Cum să ștergeți de la distanță datele iPhone

Nu ar fi minunat dacă iPhone-ul tău ar putea să se autodistrugă pentru a-i împiedica pe hoți să primească datele tale personale dacă îți fură telefonul? Nu va exploda, dar Apple oferă o modalitate de a șterge dispozitivele iOS curate de toate informațiile dvs. personale de la distanță.

Informațiile din acest articol se aplică tuturor versiunilor de iOS acceptate în prezent.


Cum să ștergeți datele cu Find My iPhone

Pentru a șterge de la distanță datele de pe iPhone-ul care lipsește, va trebui să faceți mai întâi o mică configurare pentru a face posibilă.

Faceți regulat copii de siguranță ale datelor iPhone pentru a vă proteja împotriva pierderii de date.

Activați Find My iPhone

Activați funcția Găsește-mi iPhone-ul pe telefonul tău și conectează-ți un cont iCloud activ pe dispozitiv pentru ca Găsirea iPhone-ului meu să funcționeze. Un cont iCloud este oferit gratuit de la Apple.

  1. Apăsați pe setările app.

  2. Atingeți contul dvs. Apple ID (elementul de sus din aplicația Setări).

  3. Robinet icloud.

  4. Robinet Găsiți My iPhone și comutați-l ON.

Dacă firmware-ul dvs. este pre-iOS 5, urmați aceste instrucțiuni pentru a activa Găsirea iPhone-ului meu.

Ștergeți de la distanță iPhone-ul care lipsește

Când sunteți sigur că nu veți recupera telefonul, utilizați funcția de ștergere de la distanță.

După ce ștergeți de la distanță datele de pe dispozitivul dvs., nu veți putea să le localizați folosind Find My iPhone. Ștergerea de la distanță trebuie utilizată numai atunci când sunteți convins că nu veți recupera niciodată dispozitivul.

  1. Deschideți Găsiți iPhone aplicație de pe un alt dispozitiv iOS, cum ar fi un iPad sau din browserul web al unui computer. Accesați site-ul web iCloud.com și conectați-vă la contul dvs. iCloud.

  2. Selectați Toate dispozitivele, apoi alegeți dispozitivul pe care doriți să îl ștergeți.

  3. Selectați Ștergeți iPhone.


Autodistrugere după prea multe încercări de cod de acces nereușite

Puteți seta iPhone-ul să șteargă automat datele sale dacă codul de acces greșit este introdus de mai mult de 10 ori urmând acești pași.

  1. Deschideți setările app.

  2. Selectați Atingeți ID și parolă or Face ID și cod de acces dacă iPhone-ul dvs. utilizează autentificarea Face ID. Introduceți codul de acces dacă vi se solicită.

  3. Dacă nu aveți o parolă activată, activați-o mai întâi selectând Activați codul de acces. Setați o parolă la alegere și confirmați-o.

    Vă recomandăm să setați o parolă mai puternică decât cea implicită din 4 cifre pentru o securitate suplimentară.

  4. Mutaţi Ștergeți datele comutați la pornit / verde.

  5. Citiți avertismentul și atingeți Permite.

  6. Telefonul dvs. este acum setat să șteargă automat toate datele sale după 10 încercări eșuate de introducere a codului de acces.


Folosiți precauție la ștergerea setărilor de date

Dacă aveți copii sau altcineva care vă folosește telefonul, opțiunea Ștergere date ar putea fi o problemă dacă nu sunteți atent. Copilul dvs. ar putea încerca inocent să ghicească codul de prea multe ori și să șteargă accidental datele iPhone-ului dvs. Funcția de ștergere la distanță ar putea avea mai mult sens în situațiile în care aveți alții care vă folosesc în mod regulat (sau se joacă cu) iPhone-ul.