Ghid pas cu pas pentru a vă schimba e-mailul iCloud pe iPhone

iCloud este serviciul de stocare și de calcul în cloud al Apple care permite utilizatorilor să stocheze date precum fotografii, muzică și documente. De asemenea, oferă utilizatorilor o adresă de e-mail care este legată de ID-ul lor Apple. Dacă doriți să vă schimbați e-mailul iCloud pe iPhone, puteți face acest lucru cu ușurință urmând acești pași simpli.

Pasul 1: Deschideți aplicația Settings (Setări) de pe iPhone și apăsați pe ID-ul dvs. Apple în partea de sus a ecranului.

Pasul 2: Derulează în jos și apasă pe "iCloud".

Pasul 3: Derulați din nou în jos și apăsați pe "Mail".

Pasul 4: Atingeți "Account" (Cont).

Pasul 5: Atingeți "Adresa de e-mail".

Pasul 6: Introduceți noua dvs. adresă de e-mail și apăsați pe "Next" (Următorul).

Pasul 7: Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a verifica noua dvs. adresă de e-mail.

Pasul 8: După ce noua dvs. adresă de e-mail este verificată, apăsați pe "Done" pentru a finaliza procesul.

Este important să rețineți că schimbarea adresei de e-mail iCloud va schimba și adresa de e-mail asociată cu ID-ul dvs. Apple. Acest lucru înseamnă că va trebui să folosești noua ta adresă de e-mail atunci când te conectezi la orice serviciu Apple, inclusiv App Store, iTunes și iCloud.

Un alt lucru important de reținut este că orice e-mail trimis la vechea ta adresă de e-mail iCloud nu va mai fi livrat în căsuța ta de primire. Prin urmare, este important să anunțați toate contactele că v-ați schimbat adresa de e-mail pentru a evita să pierdeți orice e-mail important.

În plus, dacă aveți aplicații sau servicii de la terți care sunt legate de vechea dvs. adresă de e-mail iCloud, va trebui să vă actualizați adresa de e-mail și cu acele servicii.

În concluzie, schimbarea adresei de e-mail iCloud de pe iPhone este un proces simplu, care poate fi finalizat în doar câțiva pași. Asigură-te doar că îți notifici contactele cu privire la noua ta adresă de e-mail și că actualizezi orice servicii sau aplicații terțe care sunt legate de vechea ta adresă de e-mail.