Ameriwood Home Carson Recenzie suport TV: un suport TV accesibil în stil consolă

Lifewire / Jeremy Laukkonen


Design: stil modern atractiv, cu depozitare atât deschisă, cât și închisă

Suportul TV Ameriwood Home Carson are un design modern atrăgător, cu alegerea dvs. de finisaje asemănătoare lemnului și stâlpi de susținere din metal. Unitatea pe care am testat-o ​​a venit cu ceea ce ei numesc un finisaj din lemn espresso, dar este disponibilă și în alte finisaje, cum ar fi negru plat, un cireș și negru în două tonuri și un finisaj mult mai ușor din stejar Sonoma.

Suportul TV Ameriwood Home Carson are un design modern atrăgător, cu alegerea dvs. de finisaje asemănătoare lemnului și stâlpi de susținere din metal.

Standul are atât rafturi deschise, cât și depozitare închisă, ceea ce este o atingere plăcută. Centrul unității este deschis, cu un raft reglabil. Părțile laterale sunt închise de ușile dulapului care rămân închise cu ajutorul magneților.

Partea superioară a standului, care este concepută pentru a susține un televizor, este separată de corpul principal al standului printr-un număr de stâlpi de sprijin metalici. Acest lucru creează o zonă deschisă în care puteți plasa echipamente suplimentare de home theater, console de jocuri sau orice vă place.


Proces de configurare: mai ușor cu două persoane, dar realizabil cu unul

Procesul de instalare pentru acest stand este mai mult sau mai puțin în concordanță cu alte mobilier ambalat plat care necesită asamblarea cumpărătorului. Picioarele și tuburile de susținere se înșurubează în poziție, iar restul unității se fixează împreună folosind un sistem cu camă și blocare, care ne place mult mai mult decât metoda tradițională de a introduce doar șuruburile în plăci aglomerate.

Întreaga adunare a durat mai puțin de o oră cu o singură persoană. Producătorul recomandă două, datorită dimensiunii unora dintre componente și cu siguranță ar merge împreună mai repede cu un set suplimentar de mâini.

Acest suport are atât rafturi deschise, cât și depozitare închisă, ceea ce este o atingere plăcută.

Cea mai dificilă parte a construcției este instalarea ușilor, deoarece atingerea șuruburilor pentru atașarea balamalelor este puțin ciudată. Dacă balamalele nu funcționează imediat, reglarea lor este, de asemenea, puțin complicată și necesită mult timp. Ușile dulapului folosesc balamale de înaltă calitate, construite pentru a rezista, iar mânerele sunt din metal.

Lifewire / Jeremy Laukkonen


Construcție: plăci aglomerate solide cu un stratificat din lemn

Plăcile pe care le utilizați pentru a construi suportul TV Carson sunt realizate din plăci aglomerate solide, care este, de asemenea, denumită placă de fibră de densitate redusă. Acesta nu este un material ideal, limitând cantitatea de greutate pe care o poate susține în siguranță, dar este exact ceea ce ne-am aștepta să vedem într-o piesă de mobilier la acest preț. Picioarele și stâlpii de susținere sunt realizate din metal acoperit cu pulbere, ceea ce oferă un aspect vizual frumos.


Compatibilitate: Funcționează cu majoritatea televizoarelor de până la 50 inci

Ameriwood Home Carson are aproape lungimea perfectă pentru a găzdui un televizor de 50 inch. Televizoarele mai mici vor funcționa și ele, iar majoritatea televizoarelor de 40 inch vor avea probabil suficient spațiu pe ambele părți pentru a găzdui difuzoare. Dacă setați un televizor mai mare pe acest suport, acesta va atârna peste laturi, deci nu vă recomandăm să folosiți nimic mai mare de cel mult 55 inci.

Dacă televizorul dvs. cântărește mai mult de 60 de kilograme, atunci vă recomandăm să urcați pe un suport TV mai mare. Deoarece acest suport este fabricat din plăci de fibră de densitate redusă, iar Ameriwood recomandă o sarcină maximă de 60 lbs, suportul este probabil să se lase dacă puneți ceva mai greu pe el.


Utilizare: utilitate excelentă atât cu rafturi deschise, cât și cu dulapuri închise

Am găsit acest suport pentru a oferi o utilizare excelentă în utilizarea de zi cu zi. Înălțimea este decentă, iar dimensiunea este perfectă pentru un televizor de 50 inch. Spațiul deschis de sub televizor și rafturile din centrul unității oferă mult spațiu pentru echipament home theater, console de jocuri și multe altele. Dulapurile se deschid și se închid ușor dacă balamalele sunt reglate corect și oferă un spațiu de stocare ascuns pentru cabluri suplimentare sau orice altceva doriți să ascundeți.

Spațiul de depozitare este excelent, cu un spațiu mare sub televizor pentru echipamente de home theater, două rafturi mari deschise în mijloc și dulapuri închise pe ambele părți pentru DVD-uri, cabluri suplimentare și orice altceva pe care doriți să îl țineți la îndemână.

Lifewire / Jeremy Laukkonen

Stabilitate: solidă pe pardoseală tare și covor

Suportul TV Ameriwood Home Carson oferă o bază solidă pentru echipamentele dvs. de televiziune și home theater. Baza este suficient de mare încât să fie solidă, atât pe covor, cât și pe pardoseala dură, precum gresie și vinil, iar cele șase stâlpi de susținere oferă o stabilitate excelentă în toate direcțiile.

Gestionarea și stocarea cablurilor: include gestionarea decentă a cablurilor și stocarea închisă

Acest suport nu are caracteristici avansate de gestionare a cablurilor, dar are sloturi mari tăiate în spate, care facilitează trecerea cablurilor. Dacă doriți ca totul să pară cât mai îngrijit, o soluție ușoară ar fi să legați cu fermoar cablul de alimentare al televizorului și cablurile de intrare de suportul central, ascunzându-le de vedere.

Spațiul de depozitare este excelent, cu un spațiu mare sub televizor pentru echipamente de home theater, două rafturi mari deschise în mijloc și dulapuri închise pe ambele părți pentru DVD-uri, cabluri suplimentare și orice altceva pe care doriți să îl țineți la îndemână.

Preț: prețuri competitive pentru ceea ce obțineți

Standul TV Ameriwood Home Carson are de obicei un preț de aproximativ 90 USD și reprezintă o ofertă solidă la acel preț. Concurenții, cum ar fi Standul TV Designs2GO Concepte Concepte, au, de asemenea, un preț similar, în timp ce orice este capabil să susțină televizoare mai mari se vinde de obicei cu mult mai mult. Puteți găsi opțiuni mai puțin costisitoare pentru dimensiuni mai mici, dar dacă aveți nevoie de un suport capabil să susțină un televizor de 60 de kilograme și 50 de inci, Ameriwood Home Carson este o afacere bună.

Concurență: va trebui să plătiți mai mult dacă doriți ceva mai bun

Standul TV Convenience Concepts Designs2GO menționat în secțiunea anterioară este cel mai apropiat concurent al Carson. Ambele sunt concepute pentru televizoare cu dimensiuni de până la 50 inci și sunt de obicei disponibile la prețuri similare. Standul Ameriwood este cea mai bună opțiune în ansamblu, deoarece folosește ușile din dulap din lemn, în timp ce Conceptele de conveniență utilizează ușile din plastic.

În comparație cu un concurent precum suportul TV 3-în-1 Devaise, unitatea Ameriwood iese și acolo. Aceste standuri au, de asemenea, un preț similar, dar standul Ameriwood este mai robust și are atât spațiu închis cât și deschis, în timp ce unitatea Devaise este complet deschisă.

Alți concurenți, cum ar fi standul TV Walker Edison, oferă o construcție mai durabilă a fibrelor de densitate medie, dar tind să fie mai scumpe. Walker Edison are de obicei un preț de aproximativ 150 USD.

Devaise 3-în-1 TV Stand Review Review Verdict final

Acesta este un stand excelent dacă televizorul dvs. nu este prea mare

Suportul TV Ameriwood Carson este o opțiune decentă dacă aveți un televizor care nu depășește 50 inci și nu cântărește mai mult de 60 de lire sterline. Este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le veți găsi la acest preț, deci este o alegere bună dacă sunteți un fan al acestui tip de design din metal și lemn.

Specificații

  • Numele produsului Ameriwood Home Carson Stand TV

  • Marca produsului Ameriwood

  • UPC 029986119513

  • Preț 93.32 USD

  • Greutate 60 lbs.

  • Dimensiuni produs 47.2 x 20.5 x 15.75 in.

  • Material Plăci din fibră laminată și metal

  • Limita dimensiunii televizorului de 50 ”

  • Limita de greutate TV 60 lbs.

  • Garanție Un an