iMovie 10: Cum să creați un trailer de film

Apple iMovie facilitează crearea de filme și trailere de filme pe dispozitivele dvs. MacOS și iOS: alegeți un gen, completați o schiță simplă și alegeți clipurile dvs. de film. Am folosit un clip din Moș Crăciun cucerește marțienii, un film SF de la începutul anilor 1960, cu buget redus, pentru a vă arăta să vă duceți trailerul iMovie la nivelul următor.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru iMovie 10 și iMovie '11. Rețineți că iMovie 10 este mai recent decât iMovie '11.


Remorci în iMovie

Indiferent dacă sunteți un aspirant la realizarea filmului, postându-vă creațiile pe YouTube sau Vimeo sau lucrând la un proiect școlar, trailerele vă ajută să atrageți potențiali spectatori. Cea mai dificilă - sau cel puțin cea mai consumatoare de timp - parte a creării unui trailer de film este găsirea filmărilor potrivite de utilizat.

iMovie oferă 29 de șabloane pentru a vă ajuta să începeți. Aceste șabloane includ scoruri originale de filme, logo-uri ale studiourilor de filme și nume de distribuție și credite personalizabile. Zonele animate de scădere vă ajută să alegeți videoclipurile și fotografiile pe care doriți să le utilizați în trailer.

Am folosit un clip dintr-un film vechi pentru acest exemplu. Dar puteți găsi o mulțime de filme fără drepturi de autor pe site-ul web Internet Archive pentru a experimenta sau utiliza unul dintre propriile filme pentru a crea un trailer de film.


Importați un film în iMovie

Dacă ați importat deja filmul pe care doriți să îl utilizați pentru trailer, selectați-l din bibliotecă. Dacă nu ați făcut-o, parcurgeți următorii pași:

  1. Importați fișierul media pe care doriți să îl utilizați în trailer:

    • Dacă înregistrările pe care doriți să le utilizați se află pe computerul dvs., selectați Fișier > Importați conținut media.
    • Dacă înregistrările pe care doriți să le utilizați sunt în iCloud, selectați Fișier > Importați proiecte iOS iMovie.
  2. Navigați la fișierul media, apoi selectați Import selectat.

    iMovie importă fișierul sau fișierele selectate în biblioteca iMovie. În funcție de dimensiunea fișierului, acest proces poate dura câteva minute.

  3. Sub Biblioteca iMovie, selectați filmul.

    Acum sunteți gata să începeți trailerul filmului.


Selectați un șablon

Puteți alege dintre 29 de șabloane iMovie (sau genuri), inclusiv acțiune, aventură, blockbuster, documentar, prietenie, romantism, comedie romantică, sport, spionaj, supranatural și călătorii. Există, de asemenea, câteva alegeri ezoterice, cum ar fi Bollywood, Coming of Age, Film Noir, Indie și Retro.

Cum ar fi putut Apple să lase deoparte Sci-Fi rea, întrebi? Pentru a fi corect, există un șablon Supernatural, dar am selectat șablonul Adventure pentru trailerul nostru.

Deoarece fiecare șablon include informații diferite, șabloanele nu sunt interschimbabile. Odată ce ați selectat și ați început să lucrați cu un șablon, sunteți angajat în acel șablon. Dacă doriți să vedeți remorca dvs. într-un alt șablon, va trebui să vă recreați remorca de la zero.

Pentru a alege și aplica un șablon pentru trailerul filmului, parcurgeți pașii următori:

  1. De la Fișier meniu, selectați Trailer nou.

  2. În Crea fereastra, selectați șablonul de remorcă pe care doriți să îl utilizați, apoi selectați Crea.

    Când plasați cursorul peste un șablon, fișierul Joaca apare pictograma. Selectați Joaca pentru a vedea un exemplu de remorcă în șablonul respectiv.

    Sub trailer, apar trei file: Contur, storyboard, și Lista de fotografii.


Creați un trailer de film

Câmpurile din fiecare foaie de filă vor varia în funcție de șablonul pe care l-ați ales. Pentru a furniza detaliile de care are nevoie trailerul filmului, parcurgeți următorii pași:

  1. selectaţi Contur tab.

    Fila este împărțită în patru secțiuni:

    • Numele și data
    • Arunca
    • Studio
    • credite

    Fiecare câmp trebuie să conțină informații. Dacă lăsați un câmp necompletat, acesta va reveni la textul implicit.

  2. În Numele și data secțiunea, introduceți numele filmului și data lansării.

  3. În Arunca secțiunea, introduceți un nume pentru vedeta filmului. Apoi, din Gen lista, selectați Masculin or Femeie.

  4. În Studio secțiunea, introduceți un nume pentru studioul dvs. De la Stilul siglei lista, selectați modul în care va apărea sigla studioului dvs. în trailer.

    Când selectați un stil de logo, cum ar fi Snowy Mountain Peak, logo-ul dvs. apare cu tema respectivă mai sus. Puteți modifica stilul siglei și orice alte informații din această filă în orice moment, dar nu puteți personaliza sigla.

  5. În credite secțiunea, introduceți informații despre echipa dvs. de producție și partitura filmului.

  6. selectaţi storyboard tab.

    Un storyboard este o hartă vizuală a secvențelor filmului tău. Aici, editați textul de pe ecran și selectați clipuri din filmul dvs. care se potrivesc cu scenariul. De exemplu, a doua parte a storyboard-ului pentru șablonul Adventure este configurată pentru o fotografie de acțiune și o fotografie medie.

  7. Adăugați un videoclip pentru fiecare substituent din storyboard parcurgând pașii următori:

    • Selectați un substituent
    • În panoul de navigare, dedesubt Biblioteci, selectați o fotografie sau un videoclip.

    Nu vă faceți griji cu privire la lungimea unui clip: iMovie îl ajustează pentru a se potrivi cu timpul alocat.

    Dacă vă răzgândiți în legătură cu un clip pe care l-ați ales pentru un substituent, îl puteți șterge sau trage un alt videoclip sau fotografie în același substituent. Acest lucru înlocuiește automat videoclipul sau fotografia anterioară.

  8. selectaţi Lista de fotografii tab.

    Aici, vedeți clipurile pe care le-ați adăugat în trailerul filmului organizate în funcție de tip, cum ar fi Acțiune sau Mediu. Pe această filă sau pe storyboard filă, puteți modifica oricare dintre selecțiile dvs.


Urmăriți și distribuiți trailerul filmului

Pentru a vizualiza trailerul filmului, selectați Joaca sub fereastra video. Joaca pictograma redă trailerul în fereastra video. Pentru a vizualiza trailerul pe ecran complet, selectați Full Screen; pentru a ieși din modul ecran complet, apăsați tasta Esc de pe tastatură.

Când sunteți mulțumit de trailerul filmului, îl puteți distribui selectând trailerul din proiecte vizualizare, apoi selectare Fișier > Share. Opțiunile de partajare includ e-mail, YouTube, Facebook și Vimeo. Puteți utiliza, de asemenea, Share meniu pentru a exporta trailerul filmului într-un fișier pentru vizionare pe computer, Apple TV, iPod, iPhone sau iPad.