Cum să vizionați transmisia live US Open Golf

Campionatul Open al Statelor Unite, cunoscut în mod obișnuit sub numele de US Open, este unul dintre cele mai vechi campionate naționale de golf deschise din lume, care face parte oficial atât din turul PGA, cât și din turneul european. Pentru a viziona US Open Live Stream prin FOX Sports sau un serviciu de streaming, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet de mare viteză, un dispozitiv precum un smartphone sau un laptop și aplicația potrivită de streaming de televiziune.

FOX deține drepturile de difuzare pentru US Open. Abonații prin cablu și prin satelit pot viziona un flux gratuit pe site-ul oficial FOX Sports. Toți ceilalți pot transmite în direct prin servicii de streaming online precum YouTubeTV și Hulu cu Live TV.

Al 120-lea Campionat US Open

Calificări: anulate Câmpul jucătorilor va fi format din cei care se califică automat din cauza performanțelor anterioare (profesioniști) sau a handicapului lor (amatori).

Prima rundă: 17 septembrie 2020

Runda finală: 20 septembrie 2020

Locație: Winged Foot Golf Club, Mamaroneck, NY

Flux: FOX Sports GO


Cum să vizionați transmisia live US Open Golf de la FOX

Abonații la televiziune prin cablu și prin satelit au opțiunea de a urmări fiecare moment al acțiunii pe FOX și FS1 și puteți prinde ultimele două runde pe postul local FOX cu o antenă. Dar dacă nu doriți să petreceți 45 de ore, repartizate pe patru zile, blocate în fața televizorului?

FOX Sports GO este un serviciu de streaming disponibil abonaților prin cablu și îl puteți utiliza pentru a viziona transmisia de golf US Open pe computer, telefon, tabletă sau chiar consolă de jocuri. Singurele cerințe sunt că aveți nevoie de o conexiune la internet de mare viteză, iar abonamentul dvs. prin cablu trebuie să includă FOX și FS1.

Site-ul web FOX Sports GO funcționează pe computere și laptopuri Windows, MacOS și Linux, atâta timp cât utilizați un browser web precum Chrome sau Firefox care acceptă streaming. Nu este nevoie să descărcați o aplicație, deoarece puteți urmări fluxul live chiar de pe site.

Iată cum să urmăriți transmisia live US Open de golf prin FOX Sports GO:

  1. Navigați pe site-ul web FOXSportsGO.com când Campionatul US Open este în aer. Localizați cardul etichetat US Openși faceți clic pe el.

  2. Clic FURNIZOR TELEFONIC CONECTARE.

    Nu trebuie să vă conectați cu un cont FOX Sports GO sau un cont de socializare, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la furnizorul dvs. de televiziune.

  3. Selectați furnizorul de cablu sau satelit.

  4. Conectați-vă la contul de cablu sau satelit și faceți clic pe Conectare, Autentificare, Sau A continua.

    Pagina de conectare pe care o vedeți va varia în funcție de furnizorul dvs., dar va trebui să introduceți întotdeauna adresa de e-mail și parola contului prin cablu sau prin satelit pentru a vă conecta.

  5. În cazul în care videoclipul în direct al fluxului de golf US Open nu se deschide automat, reveniți la FOXSportsGO.com și faceți clic pe US Open carte din nou.


Ce servicii de streaming includ US Open Golf Live Stream?

Dispozitivele de tăiere a cablurilor nu pot folosi FOX Sports GO, dar asta nu înseamnă că sunt total întrerupte de la vizionarea fluxului live de golf US Open. În loc să utilizeze un abonament prin cablu sau satelit, dispozitivele de tăiat cabluri pot urmări aceeași acțiune prin orice serviciu de streaming de televiziune care include atât FOX, cât și FS1.

Serviciile de streaming de televiziune în direct vă permit să urmăriți aceleași canale de televiziune în direct, care sunt disponibile în mod normal numai printr-un abonament prin cablu sau satelit. În multe cazuri, aceste servicii pot oferi, de asemenea, fluxuri live pentru canalele de rețea locale, cum ar fi FOX.

În loc să vizionați printr-o conexiune prin cablu sau o antenă satelit, aceste servicii vă permit să transmiteți în direct videoclipul printr-o conexiune la internet de mare viteză. Aceste servicii tind să ofere mai multe opțiuni și costă mai puțin decât televiziunea tradițională prin cablu. De asemenea, au alte beneficii, cum ar fi încercările gratuite și nu au angajamente contractuale pe termen lung.

Deoarece întreg Campionatul US Open este difuzat pe FOX și FS1, este important să localizați un serviciu de streaming care transportă ambele canale. O mulțime de servicii de streaming includ atât FOX, cât și FS1, dar disponibilitatea FOX se bazează pe zona dvs. geografică, iar unele servicii oferă o acoperire mai largă decât altele.

Acestea sunt cele mai populare servicii de streaming care vă oferă acces la transmisia live US Open de golf:

  • YouTube TV: Acest serviciu include atât FOX, cât și FS1. FOX este disponibil pe majoritatea piețelor.
  • Hulu cu Live TV: Acest serviciu oferă acces la FOX și FS1 și oferă FOX pe majoritatea piețelor.

Obțineți gratuit o lună de Hulu

  • Sling TV: FOX și FS1 sunt ambele incluse în planul Sling Blue. Aceasta este o opțiune decentă, dar Sling TV oferă FOX doar într-un număr limitat de piețe.

Înscrieți-vă aici pentru o încercare gratuită a Sling TV

  • fuboTV: Acest serviciu include atât FOX, cât și FS1. Este, de asemenea, axat pe canalele sportive, deci este o opțiune bună dacă doriți o acoperire decentă deasupra și dincolo de US Open.

Încercați fuboTV gratuit timp de o săptămână

  • DirecTV Now: FOX și FS1 sunt ambele incluse în fiecare plan ..

Toate aceste servicii oferă un anumit tip de încercare gratuită, așa că alegeți-vă preferatul și puteți începe să vizionați gratuit fluxul de golf US Open.


Urmărirea fluxului live US Open Golf pe mobil, dispozitiv de streaming și console

Site-ul web FOX Sports GO este conceput în principal pentru a funcționa pe laptopuri și computere desktop. Îl puteți folosi pentru a transmite în direct US Open pe computerul dvs. Windows, macOS sau Linux, dar este posibil să nu funcționeze pe dispozitivul dvs. mobil.

Dacă doriți să urmăriți transmisia live US Open de pe telefon, tabletă sau un dispozitiv de streaming precum Roku sau Apple TV, trebuie să descărcați aplicația FOX Sports GO pe dispozitiv.

Această opțiune funcționează numai pentru abonații la televiziune prin cablu și satelit. Aplicația FOX Sports GO vă permite să transmiteți în direct evenimente live, cum ar fi Campionatul US Open, dacă puteți furniza informații valide de conectare pentru un abonament de televiziune prin cablu sau prin satelit. În unele cazuri, puteți utiliza și informațiile de conectare de la un serviciu de streaming. Dacă acest lucru nu funcționează, fiecare serviciu de streaming listat în secțiunea anterioară are propria aplicație mobilă.

Iată aplicațiile de care aveți nevoie pentru a urmări transmisia live US Open de golf prin Fox:

  • Android: FOX Sports GO
  • iOS: FOX Sports GO
  • Dispozitive Amazon: FOX Sports GO
  • Roku: FOX Sports GO
  • Xbox One: FOX Sports GO