Cum se remediază erorile Libgdk-win32-2.0-0.dll

Erorile Libgdk-win32-2.0-0.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului DLL libgdk-win32-2.0-0.

În unele cazuri, erorile libgdk-win32-2.0-0.dll ar putea indica o problemă de registry, o problemă de virus sau malware, sau chiar o eroare hardware.

Mesajul de eroare libgdk-win32-2.0-0.dll s-ar putea aplica oricărui program sau sistem care ar putea utiliza fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft. Aceasta include Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Erori Libgdk-win32-2.0-0.dll

Există mai multe moduri diferite în care erorile libgdk-win32-2.0-0.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente moduri în care ați putea vedea erori libgdk-win32-2.0-0.dll:

  • Libgdk-win32-2.0-0.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a reușit să pornească deoarece libgdk-win32-2.0-0.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu se poate găsi [PATH] libgdk-win32-2.0-0.dll
  • Fișierul libgdk-win32-2.0-0.dll lipsește.
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: libgdk-win32-2.0-0.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Contextul erorii libgdk-win32-2.0-0.dll este o informație importantă care va fi utilă în timpul rezolvării problemei.

Mesajele de eroare Libgdk-win32-2.0-0.dll pot apărea în timpul utilizării sau instalării anumitor programe, atunci când Windows pornește sau se oprește, sau poate chiar în timpul unei instalări Windows.


Cum se remediază erorile Libgdk-win32-2.0-0.dll

Nu descărcați libgdk-win32-2.0-0.dll de pe un site web „DLL download”. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a libgdk-win32-2.0-0.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii libgdk-win32-2.0-0.dll.

  1. Restaurează libgdk-win32-2.0-0.dll din Coșul de reciclare. Cea mai simplă cauză posibilă a unui fișier libgdk-win32-2.0-0.dll „lipsă” este că l-ați șters în mod greșit.

    Dacă bănuiți că ați șters accidental libgdk-win32-2.0-0.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera libgdk-win32-2.0-0.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

    Recuperarea unei copii șterse a libgdk-win32-2.0-0.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul.

  2. Reinstalați programul care utilizează fișierul libgdk-win32-2.0-0.dll. Dacă eroarea DLL libgdk-win32-2.0-0 apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul. 

    GIMP, Audacious, Inkscape și UFRaw sunt doar câteva aplicații software cunoscute pentru utilizarea fișierului libgdk-win32-2.0-0.dll. Instalarea uneia dintre acestea ar putea fi suficientă, copiați fișierul DLL libgdk-win32-2.0-0 pe computer.

    Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Reinstalarea programului care oferă fișierul libgdk-win32-2.0-0.dll, dacă este posibil, este o soluție probabilă la această eroare DLL.

  3. Dacă vedeți această eroare atunci când încercați să utilizați un plug-in pe care l-ați descărcat pentru GIMP, asigurați-vă că rulați plug-in-ul din interiorul programului GIMP în loc de prin folderul plug-in-uri. 

    Această problemă foarte specifică apare atunci când ați instalat plug-in-ul G'MIC (și, eventual, altele) pentru GIMP, dar apoi încercați să-l deschideți ca program independent prin intermediul folderului de plug-in-uri GIMP. În loc să faceți asta, deschideți GIMP și apoi găsiți plug-in-ul în filtre meniu.

  4. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori libgdk-win32-2.0-0.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL.

  5. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea libgdk-win32-2.0-0.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare de sistem ar putea rezolva problema.

  6. Reveniți la un driver la o versiune instalată anterior dacă erorile libgdk-win32-2.0-0.dll au început după actualizarea driverului unui anumit dispozitiv hardware.

  7. Reparați instalarea Windows. Dacă sfaturile individuale libgdk-win32-2.0-0.dll de depanare a fișierelor de mai sus nu reușesc, efectuarea unei reparații de pornire sau a unei instalări de reparații ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru.

  8. Utilizați un program de curățare a registrului gratuit pentru a repara problemele legate de libgdk-win32-2.0-0.dll din registru. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru libgdk-win32-2.0-0.dll nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.

    Rareori recomandăm utilizarea de produse de curățare a registrelor, dar este inclusă aici ca o încercare de „ultimă instanță” înainte ca următorul pas distructiv să apară.

  9. Efectuați o instalare curată a Windows. O instalare curată a Windows va șterge totul de pe hard disk și va instala o copie nouă a Windows. Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu corectează eroarea libgdk-win32-2.0-0.dll, acesta ar trebui să fie următorul curs de acțiune.

    Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate. Asigurați-vă că ați făcut cea mai bună încercare posibilă de a remedia eroarea libgdk-win32-2.0-0.dll folosind un pas de depanare înainte de acesta.

  10. Depanați o problemă hardware dacă persistă erori libgdk-win32-2.0-0.dll. După o instalare curată a Windows, problema DLL poate fi legată doar de hardware.