Cum se activează Safari Pop-up Blocker

Browserul Safari Apple oferă un blocaj de ferestre pop-up integrat pe platformele Windows și Mac, precum și pe dispozitivele iOS precum iPad și iPhone. 

S-ar putea să fie nevoie să dezactivați blocatorul de ferestre pop-up pentru accesul la unele site-uri. Alternativ, instalați pluginuri care suprimă urmărirea și ferestrele pop-up pentru site-uri individuale și sesiuni de navigare.

Blocatorul de ferestre pop-up pentru computerele Mac este accesibil prin intermediul Conținut web secțiunea din setările Safari.

  1. Din meniul din partea de sus a ferestrei Safari, alegeți Safari > Preferințe.

    Comanda rapidă de la tastatură către Safari Preferințe pagina este Command +,.

  2. Selectați Site-uri.

  3. Clic Ferestre pop-up.

  4. Selectați acțiunea dorită pentru site-ul web curent. Blochează și notifică blochează ferestrele pop-up de pe site și vă anunță când se întâmplă. Bloca blochează ferestrele pop-up fără să te notifice. Permite permite ferestrele pop-up.

  5. Pentru a face același lucru atunci când vizitați alte site-uri web, selectați Când vizitați alte site-uri web în colțul din dreapta jos al ferestrei. Dacă această casetă de selectare este bifată, blocatorul pop-up integrat Safari este activat.

    În versiunile mai vechi de OS X, selectați ferestre din > Preferințe, apoi verificați Blocați ferestrele pop-up cutie.


Blocați ferestrele pop-up pe iOS (iPad, iPhone, iPod touch)

Puteți activa și dezactiva blocarea pop-up Safari pe un dispozitiv iOS.

  1. Din ecranul de pornire, deschideți setările.

  2. Derulați lista în jos și atingeți Safari.

  3. În ecranul Safari, localizați fișierul general secţiune.

  4. Apăsați pe Blocați ferestrele pop-up comutați pentru a porni sau a dezactiva. Devine verde pentru a indica faptul că Safari blochează ferestrele pop-up.

Un alt mod de a activa sau dezactiva blocatorul de ferestre pop-up în Safari este să selectați Preferințe > Securitate > Blocați ferestrele pop-up.