Cum se instalează Minecraft Forge

Minecraft este minunat pe cont propriu, dar instalarea modurilor Minecraft construite de comunitate deschide noi modalități de a juca, iar unele dintre cele mai bune sunt construite pe Minecraft Forge. Modurile sunt literalmente modificări create de utilizator pentru Minecraft care adaugă conținut nou, îl fac să ruleze mai bine și să arate mai bine, îți fac viața mai ușoară în joc și multe altele. Mai întâi aveți nevoie de Forge, așa că vă vom arăta cum să instalați Minecraft Forge și apoi vă vom oferi câteva sfaturi despre ce să faceți după ce îl aveți.


Ce este Minecraft Forge?

Minecraft Forge este o interfață gratuită de aplicații (API) și un modul de încărcare pentru Minecraft: Java Edition. Dezvoltatorii de moduri din comunitatea Minecraft folosesc API-ul pentru a simplifica crearea modurilor lor, apoi jucătorii folosesc Forge pentru a încărca automat moduri compatibile.

În termeni mai puțin tehnici, Minecraft Forge este extrem de ușor de instalat moduri Minecraft compatibile. Dacă un mod acceptă Forge, atunci puteți instala acel mod glisând literalmente fișierele dacă aveți Forge instalat.

michal-rojek / iStock / Getty

Când descărcați și instalați Minecraft Forge, Minecraft: Java Edition vă oferă opțiunea de a reda ediția vanilie sau ediția dvs. modificată de Forge de fiecare dată când jucați. Alegerea Forge determină Minecraft Forge să încarce automat toate modurile dvs., în timp ce alegerea versiunii vanilie vă permite să jucați fără moduri.

Datorită modului în care puteți alege să încărcați Forge sau vanilie Minecraft, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la Forge sau la un mod individual care vă rupe jocul. Dacă se întâmplă ceva ciudat, puteți juca oricând versiunea de vanilie a Minecraft până când ajunge un patch pentru Forge, modul ofensator sau Minecraft în sine.

Actualizările majore Minecraft cauzează deseori erori cu modurile Forge și individuale. Când se întâmplă acest lucru, puteți alege să rulați versiunea de vanilie până când sosesc patch-uri suplimentare sau puteți încerca să eliminați toate modurile și să le adăugați pe rând pentru a vedea care dintre acestea cauzează probleme.


Cum se instalează Minecraft Forge

Procesul de descărcare și instalare a Minecraft Forge este foarte simplu. Mai întâi trebuie să descărcați programul de instalare de pe site-ul oficial Forge, să rulați programul de instalare cu opțiunile corecte selectate, apoi să lansați Minecraft. După ce ați făcut acest lucru, veți putea instala și rula orice mod compatibil cu Forge care vă place.

Pentru a instala Minecraft Forge, urmați fiecare dintre acești pași în ordine:

  1. Navigați la site-ul oficial Forge.

  2. Selectați Instalator Windows dacă aveți Windows sau faceți clic Installer dacă aveți un computer Mac sau Linux.

    Dacă nu aveți în vedere moduri specifice, descărcați versiunea recomandată. Unele moduri mai vechi vor funcționa numai cu versiuni mai vechi de Forge, caz în care trebuie să selectați afișează toate versiunile, apoi localizați versiunea compatibilă.

  3. Următorul ecran va afișa o reclamă. Așteptați ca temporizatorul de anunțuri să scadă, apoi selectați Sări în colțul din dreapta sus. Nu faceți clic pe nimic altceva din pagină.

    Dacă aveți un blocator de anunțuri sau browserul dvs. blochează anunțurile în mod nativ, veți vedea un ecran gol. Nu faceți clic pe nimic. Așteptați și pagina următoare se va încărca.

  4. Așteptați descărcarea Forge, apoi deschideți fișierul descărcat. Cu programul de instalare deschis, selectați Instalați clientul, Apoi selectați OK.

  5. Lansați clientul Minecraft și selectați Săgeata în sus chiar lângă Joaca pentru a deschide meniul profilurilor.

    Forge funcționează numai cu Minecraft: Java Edition. Dacă utilizați Windows 10, asigurați-vă că aveți instalat Minecraft: Java Edition și nu versiunea Minecraft vândută în Microsoft Store.

  6. Selectați profilul numit Falsifica, Apoi selectați Joaca.

  7. Așteptați încărcarea completă a jocului, apoi ieșiți din Minecraft.

    Încărcarea și ieșirea din Minecraft cu profilul Forge selectat finalizează instalarea Forge. După ce ați terminat acest proces, sunteți gata să începeți instalarea modurilor Minecraft dependente de Forge.


Ce poți face cu Minecraft Forge?

Ca jucător, Minecraft Forge este un încărcător automat de moduri. Verifică dacă există moduri compatibile, apoi le încarcă de fiecare dată când jucați, atâta timp cât alegeți Forge din meniul de profil Minecraft: Java Edition. Puteți rula câte moduri doriți, deși rularea prea multă poate cauza probleme de performanță, iar unele moduri nu funcționează bine cu altele.

Modurile pot îmbunătăți sau modifica grafica jocului dvs., pot introduce noi moduri de joc și mecanici, pot îmbunătăți inventarul și sistemele de artizanat și multe altele. Există chiar și un mod pentru a adăuga același tip de funcționalitate de realitate virtuală la Minecraft: Java Edition pe care Minecraft pentru Windows 10 o are imediat.

Cele mai bune 15 moduri Minecraft pe care trebuie să le verificați

Cea mai bună parte este că, deoarece Forge este un încărcător automat, tot ce trebuie să faceți este să descărcați modul dorit, să îl plasați în folderul Minecraft și să lansați Minecraft. Atâta timp cât aveți profilul Forge selectat, modul dvs. se va încărca fără configurare sau lucrare suplimentară necesară din partea dvs.