Cum să descărcați aplicațiile Fire TV pe stick-ul dvs. Fire TV sau pe cub

Amazon oferă o mulțime de aplicații Fire TV excelente prin intermediul magazinului său oficial de aplicații, dar nu acesta este singurul loc unde să le găsești. Pentru a debloca adevăratul potențial al dispozitivului dvs. Fire TV, vă recomandăm să descărcați aplicații precum Kodi, Allcast și chiar unele emulatoare de sisteme de operare.

Încărcarea laterală a unui dispozitiv Fire TV nu este foarte dificilă, dar este semnificativ mai complicată decât descărcarea și instalarea aplicațiilor oficiale.


De ce ar trebui să descărcați aplicațiile Fire TV?

Sideloading este un proces care vă permite să instalați aplicații care nu sunt disponibile prin magazinul oficial de aplicații Amazon. Acest lucru vă permite să rulați aplicații Android la care altfel nu ați avea acces, cum ar fi Kodi.

Pentru a încărca o aplicație pe un dispozitiv Fire TV, veți avea nevoie de fișierul APK pentru acea aplicație. De obicei, puteți obține aceste fișiere direct de pe site-ul oficial al dezvoltatorului, dar există și o serie de site-uri terțe de renume care oferă fișiere APK.

Cele mai simple două metode de încărcare laterală a unui dispozitiv Fire TV sunt utilizarea unei aplicații de descărcare sau încărcarea laterală direct de pe un telefon Android. Prima metodă utilizează o aplicație din magazinul de aplicații Amazon pentru a descărca fișiere APK pe Fire TV. După ce ați descărcat un fișier APK îl puteți instala. A doua metodă descarcă aplicațiile direct de pe un telefon Android pe un dispozitiv Fire TV prin rețeaua dvs. Wi-Fi.


Înainte de a începe: Pregătiți dispozitivul Fire TV pentru încărcare laterală

Indiferent de metoda pe care o folosiți pentru a încărca lateral dispozitivul dvs. Fire TV, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pregătiți dispozitivul pentru încărcarea laterală. Din motive de securitate, dispozitivele Fire TV nu pot descărca aplicațiile decât dacă modificați două setări. Acesta este un proces ușor și trebuie să îl faceți o singură dată.

  1. Deschideți setările meniul de pe dispozitivul dvs. Fire TV.

  2. Selectați Televizorul meu de foc.

    În funcție de tipul de dispozitiv Fire TV pe care îl aveți, poate fi necesar să selectați Dispozitiv în loc de Televizorul meu de foc.

  3. Selectați Opțiuni pentru dezvoltatori.

  4. Porniți ambele Depanare ADB Aplicații din surse necunoscute.

  5. Pentru a confirma că doriți să rulați aplicații din surse necunoscute, selectați Aprinde când vi se solicită.

Dispozitivul dvs. Fire TV este acum gata să fie încărcat lateral utilizând oricare dintre următoarele metode.


Cum să încărcați un dispozitiv Fire TV folosind o aplicație Downloader

Puteți încărca aplicații pe orice dispozitiv Fire TV, inclusiv pe stickul Fire TV și Fire TV Cube, utilizând o aplicație de descărcare. Această metodă nu necesită echipament suplimentar, deoarece folosește o aplicație de descărcare care este disponibilă gratuit din magazinul oficial de aplicații Fire TV.

Descărcați și instalați fișiere APK numai din surse oficiale și site-uri terțe de încredere.

Iată cum puteți să vă descărcați Fire TV utilizând o aplicație de descărcare:

  1. Caută Downloader folosind funcția de căutare sau căutarea vocală Alexa.

  2. Localiza Downloader și selectați-l.

  3. Selectați Descarca.

    Această aplicație este gratuită, dar este încă adăugată în biblioteca dvs. când o descărcați pentru prima dată pe orice dispozitiv Amazon. Dacă ați folosit anterior această aplicație în altă parte, veți vedea un Iti apartine tie mesaj. În continuare, trebuie să îl descărcați pe dispozitivul dvs. Fire TV înainte de al putea folosi pentru încărcarea laterală.

  4. Așteptați instalarea Downloaderului, apoi deschideți-l.

  5. Introduceți adresa site-ului asociat cu aplicația pe care doriți să o descărcați. De exemplu, puteți descărca aplicația Kodi din kodi.tv/download.

    Descărcați numai aplicații din surse oficiale și site-uri terțe de încredere. Dacă nu știi unde să găsești aplicația pe care o cauți, unul dintre cele mai bune site-uri pentru a găsi aplicații Fire TV este apkmirror.com.

  6. Folosește tampon de cerc butonul central pe telecomanda dvs. Fire TV pentru a naviga pe site-ul web al aplicației și pentru a localiza aplicația pe care doriți să o instalați.

    Când sunt disponibile mai multe versiuni ale unei aplicații, căutați una care este proiectată pentru Android sau în mod special pentru Fire TV. Dacă aplicația este disponibilă atât în ​​versiunile pe 32 de biți, cât și în versiunile pe 64 de biți, alegeți 32 de biți.

  7. Așteptați finalizarea descărcării.

  8. Selectați Instala.

  9. Așteptați finalizarea instalării.

    Aplicația dvs. încărcată lateral este acum gata de utilizare.


Cum să încărcați un dispozitiv Fire TV cu un telefon Android

Dacă aveți o aplicație instalată pe telefonul dvs. Android și doriți să aveți aceeași aplicație instalată pe dispozitivul dvs. Fire TV, există o modalitate de a încărca direct de pe telefonul dvs. pe televizorul dvs. Fire. Această metodă necesită un telefon Android, deci nu este util dacă sunteți utilizator iPhone.

Această metodă funcționează numai dacă aplicația pe care doriți să o încărcați lateral este proiectată să funcționeze cu Fire TV. Dacă încercați să descărcați o aplicație incompatibilă, veți primi un mesaj de eroare.

Iată cum puteți încărca aplicații de pe telefonul dvs. Android pe dispozitivul dvs. Fire TV:

  1. Descărcați și instalați Apps2Fire pe telefonul dvs. Android.

    

  2. Deschideți aplicația Apps2Fire și selectați pictograma meniului indicată de trei puncte verticale (⋮).

  3. Selectați Configurarea.

  4. Selectați Reţea.

  5. Pe televizorul dvs. Fire, navigați la setările > Televizorul meu de foc > Reţea, și scrieți adresa IP listată.

  6. Localizați-vă Dispozitiv de televiziune incendiu în listă și selectați-o.

    În funcție de rețeaua dvs., dispozitivele din lista dvs. pot avea sau nu nume. Dacă lista constă în întregime din adrese IP, va trebui să vă referiți la adresa IP pe care ați notat-o ​​în pasul anterior. Dacă nu vedeți Fire TV în listă, asigurați-vă că Fire TV și telefonul dvs. sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

  7. Selectați Economisești.

  8. Selectați Aplicații locale.

  9. Găsiți o aplicație pe care doriți să o încărcați lateral pe dispozitivul dvs. Fire TV și selectați-o.

  10. Selectați Instala.

  11. Verifică-ți televizorul Fire. Când vi se solicită, selectați OK.

  12. Reveniți la telefon și selectați OK.

    Aplicația încărcată lateral este acum gata de utilizare pe televizorul dvs. Fire.