Descărcați muzică clasică gratuită la Musopen

Musopen este un site minunat dedicat oferirii de descărcări gratuite de muzică clasică oricui le dorește. Aceste piese clasice sunt de domeniu public, deci este complet legal să descărcați muzica pe care o găsiți.

Există o selecție largă de muzică clasică disponibilă pentru descărcare. Veți găsi sute de compozitori și interpreți care folosesc fiecare tip de instrument muzical imaginabil.

Pe lângă o mare varietate de descărcări de muzică clasică, aveți și acces la o selecție largă de partituri gratuite.


Cum să găsiți muzică la Musopen

Puteți începe căutarea de muzică gratuită la Musopen selectând Muzică În partea de sus a paginii. Există mai multe moduri de a localiza muzica pe care o urmărești.

Utilizați instrumentul de descoperire a muzicii Musopen pentru a efectua căutări și a filtra rezultatele după lungime, instrument, rating, licență și calitate.

Pe pagina Muzică este, de asemenea, o listă de compozitori pe care îi puteți examina dacă știți ce compozitor a creat muzica pe care doriți să o descărcați. Sub lista compozitorilor este o secțiune pentru interpret, una pentru instrument, o selecție de perioadă (cum ar fi 20th Century, Medieval, Tradiţional, Etc).

De asemenea, puteți răsfoi muzica gratuită la Musopen după formă, cum ar fi Octet, Capriciu, Trio, Cârpă, Galop, și multe altele.


Cum să descărcați muzică de pe Musopen

Va trebui să vă înregistrați la Musopen înainte de a putea descărca oricare dintre muzici. Pentru a obține gratuit muzica clasică, va trebui să vă înscrieți la contul Musopen Lite. Acest lucru vă permite să obțineți cinci descărcări pe zi, în calitate audio standard. Puteți plăti pentru contul de membru sau beneficiar pentru descărcări nelimitate, audio de înaltă calitate, radio HD și multe altele.

După ce accesați pagina de descărcare pentru piesa pe care doriți să o salvați pe computer, selectați butonul mic de descărcare din dreapta pentru a salva MP3-ul. Dacă nu o vedeți, alegeți Descarcă muzică primul. Există, de asemenea, un buton de redare pe care îl puteți utiliza pentru a reda muzică în flux de la Musopen.