingeți de două ori Acasă pentru a deschide tava Multitasking, apoi glisați în sus pe aplicație pentru a o închide. Dacă iPhone-ul dvs. nu are un buton Acasă (cum ar fi iPhone X), accesați tava Multitasking glisând în sus din partea de jos a ecranului, apoi atingeți butonul X pe aplicația Pandora pentru a o închide.

Cum să dezactivați Pandora pe Windows și Mac

Dacă rulați aplicația pe un computer Mac sau Windows, selectați X în colțul din dreapta sus pentru a închide Pandora.