Cum să anulați o descărcare a aplicației Frozen pe Android

Magazinul Google Play pentru Android oferă un mediu testat și stabil pentru a descărca aplicații pentru aproape tot ce puteți face cu dispozitivul dvs. Android. Dacă întâmpinați un accident de descărcare aleatorie a aplicației, o descărcare blocată sau un ecran înghețat, repornirea dispozitivului ar trebui să pună din nou lucrurile în mișcare. Cu toate acestea, în situații rare, pot fi necesare remedieri mai implicate.

Instrucțiunile de mai jos ar trebui să se aplice indiferent cine a creat dispozitivul dvs. Android: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi etc.


Utilizați Download Manager pentru descărcarea aplicației Google Play Store blocat

Pentru majoritatea telefoanelor Android, aplicațiile sunt descărcate din Magazinul Google Play. Pentru a goli cache-urile și a descărca descărcarea, forțați Magazinul Play să se închidă.

  1. Deschideți setările app.

  2. Robinet Aplicații și notificări.

    Pe un Samsung Galaxy și pe unele dispozitive mai vechi, atingeți aplicaţii.

  3. În Aplicații deschise recent listă, atingeți Vedeți toate cele # aplicații.

    Dacă lista aplicațiilor de pe telefonul dvs. arată diferit, săriți peste acest pas. Telefoanele Samsung Galaxy și telefoanele cu versiuni mai vechi de Android nu organizează lista în funcție de momentul în care au fost utilizate aplicațiile.

  4. În lista de aplicații, atingeți Magazinul Google Play.

  5. Pe Informații despre aplicație pagina, atingeți Forță de oprire pentru a opri Google Play Store și descărcări de aplicații.

  6. Robinet OK pentru a vă confirma alegerea.

  7. Deschis Magazinul Google Play și descărcați din nou aplicația.


Folosiți Managerul de descărcare pentru a remedia descărcarea aplicației Android Market

Pentru telefoanele mai vechi care utilizează, de exemplu, Android 2.1 cu Android Market, procesul este ușor diferit.

  1. Deschideți setările sau accesați fișierul setările meniu.

  2. Robinet aplicatii, apoi atingeți Gestionați aplicațiile pentru a afișa o listă de aplicații.

  3. Robinet Piață.

    Dacă nu vedeți aplicația Market, atingeți Meniu și selectați Filtru pentru a afișa o listă de opțiuni de filtrare. Apoi, atingeți Toate pentru a afișa toate aplicațiile instalate.

  4. Robinet Goliți memoria cache.

  5. Robinet Forță de oprire.

  6. Dacă totuși întâmpinați dificultăți, mergeți la Administrator de descărcări, Atingeți Date clare, apoi atingeți Forța de închidere.


Magazine private și încărcare laterală

Unele organizații, inclusiv angajatori mari, oferă aplicații Android personalizate în afara Magazinului Google Play. În general, urmează același proces de remediere a descărcărilor înghețate, cu excepția faptului că în loc să efectuați o închidere forțată în aplicația Magazin Google Play, închideți forțat aplicația de piață proprietară.

Utilizatorii Android avansați uneori descarcă (încarcă o aplicație care nu provine de pe Google Play Market) prin diferite instrumente. Efectuarea unei închideri forțate pe aplicația de încărcare laterală funcționează uneori. O aplicație descărcată lateral reprezintă un risc de securitate și stabilitate pentru dispozitiv. Cel mai bine este să dezinstalați aplicația și să încercați din nou.

Dacă utilizați Android Debug Bridge (ADB) pentru a încărca lateral, gestionați lucrurile de pe computerul pe care îl utilizați pentru a accesa dispozitivul dvs. Android. ADB a fost conceput pentru dezvoltatori și are instrumente care se ocupă de bug-uri și spargere. Reconectați dispozitivul sau reporniți serviciul ADB pentru a stabili mai întâi lucrurile.