Cum să găsiți TARDIS „Doctor Who” în Google Maps

Fanii Doctor Who nu se pot sătura de serialul TV britanic, care este cel mai difuzat serial science fiction din lume. De asemenea, nu se pot sătura de liceul Doctor Who, care include TARDIS, cutia albastră a poliției - gândiți-vă la cabina telefonică - care servește drept dispozitiv al timpului și dimensiunii relative în spațiu, deci TARDIS. Doctorul folosește TARDIS pentru a călători în spațiu și timp.

În acest ou de Paști, Google Maps a reușit să surprindă TARDIS într-o Street View rar din Londra. Puteți explora TARDIS din interiorul Google Maps Street View și puteți vedea exact cât de mult este mai mare în interior decât în ​​exterior.

Un ou de Paște - cum ar fi Google Maps TARDIS Street View - este o glumă interioară (sau un mesaj sau o caracteristică secretă) pe care intenționat este greu de dat.

Doctorul nu este înăuntru. Nu există doctori, nici însoțitori și nici extratereștri în TARDIS. Este un set gol pe care îl puteți explora. Acestea fiind spuse, este încă foarte, foarte tare.


Vizitați TARDIS

Pentru a vizita TARDIS, deschideți Google Maps într-un browser de computer, asigurați-vă că sunteți în Street View și apoi:

  1. Introduceți 238 Earl's Court Road, Londra, Marea Britanie în Google Maps pentru a accesa locația.

  2. Selectați Cutia de poliție Earl's Court în În această locație secțiunea din panoul din stânga.

  3. Faceți clic pe caseta de apel albastră a poliției din partea de sus a panoului din stânga.

  4. Derulați până în partea de jos a colecției de imagini din panoul din stânga și faceți clic pe Imagine 3D în partea de jos. Arată TARDIS chiar în fața stației Earl's Court pentru metroul din Londra. 

    Dacă aveți probleme la găsirea acesteia, utilizați această comandă rapidă a casetei de apel pentru a merge direct la imaginea 3D.

  5. Dati click pe TARDIS cu săgeata poziționată corespunzător pentru a intra în interior, de unde puteți începe explorarea interiorului folosind mouse-ul și comenzile de rotație din Google Maps.

  6. Când sunteți gata să ieșiți, mergeți spre ușile duble de ieșire (dacă le puteți găsi) și faceți clic pe ele pentru a reveni la stradă.

Nu poți intra? Iată o legătură directă către interior. Totuși, este mult mai distractiv să îl găsești folosind Street View. Verificați nivelul de detaliu. Este incredibil. Nu puteți naviga în alte camere, dar puteți mări pentru a vizualiza detaliile setului și unghiurile pe care nu le vedeți în mod normal, cum ar fi tavanul. Sperăm că nu veți pierde prea mult timp explorând nava Lordului Timpului.