Eliberați puterea ID-ului dvs. Apple: Cum să vă vedeți articolele achiziționate

Ați cumpărat vreodată o aplicație sau o melodie de pe iPhone sau iPad și apoi v-ați întrebat cum să o găsiți mai târziu? Poate că trebuie să reinstalezi aplicația după ce ai șters-o, sau vrei să asculți o melodie pe care ai cumpărat-o, dar nu-ți amintești numele. Din fericire, Apple facilitează vizualizarea articolelor achiziționate cu ajutorul ID-ului tău Apple.

Primul pas este să deschideți aplicația App Store sau iTunes Store de pe dispozitivul dvs. Apoi, apăsați pe fila "Updates" (Actualizări) din partea de jos a ecranului. Apoi, atingeți imaginea de profil sau pictograma dvs. din colțul din dreapta sus. Acest lucru vă va duce la pagina contului dvs.

Pe pagina contului dumneavoastră, căutați secțiunea "Achiziționat". Aceasta vă va afișa o listă cu toate aplicațiile, muzica, filmele și emisiunile TV pe care le-ați achiziționat cu ID-ul dvs. Apple. Puteți sorta lista după "All" (Toate) sau "Not on This iPhone/iPad" (Nu pe acest iPhone/iPad) pentru a vedea totul sau doar elementele care nu sunt instalate în prezent pe dispozitivul dvs.

Pentru a descărca o aplicație sau un element media din lista achiziționată, atingeți pur și simplu aplicația respectivă și apoi atingeți pictograma de descărcare (nor cu o săgeată îndreptată în jos). Dacă ați descărcat deja elementul, pictograma de descărcare va fi înlocuită cu un buton "Open" (Deschidere).

Dacă aveți mai multe dispozitive Apple, puteți, de asemenea, să vă vizualizați articolele achiziționate pe aceste dispozitive. Trebuie doar să deschideți aplicația App Store sau iTunes Store și să urmați aceiași pași pentru a accesa pagina contului dvs. Articolele dvs. achiziționate ar trebui să fie sincronizate pe toate dispozitivele dvs. atâta timp cât v-ați conectat cu același ID Apple.

Pe lângă vizualizarea articolelor achiziționate, puteți, de asemenea, să vă gestionați abonamentele și informațiile de plată de pe pagina contului dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a ține evidența abonamentelor dvs. recurente și de a evita orice debit surpriză pe cardul dvs. de credit.

În concluzie, vizualizarea articolelor achiziționate cu ID-ul Apple este un proces simplu care vă poate economisi timp și frustrare pe termen lung. Fie că trebuie să reinstalați o aplicație sau să găsiți o melodie pe care ați cumpărat-o cu ani în urmă, lista dvs. de achiziții este o referință la îndemână pe care o puteți accesa de pe oricare dintre dispozitivele dvs. Apple.

FAQ
Pot să-mi văd istoricul achizițiilor Apple?

Da, puteți să vă vedeți istoricul achizițiilor Apple urmând acești pași:

1. Deschideți aplicația App Store pe iPhone sau iPad.

2. Atingeți poza dvs. de profil din colțul din dreapta sus.

3. Atingeți "Achiziții".

4. Aici, veți vedea o listă cu toate aplicațiile, muzica, filmele și alte articole pe care le-ați achiziționat din App Store, iTunes Store și Apple Books.

Dacă doriți să vă vedeți istoricul achizițiilor pe un Mac sau PC, puteți face acest lucru urmând acești pași:

1. Deschideți iTunes pe computerul dumneavoastră.

2. Faceți clic pe "Account" (Cont) în bara de meniu.

3. Faceți clic pe "View My Account" (Vezi contul meu).

4. Introduceți ID-ul și parola dumneavoastră Apple.

5. Derulați în jos până la secțiunea "Istoric achiziții" și faceți clic pe "See All".

Aici, veți vedea o listă cu toate achizițiile efectuate cu ID-ul dvs. Apple, inclusiv data achiziției, articolul cumpărat și suma plătită. De asemenea, puteți descărca o copie a istoricului dvs. de achiziții ca fișier PDF, făcând clic pe "Print" în partea de jos a paginii și selectând "Save as PDF".

Cum îmi pot consulta istoricul achizițiilor?

Pentru a consulta istoricul achizițiilor pentru noua dvs. afacere, puteți urma acești pași:

1. Conectați-vă la contul dvs. de pe platforma pe care ați făcut achizițiile (cum ar fi Amazon, eBay sau site-ul web al unui anumit furnizor).

2. Navigați la setările contului dvs. sau la profil.

3. Căutați o secțiune intitulată "Istoric achiziții" sau "Istoric comenzi".

4. Faceți clic pe această secțiune pentru a vizualiza o listă cu toate achizițiile pe care le-ați făcut pe platformă.

5. De obicei, puteți filtra rezultatele în funcție de intervalul de date, starea comenzii sau alte criterii pentru a găsi achiziții specifice.

6. Dacă aveți nevoie de informații mai detaliate despre o anumită achiziție, faceți clic pe numărul comenzii sau pe numele articolului pentru a vizualiza detaliile comenzii, inclusiv detaliile de plată, informațiile de expediere și numerele de urmărire.

Revizuindu-vă istoricul achizițiilor, puteți să vă urmăriți cheltuielile, să vă monitorizați inventarul și să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la achizițiile viitoare pentru noua dvs. afacere.

Cum pot restaura aplicațiile achiziționate anterior?

Restaurarea aplicațiilor achiziționate anterior depinde de dispozitivul pe care îl utilizați. Dacă folosiți un iPhone, iPad sau iPod Touch, puteți restaura aplicațiile achiziționate anterior urmând acești pași:

1. Deschideți aplicația App Store de pe dispozitivul dumneavoastră.

2. Atingeți ușor imaginea dvs. de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Apăsați pe "Purchased" (Achiziționate).

4. Atingeți "Not on This iPhone/iPad/iPod" (Nu pe acest iPhone/iPad/iPod) pentru a vedea o listă cu aplicațiile achiziționate anterior care nu sunt instalate în prezent pe dispozitivul dvs.

5. Atingeți pictograma cloud de lângă fiecare aplicație pentru a o descărca și a o instala pe dispozitivul dvs.

Dacă utilizați un dispozitiv Android, puteți restaura aplicațiile achiziționate anterior urmând acești pași:

1. Deschideți aplicația Google Play Store pe dispozitivul dvs.

2. Apăsați pe cele trei linii din colțul din stânga sus al ecranului.

3. Apăsați pe "My apps & games" (Aplicațiile și jocurile mele).

4. Apăsați pe fila "Library" (Bibliotecă) pentru a vedea o listă cu aplicațiile achiziționate anterior care nu sunt instalate în prezent pe dispozitivul dvs.

5. Atingeți butonul "Install" (Instalare) din dreptul fiecărei aplicații pentru a le descărca și instala pe dispozitiv.

Este important să rețineți că veți putea restaura doar aplicațiile achiziționate anterior care sunt încă disponibile în App Store sau Google Play Store. Dacă o aplicație a fost eliminată din magazin, nu o veți putea restaura.

Cum pot restaura aplicațiile achiziționate anterior pe iPhone?

Restaurarea aplicațiilor achiziționate anterior pe iPhone este un proces relativ simplu. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați:

1. Deschideți App Store pe iPhone.

2. Atingeți poza dvs. de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Apăsați pe "Achiziționat".

4. Veți vedea acum o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați achiziționat sau descărcat anterior. Dacă doriți să restaurați o anumită aplicație, găsiți-o pur și simplu în listă și apăsați pe pictograma de descărcare de lângă ea.

5. Dacă doriți să restaurați deodată toate aplicațiile achiziționate anterior, apăsați pe "Not on this iPhone" (Nu pe acest iPhone) în partea de sus a ecranului și apoi apăsați pe "All" (Toate) pentru a descărca toate aplicațiile.

6. În funcție de numărul de aplicații pe care le restaurați, este posibil să dureze ceva timp pentru ca acestea să fie descărcate și instalate pe iPhone-ul dvs.

7. După ce aplicațiile au terminat de descărcat, ar trebui să le puteți accesa de pe ecranul de pornire, la fel ca orice altă aplicație de pe iPhone.

Este important să rețineți că va trebui să utilizați același ID Apple pe care l-ați folosit pentru a achiziționa aplicațiile pentru a le restaura. Dacă v-ați schimbat ID-ul Apple sau folosiți un alt dispozitiv, este posibil să nu vă puteți restaura aplicațiile achiziționate anterior.